Ruffled Shirt

Tänä kesänä olen taas pienen tauon jälkeen viehättynyt kauluspaidoista, erityisesti sellaisista joissa on jokin pieni juju, kuten ylisuuri malli tai erityinen yksityiskohta. Yksi suosikeistani on ollut kesällä paljon käyttämäni rennosti istuva pellavainen kauluspaita, ja uusimpana ihastuksena tämä valkoinen röyhelöillä varustettu yksilö. Terveisiä vaan ihanalle Polhemin Siljalle, joka oli ottanut puseron minulle sivuun, kun oli kuulemma ihan näköiseni. Oikein aavistettu, hih!

Valkoinen kauluspaita näyttää minusta tosi freesiltä sinisen farkun kanssa ja mieluiten hieman rikottujen sellaisten. Tämä asu on kuvattu muutama viikko sitten Köpiksessä, mutta samaan kokonaisuuteen olen turvautunut monesti myöhemminkin. Kuvaushetkellä oli muuten aivan kamala tuuli, ei mikään imartelevin elementti tällaista vaatekappaletta ikuistaessa :D Onneksi muistikortille tallentui sentään muutama otos, jossa röyhelöt ovat jotakuinkin paikoillaan.

Kauluspaita4 Kauluspaita1 Kauluspaita3 Asu asu2 Kauluspaita2

Shirt / Ginatricot (sponsored)
jeans / Zara
loafers / Flattered (sponsored)
sunglasses / Ray-Ban

bag / Saint Laurent

4 thoughts on “Ruffled Shirt

  1. ihana asu kyllä! Mutta hei, mikä on sun suosikki balmuirin huiveista syksyyn/talveen? Joku mikä menee nahkatakin ja villakangastakin kanssa..

    1. Kiitos Elina! Hitsit, pistit pahan. Jos nyt joku pitäisi valita niin ehkä Helsinki-huivia (omani Dark Grey Melange) tulee käytettyä eniten, se on niin monikäyttöinen syksystä kevääseen asti ja kasmir lämmittää ihanasti, muttei ole kuitenkaan hiostava. Se on siis ehkä lempparini ja käy niin nahkatakin kuin villakangastakinkin kanssa. Jos taas haluaa jotain kuviollista, niin Capri tai Lombardia :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *