Flow(y) Festival Look

Jokos siellä ollaan selvitty Flow’sta ja palattu arkeen? Pakko myöntää, että vaikka eilen tulimmekin ihmisten aikoihin kotiin, oli väsymys tänä aamuna aikamoinen. Kokonaiset kolme päivää ulkoilmassa monta tuntia seisten ja keikoilla jammaillen vie voimia, siitä ei pääse mihinkään. Oli kyllä ihan mahtava viikonloppu! Jaan fiiliksiä huomenna lisää muiden kuvien kera, mutta tässä viimeisen päivän Flow-asu, joka jäi ainoaksi Suvilahdessa ikuistetuksi sellaiseksi.

Alkuperäinen suunnitelmamme oli tosiaan mennä vain yhdeksi päiväksi, joten asukriisiä ei pitänyt tulla, mutta yhtäkkiä olikin kokonaisen viikonlopun festariasut miettimättä. Tämä kolmas asu syntyi hetken mielijohteesta kaappia sunnuntaina tonkien, mutta viihdyin tässä rennossa kesäisessä kokonaisuudessa loistavasti. Mokkaiset nilkkurit toivat kivasti kontrastia printilliseen pitkään liehuvaan mekkoon, korvissa killuvista hapsukorviksista taas en ole viime aikoina saanut tarpeekseni. Nyt on festariasut tältä kesältä paketissa!

Asu1 Flow3 Flow1 Flow2 Asu2

Dress / River Island
earrings / &Other Stories
sunglasses / Ray-Ban

boots / Billi Bi (find here*)
bag / Saint Laurent

The last festival of this summer is now over! This weekend we had Flow Festival in Helsinki and we spent three days there celebrating the last moments of this summer. What I love about Flow is the amazing atmosphere, delicious food and great artists. I guess Frank Ocean”s show yesterday was my favorite! I’ll show you more photos from the festival tomorrow but let’s start with my Sunday festival look. Too bad that we didn’t have time to shoot other outfits there, I really liked this one though! A printed off-shoulder dress with boots and feather earrings was a nice combo, or what do you think?

Photos: Viena K / Edit by me

6 thoughts on “Flow(y) Festival Look

  1. Hyvin on onnistunut tämäkin lookki! ?Mekon ja nilkkureiden yhdistelmä toimii kyllä erinomaisesti. Hitsi kun osaisi itsekin käyttää mekkoja enemmän

    1. Kiitos ihana Johanna! Mietin alkuun ovatko nilkkurit liian raskaat mekon kanssa, mutta ne toivatkin just kivasti raffiutta. Itsekin olen lämmennyt mekoille vasta parin vuoden sisään ja nyt en meinaa saada niistä tarpeekseni :) Eikun siis vaan kokeilemaan!

  2. Ihana asu! Mulla ois postaustoive liittyen festareihin: Olisi hauska kuulla omia mietteitäsi ja vähän vertailua ruisrockista ja flowsta. Kumpi festivaali oli parempi missäkin kategoriassa ja miten erosivat? :) Itse kävin ruisrockissa mutta flow jäi kokematta tänä vuonna!

    1. Kiitos Iina! :) Noita eroavaisuuksia on itsekin tullut mietittyä nyt Flow’n ja Ruissin jälkeen. En tiedä saisinko ihan omaa postausta aiheesta, mutta voin ehdottomasti kirjoittaa jotain havaintoja huomiseen postaukseeni verraten hieman festareita keskenään.

    1. Kiitos Emmi! Ostin tämän alkukesästä Kroatiaa varten, mutta hyvin taipui festarikoltuksikin ;) Flow oli kyllä ihana, ensi vuonna sitten! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *