Never Say Never

Mulle kävi jälleen kerran klassiset ja lämpesin lopulta jollekin aluksi torppaamalleni trendille, ei pitäisi koskaan sanoa ei koskaan. Naureskelin nimittäin farkkuhameiden tehdessä paluuta katukuvaan – ei kiitos omien teiniaikojen jälkeen. Hiljalleen silmä kuitenkin taas tottui ja löysin itseni sovittamasta farkkuhametta. Ja se näyttikin oikeastaan tosi freesiltä, eikä karmivista nuoruusmuistoista ollut tietoakaan! Halusin hameelta täydellisen sinisen sävyn, hiukan kulutusta ja rispaantunutta helmaa – tämä löytämäni oli siis juuri sitä mitä etsinkin. Toki pituutta olisi voinut olla himpun verran enemmän, sillä hame nousee kävellessä uhkaavan korkealle, mutta noohh.

Hameeseen parittamani valkoinen reilun kokoinen pellavakauluspaita on muuten ollut yksi viime aikojen suosikkejani. Parhaiten paita toimii nimenomaan siniseen denimiin yhdistettynä, oli sitten pitkät lahkeet, shortsit tai hame kyseessä. Parasta pellavassa on paitsi viileys myös sen rentous ja huolettomuus, allekirjoittanut kun vihaa silittämistä ja harrastaa sitä vain erityisinä juhlapäivinä. Täydellinen materiaali kaltaiselleni huithapelille siis! Mitäs te tykkäätte asusta farkkuhameen kera? :)

Farkkuhame4 Farkkuhame6 Farkkuhame8 Farkkuhame7 Farkkuhame9 Farkkuhame1

Shirt / Ginatricot
denim skirt / H&M
watch & bracelet / Daniel Wellington (sponsored)
bag / Saint Laurent
loafers / Flattered (sponsored)

As said in the title – you should never say never especially regarding on trends. It’s not long ago when I thought that I’ll never wear a denim skirt, even though they would look good on someone else I couldn’t imagine myself wearing them. I remember having a denim skirt when I was younger, so I blame it on my youth memories once again, haha. Nevertheless I found myself trying on a skirt and it actually looked really fresh! What do you think – yay or nay for denim skirts? :)

35 thoughts on “Never Say Never

 1. Voi kun näyttää kivalta! :)
  Jossain vaiheessa käytin paljon kauluspaitoja, mutta viime aikoina ne ovat jääneet aivan käyttämättä. Ehkä pitäisi ostaa joku tuollainen oversize- malli, jos sitä tulisi käytettyä.

  1. Kiitos ihana Johanna! :) Mullakin menee tosi kausittain, nyt olen kuitenkin pitkään käyttänyt juuri oversize-mallisia rennompia kauluspaitoja. Niitä on helppo yhdistellä vaikka mihin :)

 2. Mulla oli aluksi ihan samat fiilikset farkkuhameiden suhteen, mutta mikäs se siellä ostoslistan kärjessä taas keikkuu.. ? Nimenomaan tällaisissa simppeleissä lookeissa hame näyttää ihan superhyvältä! ♥︎

  1. Haha, kävi klassiset siis sielläkin! Kiitos paljon Pinja :) Eikun sitä omaa farkkuhametta metsästämään!

 3. Asu iskee ja kovaa!! Niin freesi ja samalla kuitenkin rento ja ryhdikäs! Itseltä löytynyt hyvin pitkälti saman tyyppistä asua monenakin päivänä, tykkään siis!

  1. Kiitos Adeliina! :) Tykkään juuri rennompien ja ryhdikkäämpien vaatekappaleiden yhdistelystä keskenään, vaikka tämä kauluspaita toki ei ole sieltä “jäykimmästä” päästä muutenkaan. Toivottavasti tulee paljon lämpöisiä kelejä, niin hame pääsee kunnolla käyttöön!

 4. Sopii kivasti! Tuo sun tyyliin vähän särmää :D Mut hei, mitä laitat ruissiin päälle?

  1. Kiitos Elina! Nimenomaan, pieni särmä on ihan kaivattua ;) No tässä on vähän vielä pukeutumiskriisin poikasta ilmassa, mutta suunnitelmissa ottaa mukaan muutama rennompi mekko, farkkushortsit ja pari pusero/toppivaihtoehtoa, hattua asusteeksi ja jalkaan tennarit tai bootsit. Mukaan myös tietysti nahkatakki ja/tai joku rento takki asusta riippuen. Toivottavasti säät suosisivat, niin ei tarvitsisi pukea pitkiä lahkeita vaan pärjäisi juuri mekoilla!

 5. Ohooh ompa tullut taukoa kommentoinnista… :( Meillä ollut muutto ja kaikkea tässä välissä!
  Noh joka tapauksessa, tsekin oon ihastunut farkkuhameisiin! Samanlainen jonka sä olet löytänyt tai sitte sellainen jossa menee nappirivi alas saakka :) Väristyksiä aiheuttaa edelleen ne järkyttävät roiskeläppä farkkuhameet, pahimmillaan vielä kaikilla strasseilla ja sellaisilla “tallinna farkku väreillä” :D Hyhhhh!

  1. Ihana kun nyt kommentoit <3 Ja hienoa että olette ilmeisesti löytäneet viimein asunnon, onneksi olkoon siitä! :)

   Joo hieman pidempää mallia itsekin etsin, joskaan ei tämäkään nyt mikään säädyllisin mahdollinen ole :D Kaupoilla tuli vastaan kuitenkin niin monta ihan totaalista roiskeläppää, että meinasin jo luovuttaa! Ehkäpä sullekin vielä löytyy sopiva vaihtoehto ;)

  1. Kiitos paljon Anne! Varo vaan, vierastus saattaa yhtäkkiä muuttua ihastukseksi, hahah ;) Valkoinen ja farkku ovat kyllä voittamaton yhdistelmä!

 6. Miten raikas asu! Ihanan näköinen kokonaisuus :) Pakko kysyä, mistä onkaan ihana keltainen kesämekko, joka vilahti instagramin storyssa? :)

  1. Kiitos kaunis Jenna :) Mekko on Ginatricotista, mutta oli ainakin siellä liikkeessä alennuksessa ja viimeinen laatuaan. Malli oli Heidi Frill Dress, jos auttaa etsintään vaikkapa muissa liikkeissä :)

 7. Aivan täydellinen asu! Itsekkin etsin täydellistä farkkuhametta jos istuva yksilö nyt vaan löytyisi jostain :D

  1. Kiitos Iina, ihana että tykkäsit! Nyt vaan omaa metsästämään, vaihtoehtoja tuntuu ainakin olevan joka kaupassa joten luulisi tärppäävän ennemmin tai myöhemmin ;)

 8. Onpas kivannäköinen hame, sopii sinulle hyvin :) Muistan, kun nämä olivat muotia 2000-luvun alussa.

  1. Kiitos Linda! :) Haha jep, muistaisinpa mihin ikään nämä omat pukeutumismuistoni ajoittuvat. Mulla oli muistaakseni nuoruudessa myös sellainen syvästi rakastamani farkkuhame-haalari (vai miksikä sitä sanotaankaan), huhh :D

 9. Hahah I totally feel you! I remember wearing a denim skirt during my childhood as well and I honestly thought ”what a little nightmare” now that it’s becoming a fashion trend again. But the more I see it, the more I’m starting to like it. I guess the selection of different models, shapes and colors (white for example) and the way it can be worn nowadays, makes the denim skirt less.. what’s the word? Dull, perhaps? haha. Anyways, it looks great on you! – xx Carian

  1. Hahah, totally agree with you! I was horrified at first and couldn’t even imagine myself wearing a denim skirt again but here we are :D At least I hope it doesn’t look that dull, hahah! Thanks dear and have a great day :)

 10. I say a definate yay! I think it looks good on you, I’m thinking about buying one too! Maybe one with a slit on the front.

  1. Yay, that’s great to hear! Thank you Nicole :) I tried to find one with a slit but couldn’t find a skirt with both that and a proper length.

 11. Niin raikas asu, tykkään!
  Mä käytin 9-10 v sitten paljon erilaisii farkkuhameita ja en ois uskonu et vielä jonain päivänä saattaisin sellasen pukea uudelleen :D Tota täytyy ehkä mennä sovittaa :)

  1. Kiitos ihana! No sama juttu, niin ne trendit kiertävät ja yhtäkkiä jokin juttu taas miellyttää silmää :D Eikun sovittelemaan!

 12. Kolahtaa tosi kovasti tää asu! Itse olen myös sortunut ostamaan pari farkkuhametta tänä vuonna hetkeäkään katumatta! Olen seurannut blogiasi pitkään, mutta kommentoinut vain muutaman kerran. Nyt oli pakko laittaa kommenttiä, sillä jälleen kerran osoitat ihailtavaa tyylitaiturointia! Osaat hienosti poimia ajan trendit omaan tyyliisi sopiviin asukokonaisuuksiin. Blogissasi on säilynyt ihana ja aito lämmin ja maanläheinen tunnelma, laadun ja tason noususta huolimatta <3 Iso kiitos sinulle päivittäisestä inspiraatiosta!

  1. Voi lämmin kiitos Anniina kommentistasi, piti tätä lukiessa ihan näyttää poikaystävällekin kun kirjoitit niin kauniisti! Tällainen palaute on ihan parasta, ensinnäkin että on viihtynyt matkassa mukana jo pitkään ja että fiilis on mielestäsi säilynyt :) KIITOS siis itsellesi! <3

 13. Oooh mikä asu! Niin raikas jotenkin. Nyt lähti muuten farkkuhame omallekin ostoslistalle. :D

  1. Voi kiitos Saikku! Hauskaa että innostuit, eikun sitten vaan kaupoille metsästämään ;)

 14. Taytyy sanoa, etta en ole fani. Farkut on farkut ja hame jotain muuta. Paita on kiva, mutta farkku hame not so…

 15. Mun mielestä farkkuhameet on usein edestä kivannäiköisiä mutta saavat takapuolen näyttämään aivan kamalalta.. Mallista riippumatta :D Kiva outfit!

  1. No sitä ei käy kyllä kieltäminen, kyllähän se peppu näyttää paljon paremmalta vaikka farkkushortseissa kun hameessa :D

 16. On kyllä kiva! <3 Ite kans olin alkuun että nounou kun tulee nuoruusajat vaan mieleen, mutta kummasti sitä on alkanut lämpeämään ajatukselle farkkuhameesta. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *