Viikonloppuna…

…ajoimme kahden ystäväni kanssa perjantaiksi mökille. Saunottiin puusaunassa, uitiin viileähkössä järvessä, tehtiin grillissä hamppareita ja höpöteltiin kaikesta maan ja taivaan välillä pitkälle yöhön.

…saimme pari vahvistusta Tampereelta tänne Helsinkiin ja lähdimme porukalla viettämään lauantaista kesäpäivää Lintsille. Ihme että tämä juhannuksena alkunsa saanut idea lopulta toteutettiin, usein kun suunnitelmat saattavat aina jäädä vaan puheen tasolle. Vitsit miten hauska päivä meillä oli!

…valitimme kaikki kovaa päänsärkyä laitteissa ravaamisen jälkeen ja muutenkin oli ihan mehut veks. Ei sitä vanhana enää kestä vauhtia kuten pikkulapsena :D Perinteisen Vuoristoradan lisäksi Kirnu oli oma suosikkini – Kingissä ja Ukossa taas jäin suosiolla rannalle ruikuttamaan.

Alppiruusut2

…viiden tunnin hurvittelun myötä pelit jäivät tyystin pelaamatta, mutta sovimme poikaystävän kanssa että palaamme Lintsille vielä joku ilta. Hattara ja metrilakutkin jäivät saamatta!

…porukkamme päätyi illalla Tuomiokirkon portaille istuskelemaan ja katselemaan auringonlaskua. Helsinki näytti sieltä korkeuksista vaaleanpunaisine taivaineen ihan parastaan. Siirryimme täältä vielä piipahtamaan Apollon terassilla.

…maistoin ensimmäistä kertaa Via Tribunalin kehuttuja pizzoja. Kävimme hakemassa pizzat mukaan portaille, mutta ensi kerralla on kyllä päästävä testaamaan itse ravintolan tilat, sen verran viihtyisän näköistä siellä oli! Ja olihan ne pizzat sairaan hyviä.

Alppiruusut1

…en ehtinyt viettää hetkeäkään koneen ääressä, mutta luin ja julkaisin aina puhelimitse teidän mielettömän ihania kommentteja edelliseen esittelypostaukseen. Vastaan kaikkiin vielä kunnolla ajan kanssa!

…käytiin poikaystävän kanssa Oivassa sunnuntaibrunssilla. Tässä Kalliossa sijaitsevassa ravintolassa on ihanan rento fiilis, notkuva buffetpöytä ja superhyvä jälkkärivalikoima. Suosittelen!

…nukahdin parvekkeelle päikkäreille. Best. 

…oli pitkästä aikaa taas kunnon kesäfiilistä ilmassa, kun aurinko paistoi koko viikonlopun täydeltä taivaalta ja ulkona tarkeni keveissä vaatteissa yöhön asti. Tästä on hyvä aloittaa huomenna elokuu!

What a fun summer weekend it was! The weather was great during the whole weekend and I definitely made the most of it. On Friday we drove to our summer cottage with two of my friends and spent time there eating well (never getting tired of barbecue food!), swimming and just taking it easy. On Saturday morning we came back to the city and met others at the amusement park in Helsinki – it had been a while since my last time there and it was so much fun! Hope your weekend was great too – have a lovely Monday :)

Photography & Edit: Kirsi Hiekkarinne

5 thoughts on “Viikonloppuna…

    1. Kiitos paljon Emmi – Kirsi on taitava kameran takana! Kuvat on otettu aiemmin kesällä Helsingin Alppiruusupuistossa, kun kukat olivat täydessä loistossaan :)

    1. Kiitos paljon Mirka! Kirsi osaa asiansa kameran takana :) Niin kiva kun on nyt tämä isompi kuvakokokin, niin kuvat pääsevät kunnolla edukseen!

  1. Niin nättiä tuolla alppiruusupuistossa! Onko minulta mennyt jotain pahasti ohi vai onko tuo joku suht uusi juttu, koska vasta tänä kesänä olen nähnyt kuvia tuolta? :D Mihin aikaan kesästä kuvat ovat olleet tuollaisessa kukassa? Ensi kesänä voisi nimittäin käväistä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *