Balmuirin arvonta

Pitkästä aikaa taas arvonnan vuoro! Näitä toivotaan aina tasaisin väliajoin, ja vuosien aikana erityisesti Balmuirin arvonnat ovat saavuttaaneet aina huiman suosion. Enkä yhtään ihmettele, sillä merkiltä löytyy upeimmat kasmirhuivit, kauneimmat kodintekstiilit ja toinen toistaan tyylikkäämpiä sisustusesineitäkin. Ilokseni pääsen jälleen arpomaan yhdelle onnekkaalle huikean palkinnon tämän meidän kotimaisen ylpeyden valikoimista :)

Joko olette muuten kuulleet, että Balmuir avaa ihka oman putiikkinsa Helsinkiin paraatipaikalle Pohjois-Esplanadille huomenna klo 12? Esimakua voi kurkata Insta Storiesistani tänään avajaisista – en malta odottaa että näen liikkeen omin silmin!Balmuir1

Nyt kuitenkin itse arvontaan; tällä kertaa arvottavana on Balmuirin Como Silk Scarf, joka on omissakin asuissani vilahtanut useaan otteeseen. Keveä silkkihuivi on helppo asuste ja erityisesti kirkkaissa väreissä upea katseidenvangitsija, omia suosikkejani ovat Tulip Red, Black ja Denim. Arvonnan voittaja saa valita Como-huivin mieleisessään värissä verkkokaupan valikoimista. Nyt siis eikun kommenttia kehiin, muista täyttää sähköpostikenttä, jotta sinuun saa yhteyden voiton osuessa kohdalle. Osallistumisaikaa on lauantai-iltaan 5.8 asti!

Arvonta on päättynyt ja arpaonni suosi nimimerkkiä Sandra! Voittajaan on otettu yhteyttä sähköpostitse.

698 thoughts on “Balmuirin arvonta

  1. Kiitos arvonnasta! Musta on aina tyylikästä eli musta olisi valintani. Onnea uuteen kotiin!

  2. Como-huivi on yksi suosikkini Balmuirin ihanasta valikoimasta, joten olen ehdottomasti mukana arvonnassa. Olen ihastellut tuota sinun punaista huivia, joten siinä voisi olla hyvä värivalinta.

  3. Tulip red ja denim olisivat täydellisiä piristämään muuten niin väritöntä vaatekaappiani :D

  4. Voi juku mikä arvonta, pakko osallistua, vaikken ikinä mitään voitakaan.. No jos vaikka nyt tärppäisi :)

    Tämä punainen oli juuri se mitä haaveilen!

    Kirsi

  5. Ihania! Olen pitkään haaveillut Balmuirin huivista. Denim olisi minun valintani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *