Jewelry Crush

Olen pitkästä aikaa ihastunut isoihin korvakoruihin! Oikeastaan olen viime aikoina käyttänyt varsin vähän minkäänlaisia korvakoruja arkena, kun tavalliset nappikorviksetkin ovat jääneet hetkellisesti unholaan. Iltamenoihin on kuitenkin kiva lisätä yksinkertaiseen asuun sitä jotain näyttävien korvakorujen avulla. Näiden kaksien perusteella olen erityisen tykästynyt hapsullisiin koruihin, mutta nehän sopivat kesään täydellisesti ;) Vaaleat tupsukorvikset ovat H&M:ltä jokin aika sitten hankittu, mustakultaiset taas ostin ihan vastikään &Other Storiesilta. Ihania asun piristäjiä, eikö!

Korut1

I’ve been fond of  big earrings lately! I actually don’t really wear earrings nowadays but statement earrings like these are a great way to add a little something extra to a simple evening outfit. As you can see I seem to have a thing for tassels and fringes – the nude ones are from H&M and the black ones I bought recently from &Other Stories. Am I the only one loving these? :)

7 thoughts on “Jewelry Crush

 1. Olet kyllä todellinen inspiraation lähde, mitä tulee tyyliin! Ostin samaiset korvikset eri värissä Hennesistä sen jälkeen, kun olin nähnyt ne sinulla :) Todellakin piristävät asukokonaisuutta! Ihanaa kesää! <3

  1. Voi kun ihana kuulla, kiitos kauniista sanoistasi! Ja aina yhtä kiva jos täältä saa vinkkiä tai inspiraatiota :) Oli muuten itsellä valinnanvaikeus noiden korvisten suhteen, kun muutkin värit olivat niin nättejä!

   Kuin myös ihanaa kesää <3

 2. Heippa, minkä kokoiset sun Leviksen shortsit on? ? Mietin, vadtaavatko hyvin kokoaan.

  1. Heippa! Mulla on Leviksen shortseja kahta mallia, toinen vähän reilummin istuva ja toiset (ne vaaleammat viime kuvissa näkyneet) piukempaa mallia. Molemmat on kokoa W26, mutta nuo reilummat on aika isot vyötäröltä etenkin kun vielä löystyneet käytössä, mutta vyön kanssa pystyy vielä käyttämään. Oman kokemukseni mukaan mitoitus riippuu siis pikkuisen mallista :)

 3. Heippa ihana Jonna! Täällä kuumeisesti jo odottelen Kroatian vinkkipostaustasi! ;) Meillä on matka varattuna Kroatian Brelaan elokuun alkupuolelle ja kaikenlaiset reissuvinkit tulisivat hyvin tarpeeseen :))

  1. Heippa Sanna! Voi pahoittelut että sen kanssa on kestänyt, mutta itse asiassa juuri tänään sain postauksen vihdoin kaiken kaikkiaan valmiiksi! Tulossa siis eetteriin vielä tämän viikon lopulla ;) Juuri Brelaan tiedossa muutama kiva raflavinkkikin, joten toivottavasti siitä on teidän reissulle hyötyä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *