Mökillä

Perjantaille ei ollut tiedossa mitään erityistä ohjelmaa ja poikaystäväkin oli reissussa, joten  päätin yllättäen lähteä mökille vanhempieni luo. Eikun koira kainaloon ja menoksi! Ihan parasta, kun kesämökki sijaitsee niin lähellä Helsinkiä, että sinne voi hurauttaa hetken mielijohteesta. Perjantai-iltana perille saavuttuani pääsin suoraan valmiiseen pöytään – kesäruokaan ei kyllä ikinä kyllästy, ja lohi uusien perunoiden sekä salaatin kera maistuu aina yhtä hyvältä. Istuskeltiin pöydässä pitkään viinilasien äärellä höpötellen sitä sun tätä, käytiin rannassa katselemassa auringonlaskua ja mentiin ajoissa nukkumaan. Telmakin pääsi mökillä kirmaamaan nurmikolla (vasta-ajetulla sellaisella, aamukasteen kanssa ei sitten mikään paras yhtälö :D) pallon perässä, mikä on ihan sen lempipuuhaa.

Tänä kesänä on jo tullut mökkeiltyä varmasti aikaisempia kesiä enemmän – siinä missä pikkutyttönä välillä inhosin joutuessani vanhempieni mukaan mökille tänä päivänä suorastaan nautin päästessäni näihin maisemiin. Eikä tarvitse kauaa odottaa seuraavaa kertaa, sillä meinasimme ehkä lähteä mökille myös ensi viikonloppuna kahden ystäväni kanssa. Nyt täytyy ottaa kaikki ilo irti :) Ihanaa sunnuntaita!

Mökki2 Insta3 Mökki4 Mökki5 Mökki1

On Friday I got an idea to go to our summer cottage – didn’t have anything planned for the evening and my boyfriend was traveling, so thought it would be nice to spend the day outside the city. My parents were already there, so only took Telma with me and drove to the cottage. I love how close it is to our home, only a half hour drive away, so you’ll always find time to go there. This is the place where I can totally relax :) Have a lovely Sunday!

11 thoughts on “Mökillä

 1. Näyttääpä teidän mökillä ihanalta! Itekin kyllä nautin suuresti mökkireissuista nykypäivänä, vaikka ennen ne ei ollutkaan ihan mun mieleen.

  1. Kiitos, kyllä tuolla viihtyy! :) Jännä tosiaan miten nuorena mökille lähtö oli aina pakkopullaa ja nykyään taas se on paras mahdollinen paikka rentoutua.

 2. Moi Jonna! Ihanaa mökkielämää – on se tosiaan jännä, miten näin aikuisiällä mökille ihan kaipaa, vaikka 10-15 vuotta sitten sinne meneminen oli kuin pahin rangaistus :D Ja en kestä miten söpö Telma on tossa kuvassa!

  Piti hei kysyä, että kenellä oletkaan Q-Hairissa käynyt, ja suositteletko? :) Viileän vaaleana, kuten sinäkin, etsin pian uutta luottokampaajaa, enkä uskaltaisi päätäni ihan kenen tahansa hyppysiin antaa! Entä oletko koskaan laitattanut kampausta Q-Hairissa? Etsinnässä myös rennon kampauksen tekijä muutaman viikon kuluttua oleviin häihin (ei omiin!). Kiitos, jos voit vinkkailla, ja ihanaa kesän jatkoa! :) Sun blogia on ihanaa tulla vilkuilemaan aina!

  1. Moikka! No sanos muuta, niin se asenne muuttuu vuosien aikana :D Hih, Telma kiittää! Tuossa vaiheessa jo ruohonkorret pitkin hauvelia kun on kirmannut märällä nurmikolla pallon perässä.

   Käyn Kampin Q Hairissa Suvilla, jota todella suosittelen! Eipä ole koskaan tullut niin paljon kehuja hiuksista kampaajakäynnin jälkeen kuin Suvin penkissä käytyäni, hän osasi tehdä todella kivan viileän vaalean sävyn. Plus tietysti että Suvi on superihana tyyppi! Juuri varasinkin hänelle ajan ensi viikolle kun on taas muutama kuukausi vierähtänyt edellisestä kerrasta. Kampausta en ole ikinä ottanut, mutta Suvi oli niitäkin kyllä tehnyt ja esimerkkejä löytyy näköjään hänen Insta-tililtään @suviqhair :)

   Kiitos kun käyt täällä ja ihanaa kesän jatkoa! :)

 3. Kiitos ihanasta blogista! Ensimmäisenä Blogvinista luen aina sinun blogisi jutut :) Mistä muuten tuo kuvassa näkyvä ihana hattu on?

  1. Voi kiitos Aliisa, miten ihana kuulla! Hattu on Balmuirin kaunis panamahattu – jo parin vuoden takaa mutta yhä lempikesähattuni :)

 4. Tunnelmallisia kuvia :)

  Oi, lohi ja uudet perunat on niiiin hyvä yhdistelmä! Niitä voisi syödä vaikka kuinka, ja etenkin uusien perunoiden (voin kera) kanssa lähtee aina lapasesta. :D Onneksi niiden kausi on niin lyhyt, haha.

  1. Kiitos Tanja :) No sano muuta, se on niiin hyvää! Ja nimenomaan voinokareella ;) Täytyypä tehdä samaa ruokaa taas pian ja ottaa ilo irti tosiaan niin kauan kuin uusia perunoita on tarjolla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *