Snapshots from Copenhagen

Heippa ihanat, linjoilla ollaan jälleen! Muutaman päivän totaaliloma läppäristä teki hyvää ja nyt puhkun taas entistä enemmän intoa – kuviakin on käsiteltävänä vaikka muille jakaa. Eihän Köpiksestä voi palata kuin täynnä inspiraatiota! Tässä muutamia ensimmäisiä räpsyjä reissulta, lisää on vielä luvassa :)

Copenhagen6 Copenhagen2

Kööpenhamina on niin kaunis kaupunki! Oli tietenkin napattava perinteinen kuva Nyhavnista, joskin muuten pyörimme lähinnä muissa kaupunginosissa hieman väljemmillä vesillä poissa turistilaumoista.

Copenhagen1

Oletteko ennen nähneet ketään yhtä innostuneena pyörän kanssa? :’D Vuokrasimme toisena päivänä pyörät ja vaikka itseäni aluksi hirvitti, niin olihan se kätevin mahdollinen tapa liikkua kaupungissa. Lisäksi hyvien pyöräkaistojen ansiosta varsin helppoa, turhaan siis jännitin!

Copenhagen7 Copenhagen4

Kaikki ihanat kauniisti laitetut kahvilat ja ravintolat – niistä tulen tekemään vielä ihan oman postauksensa, jotta saatte vinkit talteen mahdollisia tulevia Köpis-visiittejä varten.

Copenhagen5

Meille sattui hieman huonot säät ja lähes jokaisena päivänä ripotteli vettä ainakin jossain vaiheessa – vuoronperään paistoi siniseltä taivaalta ja sitten taas satoi kaatamalla. Optimistisina jätimme joskus sontsat asunnolle, mikä oli kyllä virhe, siinä sitä sitten pideltiin sadetta katosten alla.

Copenhange9

Syötiin monta niin hyvää aamupalaa! Harmi että tänään oli karu paluu arkeen ja valmiiksi katetun pöydän sijaan aamiaislautaselta löytyi vain kuiva ruisleivänkannikka juustosiivulla.

Copenhagen8 Copenhagen3

Loistava reissuseurueeni – nelikkomme on nähnyt viimeksi yli vuosi sitten Marseillessa, mutta tuntui kuin päivääkään ei olisi kulunut. Ihana huomata, että olette kaikki ihan samanlaisia kuin ennenkin, totesi ruotsalainen ystävämme.

I’m back from Copenhagen! Our little trip there was great and my memory card is full of photos, don’t even know where to start haha. Here are some first snapshots from this beautiful city! Even though we had a few days to spend there I could have stayed for a couple of more since there was so much to see. I’ll definitely show you more photos soon :) Have a great day!

10 thoughts on “Snapshots from Copenhagen

  1. Köpis oli todellakin ihana kaupunki! Ja hei kiva kuulla, ehkä vinkeistä on sitten hyötyä tulevaa reissua varten :)

 1. Ihanan näköistä! Itsekin mietin minilomaa Köpikseen, mutta päädyttiinkiin Lontooseen :) En muistanut kommentoida aikaisempaan postaukseen, mutta täällä yksi suht samanikäinen kauppisopiskelija. Olisikin kiva kuulla syksyllä taas jotain opiskelujuttuja. Tykkään tosi paljon blogistasi ja tyylistäsi. Kiva myös, kun jaksat suht tiuhaan postailla, vaikka toki aina välillä tauot ovat ymmärrettäviä :)

  P.S. Mistä tuo ihana punainen mokkainen laukku on?

  1. Köpis oli ihana mutta kyllä mä Lontooseenkin lähtisin enemmän kuin mielelläni – yksi suosikkikaupungeistani! Ja hei kiva kun nyt kirjoitit muutaman sanasen itsestäsi :) Opiskelujuttuja ja ainakin gradutuskailuja varmasti luvassa viimeistään syyskuussa kun ryhdyn hommiin, muitakin aiheeseen liittyviä postauksia on mielessäni. Kiitos piristävistä sanoistasi, ihana että luet blogiani! :)

   Punainen laukku taas on ystäväni, mutta hän osti sen juuri Zarasta, nettikaupasta voisi ainakin vielä löytyä.

 2. Kyllä kelpaisi reissu Kööpenhaminaan, siellä on niin ihana haahuilla ympäriinsä. Vielä kivempaa olisi päästä siellä kurkkimaan ihmisten koteihin, ihan takuuvarmasti inspiroituisi. :)

  1. Köpiksessä on kyllä ihana fiilis! Sano muuta, sellainen asuntokierros olisi kieltämättä inspiroiva, haha ;)

 3. Ihanaa inspiroitua ja lukea postauksiasi Kööpenhaminasta, kun olen lähdössä sinne puoleksi vuodeksi vaihtoon parin viikon päästä! Innolla odotan vielä kahvilapostausta ja muitakin vinkkejä lukisin mielelläni ;)

  1. Voi kiva kuulla! Vaihto Köpiksessä kuulostaa ihan loistavalta, ai että. Koitan saada kahvilapostauksen ulos vielä tällä viikolla ja lisään toki siihen jos tulee muutakin vinkattavaa mieleen :)

 4. Kööpenhamina on ollut mun weekend getaway-listalla jo pitkään, ja kiitos näiden kuvien päädyin jo katselemaan lentojakin.. Ihania kuvia! ❤️ Oon lukenut sun blogia jo vuosia, mutta yleensä puhelimella niin harvoin tulee kommentoitua..

  Terkkuja Barcelonasta! xx
  Jenna Claudia
  http://www.jennaclaudiat.com

  1. Heippa Jenna Claudia ja ihana kun nyt innostuit kommentoimaan! Kiva myös jos iski Köpis-inspistä täältä, kaupunki on kyllä täydellinen kohde pidennetylle viikonloppureissulle :) Eikun siis lentoja katselemaan ja matkaa miettimään!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *