Off-Shoulder & Pleated Skirt

Asukuvia on viime aikoina tullut taltioitua useampia ja luonnoksissa odottaa monet kuvat julkaisuaan, joten niitä tulee varmasti pommitettua  lähipäivinä. Toisaalta asut ovat saamani palautteen mukaan usein niitä suosituimpia postauksia, joten ehkä ette pane tätä lainkaan pahaksenne ;)

Tämä asu on viime viikolta kun olin koko päivän liikenteessä, ensin lounastapaamisessa, sitten kahvilla ja iltapäivästä vielä kampaajalla. Kampaaja-aikoja varatessa aina huomaa miten nopeasti aika menee – kolme kuukautta kului taas ihan hujauksessa. Tukka on siis nyt taas hieman freesimpi kuin näissä kuvissa! Kukkakuosi-ihastukselleni ei näy loppua ja off-shoulder -puseroistakin aion ottaa kaiken ilon irti niin kauan kuin vielä tarkenee. Sitä ehtii kohta taas sitten vuorata itsensä pitkiin hihoihin ja paksuihin materiaaleihin, mutta onneksi elokuu on yleensä se lämpimin kuukausi :)

Offshoulder5 Offshoulder4 Offshoulder2 Offshoulder1 Offshoulder3

Top / Ginatricot (sponsored)
skirt / Zara
sunglasses / Ray-Ban
watch / Daniel Wellington (sponsored)

bag / Givenchy
flats / Flattered (sponsored)

I’ve had time to shoot a lot of outfit photos lately so there will be many of them coming up! Usually outfit posts are the most popular ones according to the feedback I get from you so maybe you guys don’t mind ;) This is what I wore last week when I spent the day in the city – first I had a lunch meeting, then had a coffee date with friend and went to the hair dresser after that. My hair looks a bit more fresh now again than in these photos!

Photos: Marianna Mäkelä / Edit by me

6 thoughts on “Off-Shoulder & Pleated Skirt

    1. Kiitos Anne! Kukkakuosi on kyllä niin kesän juttu :) Hih, kynnet mätsäsivät sattumalta täydellisesti!

  1. Hei, ei liity postaukseen, mutta osaatko suositella rantoja Trogirissa? Kaunis asu ja sinä :)

    1. Heippa Nora! Kiitos paljon :) Ei valitettavasti ole kokemusta rannoista, me kävimme Trogirissa vaan illastamassa. Ihanaa reissua! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *