Festarifiiliksiä viikonlopulta

Lupasin palata vielä Flow-fiiliksiin kuvien kera. Minulla ei valitettavasti ollut lupaa tuoda järkkäriä alueelle (ainoa mistä kritisoin Flow’ta :D), mutta puhelimen kameran rullasta löytyi onneksi muutama räpsy. Kuten todettua oli meillä mielettömän hauska viikonloppu – ei kaduttanut lainkaan, että päädyimmekin ottamaan kolmen päivän liput. Lauantai-illan myrsky toi tietysti oman lisämausteensa, mutta onneksi turvallisuusjärjestelyjä oli tehty alueella hyvissä ajoin, kun litimäriksi kastuneet tennarit olivat ainoa murhe. Alue tuntui tänä vuonna myös tosi paljon isommalta, eikä samanlaisia tungoksia syntynyt kuin viime kerralla.

Flowkuva2 Flowkuva3

Punaiset ilmapallot = Flow <3 / Niin hyvää festariruokaa! Testattiin muun muassa Twistedin Yellow Coconut Curry, Social Foodin burgerit ja Farangin possu. Yksi Flow’n parhaista jutuista onkin joka päivä miettiä, mitä tänään syötäisiin.

Flowkuva4

Ensimmäisen päivän asu, jossa &Other Storiesin metallinhohtoinen pliseerattu mekko sai loistaa pääosassa. Mekko oli hätäinen löytö juuri ennen festareita, mutta tästä tuli kolmipäiväisten festareiden suosikkiasuni. Voi kun tätä pääsisi pian käyttämään muuallakin, ehkä vielä kesän lopulla vaikka meidän tupareissa?

Flowkuva1

Sunnuntain sangria-kannut Lämpö-terassilla. Eksyttiin terasille vasta viimeisenä päivänä, mikä oli sääli, sillä Lämmössä kuuli kätevästi päälavan keikat, meininki oli letkeä ja hyvällä tuurilla sai porukalle istumapaikankin.

Flowkuva7

Kesän paras festariseurani <3 Kuvasta kiitos Vienalle!

Flowkuva5

Festareiden aloitus perjantaina Eero Aarnion loungessa – aika muikean näköistä likkaa! Alue ei ollut vielä auennut, joten oli hauska katsella, kun paikat olivat vielä rakenteilla ja tehtiin viimeisiä silauksia ennen festarikansan päästämistä sisään. / Juuri ennen myrskyn saapumista, tästä ei mennyt montaa minuuttia kun kaivettiin äkkiä sadeviitat kangaskassista ja juostiin suojaan.

Flowkuva9

Viikonlopun viimeinen keikka – Frank Ocean päälavalla. Täytyy myöntää, etten tiennyt artistista mitään seuratessani muita kuuntelemaan, mutta tämä osoittautuikin ehkä Flow’n parhaaksi keikaksi! Hauskinta Flow’ssa onkin tehdä uusia musiikkilöytöjä.

Iina kysyi eilen kommentissaan eroavaisuuksia Flow’n ja Ruisrockin välillä nyt molemmat festarit koettuani. Kovin erilaisiahan nämä kaksi festaria ovat ja molemmissa on omat hyvät puolensa – Ruississa on rennompi meininki ja siellä bailattiin keikoilla kuin viimeistä päivää yltäpäältä hiekassa, kun taas Flow on ainakin itselleni enemmän sellaista fiilistelyä. Toisaalta Flow’ssa ihmiset osaavat mielestäni käyttäytyä paremmin, liekö sitten syynä ikäraja vai mikä, mutta täällä ei tullut ihmisiä edes loppuillasta vastaan sellaisessa kunnossa kuin Ruississa. Flow saa myös Ruissia isommat pisteet ruokakojujen laajuudesta. Niin, molemmissa on omat hyvät puolensa, mutta mahtavia festareita kumpainenkin!  Eikun ensi kesää odotellessa :)

4 thoughts on “Festarifiiliksiä viikonlopulta

 1. Todettiinkin kyllä just kaverin kanssa että ensi vuonna pitäisi viimein organisoitua silleen että päästäisiin Flowhon! Toisaalta aina hieman hankala organisoida Suomi-lomia kun asuu ulkomailla, mutta olishan se loma mahtavaa päättää tuohon, Flow näyttää niin makeelta festarilta! Mä olen itse menossa ekaa kertaa ensi viikonloppuna festareille täällä Briteissä, mielenkiintoista nähdä minkälaisia festareita täällä järkätään :)

  1. Ensi vuonna sitten aikataulutat Suomi-visiitin sopivasti Flow’hun! ;) Hei hauskaa, varmasti hienot festarit tulossa sielläkin. Olin itse asiassa viime kesänä Briteissä yksillä festareilla, joissa Mumford & Sons oli pääesiintyjänä :) Siellä oli ainakin ihan mieletön fiilis seurata keikkaa!

 2. ÄÄäK! Siis toi asu oli mun mielestä niiiiiin ihana myös! Harmi jos et saanut kakkospäivän asusta kuvaa, sekin oli kaikessa yksinkertaisuudessaan aivan ihana! <3

  Hei tosta mekostahan kyselinkin jo mutta entäs onko noi sun kakkospäivän korvikset hennesin omat? Oon katellut niitä muutaman päivän ajan, ja pohtinut vaan että meneekö kymppi hukkaan jos ostan ne ja ei tule käytettyäkään, mutta silti himoitsen niitä! Lähinnä mietityttää että ovatko kuinka painavat?
  Ai että rakastan sun asuja! (ja tähän sydänsilmäemoji x10 000 <3)

  1. Hih kiitos Jessika! Onneksi tämä ehdittiin edes puhelimella ikuistaa, tykkäsin mekosta niin kovasti :) Tokan päivän farkkuhameasu oli myös tarkoitus illalla kuvata pikaisesti, mutta siinä suunnitelmat vähän muuttuivatkin myrskyn iskettyä :’D

   Korvikset ovat joo Hennesin! Eivät ne oikeastaan ole painavat, ekaa kertaa kun korviin laitoin niin tuntui pikkuisen raskaalta, mutta sen jälkeen en enää edes muistanut niiden olemassaoloa. Ne on kyllä makeet ja tuo kivasti sitä jotain yksinkertaiseen asuun :) En ollut muuten ainoa nuo korvikset korvissa killumassa Flow’ssa, aika monella muullakin bongasin nuo, hehe.

   Ja ihana sinä! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *