Sisustushaaveita

Sisustusjuttuja on jo kovasti toivottu, ja lupaan että tulevina kuukausina niitä löytyy täältä varmasti kyllästymiseen asti! Kuten todettua asunnolla on vielä tyhjää, mutta jahka maalipinnat kuivuvat täyteen kestävyyteensä on aika tuoda sinne ensimmäisiä huonekaluja. Muutamien hankintojen kanssa olemme vielä ulapalla mitä oikein haluaisimme (kuten ruokapöytä ja -tuolit, voihan valinnanvaikeus!), mutta suurin osa isommista huonekaluista on jo tilattuna. Sohvaa odotan saapuvaksi kuin kuuta nousevaa toivoen että meidän materiaali- ja värivalinnat menivät nappiin!

Interiorinspo2

1.Seinävalaisin, 2. yöpöytä, 3. ruukku, 4. sohvapöytä, 5. lakanat,
6. juliste, 7. koristetyyny, 8. matto, 9. kattovalaisin, 10. maljakko 

Nettikauppa jossa olen varmasti viettänyt eniten aikaa on Ellos ja sen mainio kodinosasto, josta löytyy niin paljon kaikkea kivaa aina piensisustuksesta huonekaluihin. Tästä kollaasista meille on itse asiassa jo matkalla kaksi kappaletta näitä yksinkertaisia seinävalaisimia sekä tuo kaunis musta yöpöytä makuuhuoneeseen. Sohvapöydäksi taas valitsimme kollaasin marmoripöydän, mutta se ehti valitettavasti loppua, joten odottelemme josko varastoon tulisi täydennystä.

Muuten haaveilen näyttävistä kattovalaisimista, lämpöisestä villamatosta, harmaista lakanoista ja pienistä väripilkahduksista. Niin ja tietysti monista viherkasveista! Meinasin jo viimeksi matkalla rautakauppaan poiketa malttamattomuuksissani Plantageniin, mutta poikaystävä sai pidettyä minut järjissäni, ettei ehkä ole vielä aika tehdä kasviostoksia.. :D Innolla odotan, että pääsemme sisustamaan!

Linkit mainoslinkkejä / Adlinks

8 thoughts on “Sisustushaaveita

 1. Ai että! Meillä myös poikaystävän kanssa muutto edessä ja voi vitsi miten paljon saa aikaa kulumaan pelkästään selailemalla eri nettisivuja ja ihastelemalla! Meillä pohjavärit ja isommat huonekalut mietittynä valmiiksi, mutta nyt alkaa se pienten esineiden ja yksityiskohtien suunnittelu! Onnea teille uuteen kotiin ja ihanaa kesää :)

  1. Oi ihanaa, onnea uudesta asunnosta! Olettekin sitten jo pitkällä suunnittelussa ja sisustus hyvällä mallilla :) Kiitos paljon ja kuin myös ihanaa kesää!

 2. Hehee, ostimme mieheni kanssa toukokuun alussa oman asunnon ja nämä kollaasin elementit ovat tulleet enemmän kuin tutuiksi :D (toki pinterest voi vaikuttaa tähän “hämmästyttävään” sattumaan…) Tämä look on niin paljon enemmän minun makuun kuin se beigen maailma, joten kotinne sisustamisen etenemistä jään innolla seuraamaan!
  Noita samojan pöytiä myydään muuten myös netraudassa ja vieläpä edullisemmin;) Tilasin sieltä sen 75 cm x 75 cm pöydän juurikin mustilla jaloilla ja marmoripinnalla, sitä odotellessa.
  Kivaa kesää!

  1. Voi onnea asunnosta! Beigeen olen itsekin ihan totaalisen kyllästynyt ja nyt sen sijaan miellyttää silmää raikas valkoinen, musta ja harmaa. Ainakin mielikuvissani sisustuksesta tulee kiva hihih, katsotaan sitten miltä lopputulos näyttää :D Kiitos vinkistä, sieltä itse asiassa juuri tilasin meidän lepakkotuoliin uuden päällisen, mutta täytyy tutkia muitakin valikoimia. Kuin myös kivaa kesää! :)

 3. Kivalta näyttää sisustus-suunnitelmat :)
  Myös kodin1 myy samantyylisiä sohvapöytiä!

  1. Kiitos ihana ja vinkistä myös! Olen ihan unohtanut Kodin1:n olemassaolon konkurssin myötä, en tiennyt sitä enää olevan olemassa. Kävin heti kurkkaamassa ja sieltähän löytyi kivoja ruokapöytiäkin, kun sopivaa sellaista olemme juuri yrittäneet löytää ja tuolla oli vaihtoehtoja vaikka millä mitalla. Jes! :)

 4. Saakohan seinävalaisimiin noita polttimoita lisää? Ei ole enää yhtä kivan näköinen tavan hehkulampulla jos nuo palavat.

  1. Tuotteen kuvauksessa lukee, ettei lamppua tule mukana. Katselin itse esimerkiksi Clas Ohlsonilla kivoja vähän erilaisia lamppuja ja ajattelin suunnata sinne :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *