Copenhagen with Dior pt. I

Huhhu, onpahan ollut härdelliä viime päivät! Torstaina lähdin pikaiselle työreissulle Köpikseen palaten takaisin Suomeen perjantaina. Lentokentältä äkkiä kotiin ja tavaroiden pakkaamisen jälkeen auton rattiin suuntana Tampere, lauantaina nimittäin vietettiin meidän tupareita. Valmistelut menivät aika viime tippaan, mutta saimme kuin saimmekin kaiken ajoissa kasaan ja kämpän täyteen huippuja tyyppejä! Eilinen menikin sitten aika väsyneissä meiningeissä, mutta oli todellakin sen arvoista, meillä oli niiin hauska ilta.

Tupareihin palaan kuvien kera pian, mutta nyt kuitenkin siihen edellä mainittuun Köpiksen visiittiin. Dior oli kutsunut minut, Kiran, Saran, Siljan ja Natalian muiden pohjoismaisten bloggaajien ohella tutustumaan uuteen Miss Dior -tuoksuun. Pidempään blogiani lukeneet ehkä tietävätkin, että Dior on ollut yksi lempibrändeistäni kauneuden saralla kautta aikojen, joten ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, lähteäkö mukaan! Vielä kun näin upean linnan, jossa tilaisuus järjestettiin, olin jo käytännössä pakannut laukkuni ja valmiina lähtöön.

Dior2 Dior1

Aikaa kaupungin tutkiskeluun ei tällä kertaa jäänyt, mutta onneksi olin päässyt kiertelemään Kööpenhaminan katuja juuri muutamia viikkoja sitten. Ainoa kosketuksemme keskustaan oli lounas tässä viehättävässä Orangeriet -ravintolassa ennen kuljetusta itse määränpäähän.

Dior11 Dior6 Dior13 Dior5 Insta3 Dior3 Dior4

Ja jestas mitkä puitteet meitä sitten odotti perillä! Kokkedal Slot sijaitsee reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Köpiksen keskustasta, ja paikka oli varmasti yksiä kauneimpia näkemiäni. Mieletön valkoinen linna ja valtavat viheriöt – jos vain suinkin osaisin golfata, niin suuntaisin tänne. Hetken huokailun ja ihastelun jälkeen kirjauduttiin huoneisiimme, eikä aikaa laittautumiseen jäänyt montaa minuuttia. Eikun pikainen meikin freesaus, mekko päälle ja korot jalkaan! Siirryimme ulos nostamaan maljan Diorille ja tapasimme loputkin paikalle saapuneet bloggaajat.

Dior8 Dior12 Dior9 Dior10 Dior7

Mieletön miljöö, paljon kameroiden räpsäisyjä, upeita leidejä ja tietysti ihanan tuoksuinen uusi Miss Dior! Tervetuliaismaljojen jälkeen vuorossa oli Diorin tuoksu- ja meikkimaailmaan tutustumista, ammattimeikkaajan käsittelyä sekä illallinen koko poppoon kanssa. Kuvia tuli tosiaan otettua rutkasti ja laitan lisää tulemaan vielä myöhemmin, muuten tästä tulisi ihan hervotonta kilometripostaus. Allekirjoittaneen runosuonikaan ei ole nyt ihan täydessä terässään viikonlopun vähäisten unien myötä, joten parempi palata asiaan virkeämpänä, hehe. Iso kiitos Dior ja kiitos Suomi-tytöt ihanasta seurasta!

The past days have been real hectic! On Thursday I jumped on a plane to head to Copenhagen for a short work trip and came back on Friday. I had to drive back to our new home town since on Saturday we were having our housewarming party! There was a lot to prepare for the party and we got super busy but managed to get everything done after all. We had the best evening with our friends, it was so much fun!

I’ll tell you more about the party later but let’s start with my trip to Copenhagen. Dior had invited me and other bloggers to come and get to know to the new Miss Dior perfume. Dior has been one of my favorite beauty brands for so many years so I can’t even describe how excited I was about this! The location was truly amazing, the white Kokkedal Castle was the perfect place to celebrate a Dior perfume. I’ll be showing some more pictures soon!

8 thoughts on “Copenhagen with Dior pt. I

  1. Täydellisen näköistä! Tuo Diorin uusi hajuvesi on kyllä ihana, niin kuin muutkin Miss Diorit.. :)

    1. Kaikki oli kyllä viimeisen päälle mietitty pienimpiä yksityiskohtia myöten! Mäkin tykkäsin hurjasti hajuvedestä, tuli ihan vakkarikäyttöön arkeen :)

  2. Onko vanha Miss Dior edp taas uudistunut vai onko lanseerattu rinnalle kokonaan uusi tuoksu? Miss Dior on ollut jo pitkään lempparini ja jo viime uudistus harmistutti, joko nyt taas ??

    1. Heippa Emma! Jos en nyt ihan ole ymmärtänyt väärin, niin tämä on uudistettu Miss Dior. Toivottavasti tykkäät hajuvedestä, ainakin omaan makuuni se toimii täydellisesti, joskaan minulla ei ole ollut Miss Dioria aikaisemmin, niin ei ole kokemusta. Toivotaan siis ettei ole mennyt mönkään uudistus ja tuoksu uppoaa sielläkin! :)

    1. No sano muuta! Olisi muuten ihan täydellinen hääpaikka. Kiva jos vinkit pääsevät käyttöön, jes! Ihanaa Köpiksen reissua jo näin etukäteen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *