Pink As a Peony

Vaatekaappiini on hiipinyt tänä kesänä värejä enemmän kuin aikoihin! En ole ikinä ollut mikään mustavalkoisin pukeutuja, mutta useimmiten neutraaleja sävyjä suosiva ja vain muutamia väripilkkuja omistava. Nyt kaapistani kuitenkin löytyy piristystä kerrakseen. Suurimpia ihastuksiani tällä hetkellä ovat punainen, keltainen ja hempeä vaaleanpunainen. En siis voinut vastustaa tätä pehmoista hattaraneuletta siihen alennusmyynneissä törmätessäni, ja neule onkin jo lämmittänyt ylläni monina viileinä kesäiltoina.

Neule oli päälläni myös viime viikolla käydessäni vanhemmillani iltakahveilla ja kukkavarkaissa äidin puutarhassa. Joka vuotiseen tapaansa äiti ilmoitti, kun ensimmäiset pionit kukkivat pihalla, sillä hän tietää tyttären tulleensa äitiinsä mitä tulee rakkauteen pioneja kohtaan. Onnesta soikeana poimin puskista muhkeita pioneja, jotka mätsäsivät täydellisesti samansävyiseen neuleeseeni. Voi kun näiden kukkien aika vain olisi vähän pidempi ja niistä voisi nauttia koko kesän. Kukinta taitaa ikävä kyllä lähestyä jo loppuaan, joskin eilen sain vielä muutaman aarteen poimittua pihalta – kiitos mamma! Nyt toivottelen teille ihanaa viikonloppua :)

Neule1 Neule4 Neule3 Neule2

Knit / Samsøe & Samsøe (find here*)
denim shorts / Levi’s
bag / Saint Laurent
sunglasses / Ray-Ban
sneakers / Superga (sponsored, find here*)

Peonies are definitely my favourite flowers! Probably inherited from my mother who has these in her own garden as well. Every year she lets me know when the peonies are blooming so that I can come and pick a bouquet of them for myself. And how perfectly do they match with my new sale find – the cutest pink sweater from Samsøe & Samsøe. Only wish the season for these flowers would last longer!
* adlink 

4 thoughts on “Pink As a Peony

  1. Aaah ihailen näitä kuvia!?upeita?
    Tuota neuletta olen haaveillut jo keväästä asti, näyttää niin ihanalta.
    Toin viime viikolla kimpun pioneja Tallinnasta, mutta eilen kävin äidin kukkapenkillä myös :) ihania ja tuoksu on hurmaava

    1. Kiitos kaunis Johanna! Minäkin ihastelin neuletta keväällä, onneksi siis löytyi nyt hyvällä alella varustettuna :) Oi olenkin kuullut, että Tallinnasta saa pioneja halvalla. Olisipa kukkien sesonki tosiaan pidempi, nyt on viimeisetkin viety äidin kukkapenkistä :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *