Punainen silkkihuivi ja yllättämisestä

Rakastan yllätyksiä – en ainoastaan niiden saamista mutta erityisesti myös niiden järjestämistä. Aiemmin kesällä olin mukana ystäväni ylläriläksiäisissä, kun taas pari viikkoa takaperin sain idean järkätä poikkikselleni pienen synttäriyllätyksen. Kihertelin itsekseni laittaessani kavereille viestiä häneltä salaa, ja juuri se kiva kutkuttava tunne onkin tässä touhussa parasta. Pahinta yllätyksissä taas on, kun tekisi jo niin mieli paljastaa toiselle mitä on tiedossa, minun huonohko pokerinaamani aiheuttaa myös omat haasteensa.

Lyhyestä varoitusajasta huolimatta kaikki maisemissa olleet onnistuivat varaamaan illan kalenteristaan ja jäin odottelemaan h-hetkeä poikaystävän luullessa yhä, että tulisimme viettämään synttäri-iltaa kaksin. Vihjailin suunnitelleeni jotain, mutta hän ei osannut yhtään arvata, että perillä odottaisi joukko ystäviä paljon onnea -synttärilaulun säestämänä. Yllätys meni siis aivan nappiin, ja oli niin ihanaa nähdä ilo ja onni rakkaan kasvoilla! Mistään suuresta spektaakkelistahan ei ollut kyse, mutta tärkeintä oli saada kaikki hänen läheiset saman katon alle ja tiesin sitä arvostavan. Loppuillasta suuntasimme kuitenkin kahdestaan syömään, ravintolaan joka sekin oli poikaystävälleni pimennossa. Tiesin hänen suurena kulinaristina haaveilleen Ravintola Olosta ikuisuuden, joten ajattelin että illallinen olisi täydellinen tapa juhlistaa 25-vuotiasta. Ilta oli kaikinpuolin niiin onnistunut <3

Balmuir_como_scarf5 Balmuir_como_scarf6 Balmuir_como_scarf3

Itse tarinahan ei mitenkään liittynyt postauksen kuviin – asuun joka oli ylläni viime viikolla käydessäni aamupalalla. Sekä nämä kulutetut farkut että valkoinen pellavakauluspaita ovat molemmat täällä jo näkyneitä vaatekappaleita, mutta Balmuirin punainen silkkihuivi toi ihan oman säväyksensä asuun. Loistava asuste piristämään yksinkertaisia kokonaisuuksia!

Balmuir_como_scarf1 Balmuir_como_scarf4 Balmuir_como_scarf2

Shirt / Ginatricot
scarf / Balmuir (sponsored, find here*)
jeans / Zara
watch / Daniel Wellington (sponsored)
bag / Givenchy
loafers / Flattered (sponsored)

Photos: Viena K / Edit by me

8 thoughts on “Punainen silkkihuivi ja yllättämisestä

 1. Voi kun osaisin itsekin pitää yllätykset omana tietonani! Monesti olen niin tohkeissani että paljastan ostamani lahjatkin etukäteen :D

  1. Haha, tuttu tunne! Munkin tekisi aina ihan hirveästi mieli paljastaa, jos olen keksinyt jonkun erityisen kivan lahjan :D

 2. Ihanan rento asu! Onks toi kauluspaita tän kesän mallistoa vai jo aiemmin ginasta ostettu?

  1. Kiitos Disa! :) Kauluspaidan ostin ihan tuossa kuukaus pari takaperin, joten luulisi löytyvän vielä myynnistä.

  1. Kiitos paljon Johanna! Punaisella huivilla saa kyllä helposti piristettyä yksinkertaista asua :)

 3. Tämä postaus tuli kuin tilauksesta! :)
  Olen etsinyt sopivaa punaista huivia piristämään asua, jotenkin punainen iskee aina kesällä. Instasta bongasin tämän sinun ihanuuden, kiva, kun linkitit huivin, näytti niin eriltä balmuirin sivuilla, kuin näissä kuvissa. Tuo täytyy näpytellä itsellekin, onko muuten jakoon tulossa mitään kivaa alennuskoodia? :)

  Kirsi

  1. Hei mahtava kuulla, kiva jos huivi pääsee edukseen kuvissa! Kuulostaa tutulta, punaisen huuma iskee itsellenikin aina näin kesäisin :) Alekoodin perään on hurjasti kyselty, täytyy siis laittaa toive eteenpäin Balmuirille. Ainakin arvonta meillä on jo suunnitteilla elokuulle ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *