August Wish List

Fall2

1. Loaferit, 2. farkkutakki, 3. aurinkolasit, 4. silkkipusero, 5. neule,
6. korttikotelo – Gucci (Net-A-Porter), 7. korvakorut, 8. pilkkupusero, 9. farkut

Kenkähaavelistallani keikkuvat loaferit, jotka olisivat kivan skarpit niin farkkujen kuin vaikka suorien housujenkin kanssa. Näillä pärjäisi vielä alkusyksystäkin, kun avokkaat alkavat olla liian viileä valinta. Lämpimille syyspäiville taas haluaisin farkkutakin – niille kesti jälleen yläastevibojen takia hetki lämmetä, muistan yhä takin jota rakastin syvästi. Nyt farkkurotsi näyttää kuitenkin silmääni täydelliseltä rentojen päivien takilta, jonka voisi yhdistää sekä mekkoihin että farkkuihin. Asustepuolelta taas himoitsen Ray-Banin pyöreitä aurinkolaseja, näppärää (ja kaunista) Guccin korttikoteloa sekä kultaisia näyttäviä korvakoruja.

Haavehankintoihini kuuluu myös klassinen siisti silkkipusero ja harmaat farkut, eivätkä ihan mitkä tahansa, vaan nimenomaan Leviksen Innovation Super Skinnyt. Paras farkkumalli koskaan, ja tänä vuonna voisin vihdoin raaskia hankkia sinisten rinnalle harmaat. Elokuussa on myös pikkuhiljaa aika kaivaa esiin muhkeat neuleet, pilkullisen suosikkimekkoni ohelle taas haluaisin löytää syksyyn monikäyttöisemmän samankuosisen puseron. Mitä teidän elokuun haavelistalta löytyy? :)

Here’s what my August wish list looks like! Haven’t really thought about fall purchases yet, although the current situation in my wardrobe is rather decent already. I do have a few things on my mind that could be worn not only now that it’s still warm but also on those crispy autumn days. I’m craving for a pair of loafers, a relaxed denim jacket, a classic silk shirt and all of those chunky knits. I wouldn’t say no to round sunglasses, a new card holder or statement earrings either! I’m also thinking about finally buying another pair of Levi’s Innovation Super Skinny jeans – it’s absolutely the best model I’ve ever tried and I’d love to have them in grey as well. What’s on your August wish list?

Linkit mainoslinkkejä / Adlinks

6 thoughts on “August Wish List

  1. Mullakin korttikotelo on keikkunut jo pidemmän aikaa toivelistalla. Guccien perään olen myöskin haaveillut, mutta saa nähdä mihin päädyn. Olen monesti jo meinnanut ostaa jonkun kympin version, koska olen alkanut pohtimaan tuleeko korttikoteloa kuitenkaan käytetty. Mutta aina kun otan käyttöön pienen laukun, ymmärrän miksi korttikotelon perään haaveilen.
    Ja totta kai muhkeita neuleita ei voi olla koskaan liikaa ;)

    1. Sama homma! Olen käyttänyt nyt keväästä asti oikeastaan pelkkää korttikoteloa oli laukku sitten isompi tai pienempi. Omani on ollut vuosia vanha muovinen läpyskä, joten nyt ajattelin viimein hankkia vähän nätimmän yksilön. Kuolaan Guccilta myös sellaista kukkaprintillistä, sen saisi myös kätevästi taiteltua kiinni. Katsotaan mihin tässä päädytään ;)

  2. Itselläni ei ihme kyllä ole tällä hetkellä mitään vaatehimotuksia, vaikka yleensä olen ihan hulluna syysvaatteisiin; neuleisiin, huiveihin, nilkkureihin ja saapikkaisiin… :D Ponchon kyllä tilasin Ellokselta, mutta ei sekään ollut sellainen ihan pakko saada -juttu, olin vaan jo viime syksystä sellaista harkinnut. En viitsinyt kuitenkaan tilata sitä silloin kun en ollut varma, että tulisko sitä pidettyä. Nytkin tilasin lähinnä makustellakseni, että jääkö vai palautanko. No, siellä se vaatekaapissa odottelee hieman syksyisempä kelejä eikä tällä kertaa edes sen takia etten olisi jaksanut palautustoimenpiteitä. ;)

    1. Sehän on vaan positiivista, jos vaatekaappi on niin hyvällä mallilla ettei hankintoja ole mielessä! :) Poncho on kyllä varmasti kiva syksyyn. Kyllä tässä alkaa jo vähän salaa odottaa syysvaatteita ja -asusteita, vaikka toisaalta tuntuu ettei kesä ole oikein ehtinyt alkaakaan.

  3. Hei, kirjoittelit jossain (ehkä instassa) että olit jo löytänyt farkkutakin, niin kyselisin mistä se löytyi? Itsellä myös nyt etsinnän alla ja näytti todella kivalta <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *