Lempimekossa

Tästä henkarilla alunperin epäilyttävältä näyttäneeltä festarimekosta tulikin kenties koko kesän suosikkimekkoni. Siinä on kivan boheemi printti, hyvä pituus ja mukava materiaali. Onneksi mukana kaupoilla ollut kaverini tarttui mekkoon ja ehdotti sitä, en nimittäin olisi muuten ehkä tullut itse sovittaneeksi. Eikä tämä tosiaan jäänyt pelkäksi Ruissi-koltuksi, vaan olen festareiden jälkeen lähes asunut mekossa, aina silloin kun kelit vaan sallivat. Onhan sulla muitakin mekkoja, tokaisi poikaystävä kun vedin tämän taas ylleni ties monettako kertaa samalla viikolla :D

Ruississa mekko sai kaverikseen hatun ja tennarit, arkikäytössä taas nahkatakki tuomaan vähän kontrastia ja teräväkärkiset loaferit skarppiutta. Kerta kaikkiaan täydellinen joka paikan kesämekko. Superia elokuun alkua!

Red_dress4 Red_dress1 Red_dress2 Red_dress3 Red_dress5 Red_dress6

Jacket / All Saints
dress / &Other Stories
watch / Daniel Wellington (sponsored)
bag / Saint Laurent
sunglasses / Ray-Ban
loafers / Flattered (sponsored)

Wasn’t really sure wether I liked this dress or not when trying it on for the first time, but actually ended up loving it. So much that I haven’t really worn anything else if it’s only warm enough for bare legs! Besides the colour I also love the boho print in it, the frills in the hem and the appropriate length. You’ve already seen this in my festival outfit earlier but here it’s combined with a leather jacket and loafers – my go-to combo in case I feel like I’ve got nothing in my closet.  How do you like it?

6 thoughts on “Lempimekossa

 1. Tääa asu on kyllä todella kiva! :) Ja mekko erityisesti mieleeni.
  Itse etsin pitkään vastaavanlaista mekkoa kesäksi ja erityisesti reissuun, mutta sillon kun etsii jotakin tiettyä ei varmasti löydä. Ja niinhän siinä minullekin kävi…

  1. Kiitos paljon Johanna! :) Usein kyllä menee niin, että kun jotain oikein etsimällä etsii niin sitten ei tärppää. Kävi onneksi tuuri ja löysin tämän silloin Ruissia varten!

 2. Moi Jonna! Mekko on toden tosiaan ihana. Pitäisi aina itsekin muistaa ottaa rohkeammin erilaisia vaatteita sovituskoppiin. ?

  Btw olemme poikaystäväni kanssa muuttamassa Helsinkiin ja haluaisimme kovasti ostaa sieltä asunnon. Onko sinulla jotain lempialueita Helsingissä, joita voisit suositella? ?

  1. Moikka Saija! Kiitos vaan, virkistävää tosiaan valita välillä vähän erilaisia vaatteita :)

   Oi ihanaa – tervetuloa Helsinkiin! Toki täällä on vaikka mitä lempialueita, jos budjetti olisi rajaton niin muuttaisin tältä istumalta Kruununhakaan tai Töölöön, toki myös Ullanlinna-Eira -akseli on upeaa aluetta. Itselläni on kokemusta vain Pohjois-Helsingissä asumisesta, siellä hintataso on tietysti paljon halvempi kuin keskustassa, mutta ytimeenkin pääsee nopeasti junalla radan varrella asuessa. Käpylälle myös maininta, kivan rauhallista ja idyllistä aluetta, mutta pääsee nopeasti keskustaan, samoin Vallila :)

   Onnea asunnon etsintään, olisi kiva kuulla mistä sitten päädyitte asunnon ostamaan! :)

 3. Oi vautsi miten upee mekko ja tietenkin sinä <3 Itsellä metsästyksessä nyt myös punainen mekko ja tuo sun yksilö näyttää upeelta!

  1. Kiitos Emilia! :) Eikun Other Storiesiin, ainakin netissä oli tätä vielä hyvin jäljellä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *