Evening Outfit with Leather Shorts

Tämän postauksen oli tarkoitus tulla ulos jo eilen ajastettuani sen alunperin perjantai-iltapäivänä valmiiksi, mutta viikonloppua edeltäneiden tapahtumien myötä tuntuikin äärimmäisen turhalta höpötellä jostain asusta ajatusten ollessa ihan muualla. En voi kuin toivottaa voimia kaikille <3 Kaiken pahan keskellä yksi mieleenpainuvimmista viikonloppuna lukemistani jutuista oli tämä Ylen toimittajan teksti ja muut tarinat tilanteessa puolustaneista. “Yhtä väkivallantekijää kohti on joukoittain niitä, jotka panevat henkensä alttiiksi muiden eestä”.

Niin kornilta kuin tuntuukin hypätä aiheesta toiseen, niin täytyy koittaa keskittyä keveämpiin asioihin. Täällä on Tampere täyttynyt Blockfest-juhlijoista, mutta omalla kohdallani kesän festarit ovat jo tiukasti paketissa. Tämä viikonloppu onkin mennyt ihan rauhallisissa merkeissä ilman sen suurempia suunnitelmia, kun taas ensi viikolla juhlistetaan meidän uuden asunnon kunniaksi tupareita. Odotan jo niin innolla, että pääsen näyttämään kotia ja uusia Tampreen kulmia helsinkiläisillekin ystäville! Sitä ennen pitäisi saada kotona yhtä sun toista kuntoon ja allekirjoittanut lähtee vielä huomenna Helsinkiin, eli oletettavasti meidät löytää tänään taas Ikeasta roudaamasta tavaraa niska vääränä :D

Nahkashortsit5 Nahkashortsit1 Nahkashortsit3

Tämä hieman juhlavampi ilta-asu jo useampien viikkojen takaa on jäänyt luonnoksiin pyörimään, mutta nyt vihdoin uunista ulos. Yksinkertaista mustavalkoista nudeilla yksityiskohdilla varustettuna. Nuo aitonahkaiset shortsit ovat näkyneet täällä useasti ennenkin löydettyäni ne muutamia vuosia sitten parillakympillä aleista. Tällaisista löydöistä sitä näköjään repii iloa vielä vuosia myöhemminkin!

Nahkashortsit6 Nahkashortsit2 Nahkashortsit7 Nahkashortsit4

Blazer / Zara
top / Samsøe & Samsøe
leather shorts / Mango
sandals / &Other Stories
bag / Saint Laurent
earrings / H&M

I was supposed to publish this post yesterday already but after the terrible news we had here in Finland it felt more than meaningless to talk about an outfit. My thoughts are with the victims of the attacks in Turku as well as in Barcelona <3 

Trying to focus on lighter things, I think that’s the best way to keep on even though it feels difficult sometimes. It’s been a while since I’ve posted any evening outfits here so here’s one shot already a few weeks ago though. A simple black & white outfit with nude details, what do you think of it? These leather shorts are bought from a sale a couple of years ago yet they still are one of the favorite pieces in my wardrobe. I really like them paired with a relaxed fit blazer for a night out! Have a lovely Sunday you all!

15 thoughts on “Evening Outfit with Leather Shorts

 1. Mutta onhan Tampereellakin Ikea? Kaunis asu, voisin ajatella itsekin käyttäväni. Arvoitko sen huivin, minulta on tainnut mennä ohi?

  1. Juuri Tampereen Ikeaa tarkoitinkin, että siellä on käytävä ennen kuin huomenna lähden Helsinkiin työjuttujen merkeissä :) Huivi on kyllä arvottu, ilmoitin tällä kertaa voittajan päivittämällä tiedon postaukseen ja tietysti ottamalla häneen yhteyttä henkilökohtaisesti. Kiitos Emilia ja kivaa päivää!

  1. Voi kiitos Sara :) En edes kiinnittänyt huomiota kulmakarvoihin, mutta ne ovatkin tosiaan ehkä pikkuisen tavallista tummemmat tässä meikissä. Kuvat on otettu Helsingissä Annalan kartanon edustalla, tosi kaunis paikka!

  1. Kiitos paljon Anne! Kesän iltavalo tekee aina kivan fiiliksen kuviin :) Ihanaa sunnuntain jatkoa sinne!

 2. Moikka! Minkälaiset nuo other storiesin korkkarit ovat jalassa? Tosi nätit! Etsin juuri tuon tyyppisiä korkkareita:)

  1. Moikka Hanna! Nuo on tosi hyvät jalassa, kiitos tuon paksun pyöreän koron. Other Storiesilla on niiin ihania kenkiä, himoitsen sieltä avokkaita ja nilkkureita jaja.. :D

 3. Hyvin kyllä toimii musta ja nude yhdessä. Tykkään!
  Minullakin on keinonahkaiset shortsit, syksyisin olen niitä muutamia kertoja käyttänyt, mutta kesällä en jotenkin ole osannut nahkaa käyttää. Vielä ehtisi kokeilemaan. ;)

  1. Kiitos paljon Johanna! :) Hyvin toimii nahka kesälläkin, näitä omiani olen pitänyt jopa joinakin hellepäivinä, joskin keinonahka saattaa hieman hiostaa. Mutta eikun testaamaan, vielä tosiaan ehtii ;)

 4. Olis ihana saada lisää kuvia teijän Tampereen asunnosta. Mistä päin Tampereelta ostitte asunnon? :) myös pari muuta toivepostausta olis.. sellanen päivä sun kanssa, ruokapostaus ja joku syvällisempi eli vaik et mikä on elämän tarkoitus sun mielestä? :)

  1. Heippa Elina! Juuri julkaisinkin tänään sisustuspostauksen ja lisää on luvassa, kiva kuulla että niille on kiinnostusta :) Asunto sijaitsee Pyynikillä, on kyllä ihana alue ja sopii näin koirankin kanssa eläville tosi hyvin, kun on paljon ulkoilumaastoa ympärillä.

   Kiitos kovasti toiveista, ne ovat aina tervetulleita! Päivä kanssani -postaus onnistuu ehdottomasti, voisin koittaa vaikka seuraavalla viikolla taas täällä Tampereella ollessani sellaisen toteuttaa. Pari henkilökohtaisempaakin tekstiä on luonnoksissa tulossa :)

 5. Tyylikäs asu ja kuvissa on kiva valaistus! :)

  Elinan kommentista tuli mieleen, että sellainen “viikon ruuat” -postaus olisi kiva. Eli joltain viikolta kuvien ja kenties reseptienkin kanssa teidän päivällinen (tai vaikka lounas) joka päivältä. Jos vaikka saisi jotain inspiraatiota, kun tuntuu ne samat sapuskat pyörivän ainakin meidän huushollissa… :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *