Balmuirin arvonta

Pitkästä aikaa taas arvonnan vuoro! Näitä toivotaan aina tasaisin väliajoin, ja vuosien aikana erityisesti Balmuirin arvonnat ovat saavuttaaneet aina huiman suosion. Enkä yhtään ihmettele, sillä merkiltä löytyy upeimmat kasmirhuivit, kauneimmat kodintekstiilit ja toinen toistaan tyylikkäämpiä sisustusesineitäkin. Ilokseni pääsen jälleen arpomaan yhdelle onnekkaalle huikean palkinnon tämän meidän kotimaisen ylpeyden valikoimista :)

Joko olette muuten kuulleet, että Balmuir avaa ihka oman putiikkinsa Helsinkiin paraatipaikalle Pohjois-Esplanadille huomenna klo 12? Esimakua voi kurkata Insta Storiesistani tänään avajaisista – en malta odottaa että näen liikkeen omin silmin!Balmuir1

Nyt kuitenkin itse arvontaan; tällä kertaa arvottavana on Balmuirin Como Silk Scarf, joka on omissakin asuissani vilahtanut useaan otteeseen. Keveä silkkihuivi on helppo asuste ja erityisesti kirkkaissa väreissä upea katseidenvangitsija, omia suosikkejani ovat Tulip Red, Black ja Denim. Arvonnan voittaja saa valita Como-huivin mieleisessään värissä verkkokaupan valikoimista. Nyt siis eikun kommenttia kehiin, muista täyttää sähköpostikenttä, jotta sinuun saa yhteyden voiton osuessa kohdalle. Osallistumisaikaa on lauantai-iltaan 5.8 asti!

Arvonta on päättynyt ja arpaonni suosi nimimerkkiä Sandra! Voittajaan on otettu yhteyttä sähköpostitse.

698 thoughts on “Balmuirin arvonta

 1. Niin upeita, mun suosikit kanssa tulip red ja denim, Jos pitäisi valita niin denim <3

 2. Niin mukana!! Kaikki värit ovat todella upeita, mutta ehkä musta olisi itselle monikäyttöisin :)

 3. Täytyypä käydä tutustumassa avattuun putiikkiin! Spring caviar iski heti ja kävis suhtlailla kaiken kanssa.

 4. Ihana arvonta,tällaista huivia minulla ei olekaan. Valinta olisi vaikea jos voittaisin.

 5. Ehkäpä Denim väri ihanin, vaikka tuo punainenkin on sinun kuvissasi niin upea.
  T. Lea

 6. Voi niin monta ihanaa vaihtoehtoa löytyi, että on vaikea valita yhtä suosikkia. Aubergine istuisi parhaiten minun syystyyliini, joten valitsen sen jos onni osuu kohdalle! :)

 7. Oi oispa ihana huivi syksyksi ja opiskelujen aloitukseen!

  Musta ois varmaa monikäyttöisin.

 8. Ihana arvonta! Olen juuri tuota Como huivia käynyt ihailemassa Stockalla, mutta valitettavasti kesän budjetti ei ole mahdollistanut huivin kotiuttamista. Ehkä nyt onni suosii, valitsisin värin Denim :)

 9. Ehdottomasti mukana! Como on ollut jo pitkään omalla haavelistalla. Värit ovat todella ihania, luulen että oma valintani olisi ebony tai black.

 10. Oi mikä arvonta, piristi sadepäivää kummasti! :) Huivi olisi mukava lisä syksyn asukokonaisuuksiin eli mukana ollaan!

 11. Ihana arvonta ja Balmuirin oma liike pitää käydä katsastamassa heti, kun se avautuu! Sinun punainen huivisi on niin kaunis, että valitsisin saman, jos voittaisin. Eli tulip red on vastaukseni.

 12. Mukana arvonnassa! Musta Como-huivi antaisi kivan ilmeen tulevan syksyn asuihin :)

 13. Hitsit, pakko testata arpaonnea! Kävin jo himottelemassa värivaihtoehtoja Balmuirin sivuilla, upeita kaikki, mutta luultavasti päätyisin Aubergine sävyyn näin syksyn tullen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *