Copenhagen

Nämä postauksen kuvat eivät suinkaan ole otsikonmukaisesti Köpiksestä (tuo keltainen Alepa-fillarikin sen paljastanee), mutta meikäläinen sen sijaan on tällä hetkellä Tanskan maalla. Yksi kesän suunnitelmista voidaankin ruksia pois listalta toivotun pidennetyn viikonloppureissun toteutuessa. Saavuimme Köpikseen eilen kaverini kanssa ja tulimme moikkaamaan täällä kesän asuvaa ystäväämme, liittyipä joukkoon myös yksi ruotslainen vahvistuskin. Viime keväinen Marseillen tyttönelikko on siis pitkästä aikaa kokonaisuudessaan kasassa!

Olen käynyt Köpiksessä kerran aiemmin mutta vain superpikaisella työreissulla, joten ihana päästä nyt näkemään tätä kovasti kehuttua kaupunkia paremmalla ajalla ja vielä “paikallisen” oppaan kanssa. Pakko tosin myöntää, että olin kauhusta kankeana tajutessani joutuavani pyöräilemään täällä, olen nimittäin kärsinyt pahasta pyöräilykammosta, enkä ollut koskenut pyörään ainakaan kymmeneen vuoteen :’D Näin oli kunnes vuokrasimme poikaystävän kanssa yhtenä kesäiltana Helsingin keskustassa nämä kaupunkifillarit! Tärisin ensin selässä kuin haavanlehti, mutta voitin kuitenkin pelkoni, eikä tarvinnut tehdä Pheobeja taluttaen pyörää, hehe. Nyt vähän harmittaa, etten ole ostanut pyöräilykautta aikaisemmin kesällä, koska onhan tuo halpa ja mielettömän kätevä tapa liikkua keskustassa.

Neule1 Neule3 Neule2

Knit / Ginatricot (sponsored)
jeans / Zara
sneakers / Superga (sponsored)
bag / Saint Laurent

Palailen asiaan viikonlopun jälkeen kotiuduttuani, mutta Instagramista (@jonnalepp) löytyy varmasti reissujuttuja kuvien ja Storiesin puolelta. Ihanaa perjantaita teille!

2 thoughts on “Copenhagen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *