Introduce Yourself

Olen vuosien aikana toteuttanut pari kertaa postauksen, jossa pyydän vaihteeksi teitä kertomaan itsestänne.  Kommentit näissä postauksissa ovat olleet niin antoisaa luettavaa ja on ollut ihana tutustua tarkemmin teihin muutenkin kuin vain Googlen tarjoaman analytiikan valossa. Minä kun olen täällä äänessä päivittäin, joten on virkistävää antaa välillä puheenvuoro teille! Edellisen kerran taisin tehdä vastaavan postauksen melkein pari vuotta sitten, joten ajattelin, että näin heinäkuisena loma-aikana voisin jälleen toteuttaa pienen tutustumiskierroksen :) Josko teillä olisi aikaa jättää pieni jälki itsestänne!

Olit sitten uusi tai vanha lukija, niin olisi kiva taas kuulla, minkälaisia tyyppejä siellä ruudun takana oikein on. Minkä ikäisiä olette, missä asutte, mitä opiskelette tai teette työksenne tai vaikka minkälaisia kiinnostuksen kohteita löytyy? Ihan mitä tahansa, mitä vaan haluatte kertoa, viesti saa olla ihan niin pitkä tai lyhyt kuin tahdotte! Sana on vapaa, toivottavasti mahdollisimman moni teistä intoutuu jättämään oman esittelynsä :) Innolla odotan kommenttejanne <3

Kuva1

For a couple of times I’ve published a post where I ask you to tell a bit about yourself. I’m the one talking here almost every day so I would love to hear about you guys as well. It would be interesting to find out things like how old are you, where are you from, what are your hobbies etc – anything you want to share with me! Your comment can be only one sentence or as many rows as you feel like writing – can’t wait to read them <3 Introduce yourself!

141 thoughts on “Introduce Yourself

 1. Täällä 26-vuotias nainen Helsingistä. Valmistuin vuosi sitten Tampereen kauppiksesta, ja siinä ihanassa kaupungissa tulikin asuttua 5 vuotta, nyt innoissani katselen sinun matkaasi siellä :) Kun vuosi sitten kotikaupungista tarjoutui oman alan vakkariduuni niin tuli muutettua itse takaisin Helsinkiin :) Rakastan todella paljon hyvää ruokaa ja matkustelua ja niihin tahdon myös panostaa elämässäni! Olen ollut sun blogisi lukija jo ihan alusta lähtien ja täällä on aina niin ihanan positiivinen tunnelma että blogisi on pysynyt lempparinani tähän päivään asti <3

  1. Ihana Milla kun kommentoit, säkin olet tuttu nimi täällä kommenttiboksissa joten kiva lukea hieman enemmän :) Täällä tuleekin sitten olemaan tuttuja Tampere-maisemia :) Mieletöntä kuulla, että olet ollut jo alusta asti matkassa mukana, toivottavasti pysyt täällä jatkossakin! <3 Kiitos vielä ja ihanaa kesän jatkoa :)

 2. Täällä blogiasi lukee 24-vuotias hämeenlinnalainen. Valmistuin 1,5 vuotta sitten tradenomiksi, mutta kaupallinen ala ei kuitenkaan tuntunut ihan omalta, joten päädyin hakemaaan keväällä terveydenhoitajaksi. Pääsin sisään ja aloitankin uudet opinnot kuukauden päästä ja oon niin iloinen siitä!:)
  Oon lukenut blogiasi jostain vuodesta 2013 lähtien ja sanoisin, että blogisi kautta välittyvät aitous ja sympaattisuus nostavat sut ihan mun lemppariksi. Vaikutat sellaiselta jalat maassa olevalta ihmiseltä, joka ei yritä olla muuta kuin mitä on. Saan myös blogista paljon inspiraatiota, koska haluan suosia niin pukeutumisessa kuin sisustuksessakin ajattomia ja laadukkaita tuotteita, ja koen, että oot samoilla linjoilla.
  Omia kiinnostuksen kohteita on juurikin muoti ja sisustus (pääsen syksyllä muuttamaan uuteen asuntoon, joten seuraan erityisellä mielenkiinnolla nyt teidän Tampereen asunnon sisustusjuttuja!) sekä matkustaminen, urheilu ja retkeily. Oon harrastanut partiota 17 vuotta ja koen, että niin telttaleirit, vaeltaminen kuin talviset retkiluistelutkin antavat hyvää vastapainoa välillä niin pinnalliselle tuntuvalle elämälle ja rakastan sitä, kuinka leireillä ei tarvitse joka kymmenes minuutti katsoa puhelinta.
  Niin, ja koira-ihminen olen koko sydämestäni, joten myös Telman touhuja tykätään seurailla täällä Toukokuun lopusta lähtien minunkin mukana on onneksi kulkenut pieni borderterrierin pentu, jonka kanssa kesä on kulunut melko tiiviisti! ;)

  1. Moikka Laura! Tosi kiva kun kerroit itsestäsi ja jaksoit rustata näin pitkän pätkän, arvostan sitä kovasti. Ensinnäkin onneksi olkoon opiskelupaikasta! Mahtava kuulla, että olet päässyt opiskelemaan haluamaasi alaa ja uudet haasteet odottavat nyt syksyllä :) Ja voi, sinulla on sitten ihan pieni hauvavauva siellä! Nauti pentuajasta, niin raastavaa kuin se välillä onkin kaikkine pissajälkineen ja tuhottuine tavaroineen (:D), niin sitä pikkupalleroaikaa ei kauaa kestä, ota siis ilo irti siitä <3

   Iso kiitos myös vielä kauniista sanoistasi! Erityisesti jalat maassa -kohta lämmitti mieltäni, se kun on ollut varmasti yksi tärkeimpiä äitini opettamia "periaatteita", joten tämän kehun kuuleminen merkitsee itselleni aina paljon. Kaunis kiitos kun luet blogiani ja ihanaa loppukesää :)

 3. Täällä lueskelee 22-vuotias naisenalku Miehikkälästä. Minulla alkaa lukio-opinnot ensi kuussa, elämä on heitellyt sen verran, että opinnot on myöhässä. Harrastin amerikkalaista jalkapalloa, mutta muuton myötä jatkaminen ei onnistunut, joten nykyään vaan lenkkeilen.

  1. Moikka Emmi, ihana kun kerroit hieman itsestäsi! Hurjasti tsemppiä opintoihin, ehkä onkin jo eka päivä takana? :) Kiitos kommentistasi ja mukavaa loppukesää!

 4. Moikka! Olen muutaman vuoden lueskellut blogiasi, tykkään sun tyylistä ja muutenkin on kiva seurailla sun menoja täällä! Olen 22 vuotias tyttö ja opiskelen itse luokanopettajaksi Helsingin yliopistossa. On kiva lukea opiskeluihin liittyviä postauksia vaikka eri alaa opiskellaankin :). Vaikutat tosi mukavalta ja kiltiltä tyypiltä, sun postauksia lukiessa tulee aina hyvä mieli. Jotenkin tuntuu nykyään, et poikkeat valtaosasta bloggaajista hyvällä tavalla. Susta huokuu se, että pidät oikeesti meitä lukijoita tärkeinä ja tykkäät käydä vuoropuhelua meidän kanssa :)! Itselläni on samoja mielenkiinnon kohteita ku sulla vaikuttaa olevan, tykkään muodista, matkustamisesta ja koirista! :D Otettiin meidän ensimmäinen koira just melkeen samaan aikaan ku te saitte Telman, joten oli tosi kiva lueskella teijän kuulumisia ja seurailla muissa kanavissa miten teillä menee! :) Teidän uusi koti vaikuttaa niiiin ihanalta, tykkään ite kauheesti sisustella jatkuvasti kotia, joten innolla odotan sisustus- ja asuntopostauksia! Kiitos blogistasi, sitä on tosi kiva lukea!

  1. Moikka Nelli, kiitos hurjasti kun kommentoit ja kerroit hieman itsetäsi! Isot kiitokset myös kauniista sanoistasi, ihana jos hyvä mieli välittyy sinne ruudun toiselle puolen. Kuten ylempänä monelle muullekin vastasin, niin täällä on helppoa pitää positiivista fiilistä yllä, kun te lukijat tuette sitä kommenttiboksissa :) Ja ilman sitä vuoropuhelua bloggaaminen olisi huomattavasti tylsempää puuhaa!

   Meillä vaikuttaa sitten olevan paljon yhteistä ja samoja mielenkiinnonkohteita :) Sisustusjuttuja tulee olemaan kyllä paljon tässä syksyllä, olen niin fiiliksissä uuden kodin laittamisesta! Kiitos vielä itsellesi kun luet ja mukavaa loppukesää sekä rapsutuksia teidän hauvalle <3

 5. Täällä lukijaksesi ilmoittautuu 32v kahden ihanan pienen pojan äiti Espoosta. Toteutan juuri unelmaani ja valmistun pian sisustussuunnittelijaksi. Blogissasi pidän erityisesti kauniista kuvista ja positiivisesta asenteesta :)

  1. Heippa! Kiitos paljon kun kommentoit ja kerroit itsestäsi, näitä on ollut niin kiva lukea :) Kiitos myös piristävistä sanoistasi, ihana jos positiivisuus välittyy sinne ruudun toisellekin puolen. Mukavaa loppukesää sinne Espoon suunnille!

 6. Moikka Jonna,

  yksi äänetön lukija, mutta päivittäin käyn lukemassa. :) Pidän blogisi simppeliydestä! Tyylisi on mieleeni ja blogisi on mukava ja sopivan keveä! Olen 37-vuotias ja työskentelen sosiaalialalla johtotehtävissä. Tervetuloa Tampereelle, asuntonne näyttää aivan ihanalta. : ) Putiikki Rannalla- liike on yksi parhaista täällä. ; ) Nyt viikonloppuna nautitaan viinikylästä. :D

  1. Moikka Katja, ihana että äänetönkin lukijakin innostui nyt kommentoimaan! :) Kiitos kovasti kun esittäydyit ja kivoista sanoistasi myös. Täällä juuri vietelty ekat yöt Tampereella, jännittävää! Ihanaa kesän jatkoa :)

 7. Moi Jonna!

  Kiitos inspiroivasta blogista!

  Täällä ruudun toisella puolella kirjottelee 22. vuotias nainen Helsingistä. Olen tällä hetkellä töissä toimistoavustajana eräässä luovien alojen koulussa, mutta haluaisin kovasti päästä jo opiskelemaan. Opiskella haluaisin politiikkaa ja viestintää yliopistossa.
  Olen valmistunut aikoinaan muotitoimittajaksi ja opiskellut samaan aikaan tradenomiksi, mutta kumpikaan ei ihan tunnu enää omalta jutulta. Sä oot kyllä taas inspiroinut mua aloittamaan oman blogin kirjoittamisen, kirjoittamisesta kun niin pidän.
  Tykkään siis kirjoittamisesta, lukemisesta (olis ihana lukea enemmän viihde tarkoituksessa, eikä aina pääsykokeisiin yms. :D), muodista, liikunnasta, tv-sarjoista, nukkumisesta ja hyvästä ruoasta. Sellanen kokonaisvaltainen hyvinvointi kiinnostaa, ja olis hienoa jos pystyis saamaan oman elämän kuntoon sillä tavalla, että yksinkertaisesti voisi paremmin.
  Olen sun blogin melko uusi lukija, löysin sun käyttäjän instagramista, ehkä kesäkuun alussa, ja sit jäin koukkuun :D Luin ennen paljon eri blogeja, mutta viime aikoina olen jaksanut lukea vaan sun blogia, eli aivan upee blogi sulla kyllä on! Jotenkin vaikutat niin ihanalta tyypiltä ja esimerkiksi sun tyyli on just sellanen, mistä itse inspiroidun ja haluisin vaan ostaa heti samanlaisia asuja kun täällä näkyy :D

  Hyvää loppukesää!

  Toivottaa Emma :)

  1. Heippa Emma! Voi onpas kiva kuulla uusista lukijoista, kiitos siis että intouduit kommentoimaan :)

   Ihana kun kerroit hieman itsestäsi! Musta on hienoa että tiedät mitä haluat opiskella, helpottaa huomattavasti enemmän omien haaveiden tavoittelua kun on selkeä suunta mihin pyrkiä. Toivottavasti onnistaa opiskelupaikan kanssa, itsekin tiedän pääsykoerumban tuskan mutta kyllä se lopulta palkitsee! Ja hei kiva jos olen voinut inspiroida blogin aloittamisen suhteen, eikun rohkeasti oma blogi pystyyn! Mitään ei menetä kokeilemalla, josko se olisi oma juttu :)

   Mikä kunnia että kaikkien upeiden blogien joukosta omani on pysynyt lukulistalla, jättimäinen kiitos siis että luet! Oikein mukavaa kesän jatkoa :)

 8. Olen 26-vuotias DI Tampereelta. Blogiasi olen lukenut lähes alkuajoista lähtien. Pidän klassisesta tyylistäsi, pirteästä ilmaisusta ja erityisesti arvostan tiheää postaustahtiasi ja että ahkerasta päivittämisestä huolimatta postaukset on aina tehty huolella.

  Nyt kiinnostaa tietenkin muutto Tampereelle ja uuden kodin sisustusvalinnat ?

  1. Moikka Anna! Voi, ihan huikeeta että olet ollut alusta asti mukana :) Tulen aina niin iloiseksi tällaista kuullessani, kuin myös ihanasta palautteestasi. Kiitos kaunis kun kommentoit ja kerroit hieman itsestäsi! Mukavaa kesän jatkoa ja sitten hihasta kiinni jos törmätään Tampereella! ;)

 9. Täällä 20-vuotias nainen Tampereen seudulta ja muuttamassa Vaasaan ihan muutaman päivän päästä jossa aloitan kauppiksessa nyt syksyllä. Blogiisi löysin reilu vuosi sitten kun googlailin kouluja ja innolla lukenut blogiasi varsinkin opiskelujesi suhteen.

  1. Moikka ja kiitos kun kommentoit! Voi vitsit kiva kuulla, sulla on vielä kaikki hauskuus Vaasassa edessä ;) Muistan yhä niin elävästi omat ensimmäiset hetket uudessa opiskelijakaupungissa, aika menee kyllä niiin nopeasti. Toivottavasti viihdyt Vaasassa ja tsemppiä opintoihin, muista myös nauttia ekan vuoden riennoista! :)

 10. Täällä 19-vuotias tuleva vaasalainen kauppatieteiden opintojen myötä. :) Lukioaikoina sain idean Vaasassa opiskelusta, jolloin tuli googlailtua vaasalaisia bloggaajia, Törmäsin silloin blogiisi ja siitä asti postauksiasi on tullut luettua ahkerasti. Etenkin opiskeluun liittyviä juttuja on tullut luettua, juurikin Vaasassa opiskelun ja kauppatieteiden myötä. Blogisi myötä olen saanut jonkinlaista kuvaa tulevasta opiskelukaupungistani sekä myös itse kauppatieteiden opiskelusta, suuri kiitos siis sinulle! :) Olen myös kiinnostunut omasta ja muidenkin tyyleistä (inspiraatiota ei voi koskaan saada liikaa), ja sun tyylistä on itse tullut haettua vaikutteita. Tällä hetkellä työskentelen vielä muutaman viikon kesätöiden parissa, jonka jälkeen olisi tarkoitus aloittaa elämän pakkaaminen pahvilaatikoihin, hypätä kohti tuntematonta ja muuttaa pikkuyksiööni Vaasaan. Jännittää ja hiukan pelottaakin, mutta se ei haittaa, onhan yksi unelma, kauppatieteet Vaasassa, tavoitettu! :)

  1. Täällä kirjoittaa toinen 19-vuotias tyttö, jolla alkaa kauppatieteiden opinnot Vaasassa kuukauden päästä. Hauskaa kuulla miten samanlaisessa tilanteessa ollaan! Itse löysin tän blogin hiljattain kauppisaiheisia juttuja netin syövereistä etsien ja täältä olenkin löytänyt just sellaista vertaistukea, tsemppiä ja inspiraatiota, jonka tarpeessa oon tän kesän aikana kovasti ollut. Muutan Vaasaan myös kesätöiden päätyttyä ja asuminen uudessa kaupungissa tuntuu samalla jännittävältä ja pelottavalta, koska en ole käynyt Vaasassa koskaan aiemmin. Oon kuitenkin kuullut kyseisestä kaupungista pelkkää hyvää, joten ihan positiivisin mielin olen matkaan lähdössä.

   Onnittelut sulle toiselle kommentoijalle opiskelupaikasta! Luultavasti törmätään syksyllä vaikkei toisiamme tunnistetakkaan :D Ja Jonnalle tuhannet kiitokset siitä, että kirjoitat tätä blogia!

    1. Moikka teille molemmille ja iso kiitos kun jaksoitte kommentoida! Tuli ihan kylmät väreet teidän viesteistä, kun muistui mieleen omat hetket muutaman vuoden takaa. Jännitti ja pelotti niin pirusti, mutta jälkikäteen on voinut ylpeänä muistella, että onneksi uskalsin hypätä tuntemattomaan. Opiskeluvuodet Vaasassa olivat ihan parasta – toivottavasti te molemmat viihdytte siellä! :) Olipa muuten ylempänä yksi kolmaskin samassa tilanteessa oleva kommentoija.

     Olen myös otettu siitä, että olen voinut inspiroida niin tyylin kuin vaikka opiskelupaikankin suhteen ja että täältä on voinut saada vertaistukea noinkin jännittävässä elämäntilanteessa. Kiitos siis teille ja ihan mahtavaa fuksisyksyä!! :)

 11. Moikka Jonna! Täällä blogia seurailee 27-vuotias lääkäri Helsingistä. Tällä hetkellä työt vievät ison osan ajasta ja energiasta. Blogit tarjoavat hyvän rentoutumiskeinon ja tavan päästä irti työasioista. Kaikenlainen hömppä kiinnostaa vastapainona töille. :)

  1. Moikka Dina ja kiitos kaunis kun kommentoit! Nostan kyllä hattua kaikille teille lääkäreille – teette niin tärkeää työtä, joka varmasti tosiaan vie paljon energiaa. Kiva jos blogini voi olla osa niitä vapaa-ajan rentoutumishetkiä :) Oikein ihanaa loppukesää!

 12. Hei, ajattelin että kehtaanko kirjoittaa lainkaan, sillä olen jo 61v eli isoäiti-iässä vaikka en vielä isoäiti olekkaan. Olen eläkkeellä ja harrastan leivontaa ja musiikkia. Minulla on kaksi lasta, 38 vuotias poika ja 34 vuotias tytär. Olen seurannut blogiasi jo pitkään. Pidän tyylistäsi kirjoittaa ja kuvasi ovat todella kauniita. Erityisen kiinnostunut olen matkapostauksistasi. Viimeksi kun kirjoitit Kroatian matkastanne, luin kirjoituksesi tarkkaan ja kuvat olivat tietysti upeita. Olen itse lähdössä ystävättäreni kanssa syyskuun lopulla Kroatian, Brelaan. Kyselinkin blogissasisi hyviä ruokapaikkoja Brelassa ja sainkin sinulta vinkin. Kiitos paljon siitä.
  Oikein ihanaa ja aurinkoista loppukesää ja syksyä toivotan sinulle :)

  1. Voi että et tiedäkään miten kovasti ilahduin, että kirjoitit tämän! Minulle on niin iso kunnia, että blogiani lukee kaiken ikäiset ihmiset – tuntee tehneensä jotain oikein, jos tällaisen tytöntyllerön jutut kiinnostavat eri ikäisiä. Vitsit olen ihan yhtä hymyä tästä ja kauniista sanoistasi, iso kiitos siis Ritva että kommentoit :) Kaunista loppukesää – ihanaa että pääset pian vielä lämpöönkin nauttimaan Kroatiaan!

 13. Oon 22 v ja Oulussa asun miehen ja pienen pojan kans. Oon nyt äitiyslomalla, mutta pitäis valmistua ammattikorkeakoulusta ens keväänä :) blogeja tulee luettua päivittäin paljon ja sun blogin oon löytänyt vasta muutama kuukausi sitten ?

  1. Moikka Laura! Kiitos paljon kun kommentoit, kiva kun intouduit kertomaan hieman itsestäsi :) Ja erityisen ihana kuulla uusista lukijoista – tervetuloa blogini pariin! Oikein ihanaa kesän jatkoa sinne Ouluun :)

 14. Sijoitusalalla työskentelevä 53 v nainen Helsingistä täällä päässä – hei. Varmaan ensimmäisiä kertoja tulin Mulberry-hakusanalla vuosia sitten. Nykyään poikkean tänne satunnaisesti blogi-kierroksella ollessani. Pidän luonnosta, mökkeilystä, matkustamisesta, muodista… Viime viikon vietin mieheni ja poikani kanssa Kroatiassa. Pidin <3.

  1. Moikka Tiana ja kiitos kun kerroit hieman itsestäsi! Mukava kuulla, että blogini on yhä osa lukukierrostasi vielä vuosien jälkeenkin :) Oih, Kroatiaan palaisin itsekin mieluusti uudestaan, etenkin kun ei siitä lämmöstä pahemmin pääse täällä Suomessa nauttimaan. Oikein ihanaa loppukesää!

 15. Hei Jonna!

  Olen lukenut blogiasi ihan alkuajoista lähtien, mutta kommentoin nyt vasta ensimmäistä kertaa näiden vuosien aikana. :) Olen 25-vuotias rakennusinsinööri Helsingistä. Työskentelen tällä hetkellä konsulttitoimistossa. Asun Helsingissä Ullanlinnassa mieheni ja kahden adoptoidun koiruliinimme kanssa. Harrastelen omaksi iloikseni valokuvausta ja metsäretkeilyä, sekä tähän vuodenaikaan myös marjastusta ja sienestystä. Sinun blogissasi nautin kauniista valokuvistasi ja laadukkaasta tekstistäsi. Olen onneton kokki, joten erityisesti pidän reseptivinkeistäsi.

  Olen itsekin asunut aikanaan Tampereella, joten seurailen innolla, kuinka tulet viihtymään kaupungissa. Minulla on Tampereen vuosista erityisen lämpimät muistot. Olenkin haaveillut silloin tällöin takaisin muuttamisesta. :)

  Mukavaa alkavaa syksyä sinulle ja Telmalle rapsutuksia! :)

  1. Heippa Eve! Voi miten kiva että innostuit nyt kommentoimaan, vielä kun olet ollut alkuajoista asti mukana – ilahduttaa aina kuulla teistä “hiljaisista” lukijoista. Kiitos siis että nyt kerroit hieman itsestäsi!

   Uskon että viihdyn Tampereella, vaikka onhan se tietysti jännää muuttaa tänne. Varmasti kirjoittelen fiiliksistäni sitten syksyllä, kun pääsee kunnolla asettumaan :)

   Kiitos vielä kivoista sanoistasi, toivottavasti kommentoit joskus toistekin! Rapsutuksia teidän koiruleille ja ihanaa loppukesää :)

 16. Moikka!
  Täällä 21-vuotias nuori nainen. Aloitan syksyllä opinnot Aalto-yliopistossa, kemiantekniikkaa. En koskaan kuvitellut, että minusta tulisi insinööri, mutta näköjään? vähän jänskättää!
  Muutettiin keväällä poikaystävän kanssa ensimmäiseen yhteiseen kotiin. Olenkin saannut puuhastella sisustuksen parissa, joka on suuri intohimoni!
  Nautin kauniisti asioista, matkustamisesta ja hyvästä lukemisesta.
  Olen seurannut blogiasi useamman vuoden ja ihastui tapaasi kirjoittaa, olet niin aito! Kiitos!

  1. Heippa kaima ja kiitos kaunis kun kommentoit! Voi jännät ajat edessä, kun alkaa opinnot :) Tuntuu kuin itsellä ei olisi fuksisyksystä kulunut kuin pieni hetki, aika menee niin nopeasti! Nauti täysillä kaikista fuksiriennoista ja tsemppiä opiskeluihin :)

   Lämmin kiitos itsellesi kun luet! Ihanaa loppukesää :)

 17. Heippa! Lueskelin noita aiempia kommentteja läpi, ja huomasin että onhan meitä “kokeneempiakin” (= hieman enemmän ikävuosia) täällä useampi :) Olen 40+, naimisissa, 2 teini-ikäistä lasta, työskentelen Tampereella apteekissa. Luen myös Fab fortya, mistä moni tuolla mainitsi. Olen seurannut blogiasi jo aika pitkään, sulla on kiva tyyli niin pukeutumisessa kuin sisustamisessakin. Mielenkiinnolla odottelen mitä kaikkea Tampere-juttuja tänne ilmestyy :)

  1. Heippa Leena ja kiitos kovasti kun kommentoit! On ollut ihana näiden kommenttien myötä taas huomata, että blogini kiinnostaa niin eri ikäisiä ihmisiä, se on itselleni iso kunnia kuten ylempänä muillekin jo mainitsin :) Ja mukava myös kuulla tamperelaisista – täällä tulee sitten varmasti näkymään tuttuja maisemia! Kiitos vielä ja ihanaa loppukesää :)

 18. Heippa!

  “Vähän” jälkijunassa intouduin jättämään kommenttia, mitä tosi harvoin teen. Sinulle taisin kommentoida joskus keväällä koira-aiheiseen postaukseen, muistaakseni sisäsiisteys-juttuun, heh, mutta muuten olen tällainen perinteinen “hiljainen lukija” (aktiivista insta-tykkäilyä lukuunottamatta :D).
  Mutta asiaan! Olen seuraillut blogiasi alunperin enemmän juurikin instagramin puolelta, ja sittemmin, ehkä pari vuotta sitten, siirtynyt myös tänne kirjoitetun tekstin maailmaan. Tykkään kauheasti sun tavasta kirjoittaa, siinä on jotain tosi samaistuttavaa ja löydän lähes joka postauksesta joitakin “ihan kun minä”-asioita. :D Myös kuvien tyyli on mun mielestä suomalaisten muoti-/lifestyle-blogien parhaimmistoa. Suurin osa asupostauksista myös kolahtaa, etenkin mekko+nahkatakki -yhdistelmät, ihan omiakin lempparivaatteita! Rakastan myös matkustelua, ja esimerkiksi tänä kesänä oli hauskaa seurata, kun lähdimme Kroatiaan vähän teidän jälkeen, ja saatiinkin joitakin hyviä vinkkejä reissua varten. Kiitos niistä :)

  Niin, pyysit kertomaan tosiaan jotakin itsestäni, eli vähän ajauduin nyt harhateille, köh :D Olen siis kanssasi saman ikäinen ja asun Tampereella, niin kuin tekin taidatte nyt jo asustella. Olen koulutukseltani lastentarhanopettaja ja töissä eskarissa, eli tuttavallisemmin se “päikyn täti”. :) Asustelen poikaystäväni (tai nykyisen kihlattuni, tähän ei meinaa tottua :D) kanssa Tampereen keskustan tuntumassa ja meitä ilahduttaa täällä 7-vuotias coton-tyttö. Olemme itse asiassa kerran poikaystäväni kautta nähneet joitakin vuosia sitten (allekirjoittanut oli kohtalaisesti viiniä nauttinut ja ilmeisen töykeä silloin, mikä edelleen harmittaa, koska olen oikeasti ihan mukava ja ystävällinen :( Heh.) Tunnette siis tosiaan Vaasasta poikaystäväni kanssa ja usein törmätään myös sun poikaystävän kanssa samalla salilla täällä Tampereella. Eli jotakin yhteisiä “taustoja” meillä siis :) Kävimme myös katsastamassa keväällä saman asunnon, joka nyt päätyi teidän kodiksenne, ja tuntuikin aluksi hassulta katsella kuvia sieltä, kun hetken samaisessa asunnossa myös pyöri ja haaveili, kuinka asuntoa sisustaisi. Meidän budjettiin se ei lopulta ihan kolahtanut, mutta onneksi niin, niin siitä tuli teidän koti :) Olen itse asunut Pyynikillä vajaat kymmenen vuotta ja vanhempani asuvat siellä edelleen. Haaveilen, että joku päivä pääsisin sinne vielä takaisin.

  Saitkohan kiinni kaikista jutuista… :D Ei pitänyt ehkä näin romaania ruveta kirjoittamaan, mutta halusin avata nyt syitä, miksi aina palaan blogisi pariin. Olen jo jonkun aikaa halunnut jättää paremman kommentin, mutta nyt vasta jostakin syystä “uskalsin” (rohkea 24-vee täällä, hei :D). Olispa hauska, jos joskus törmäisi täällä Tampereella, vaikkapa koirien tai muun merkeissä! :)
  Kiitos sulle hyvänmielen blogista, lupaan tulla moikkaamaan, jos kadulla kävellään vastaan!
  T. Ei ehkä enää niin hiljainen lukija :)

  1. Moikka Sara! Hei kiitos hurjasti ihanasta kommentista, miten kiva että innostuit vielä näin jälkijunassakin tänne kirjottelemaan :) Nyt tunnistankin nimeltä poikaystäväsi kautta, joten ihana kuulla että luet myös blogiani! Ja hei paljon onnea teille kihlauksesta!

   Hauska sattuma että kävitte katsomassa samaa asuntoa, olikin vissiin tullut meidän poikkiksilalkin se puheeksi! Nyt täällä vietelty jo muutamat ensimmäiset yöt, jännää :) Mennään ihmeessä vaikka kahville tai koirien kanssa kävelemään täällä Tampereella! Mulla ei ole mitenkään liiaksi täällä tuttuja (eikä Telmalla koirakavereita hih), joten lähen oikeen mielellään :)

   Kiitos vielä itsellesi ihanista sanoista!! :)

 19. Täällä vielä yksi mattimyöhäinen! :) Sun blogisi on kuulunut lemppariblogeihini jo vuosia, ensimmäiset muistikuvat blogistasi ovat ajalta ennen kuin pääsit opiskelemaan.

  Kuten nähtävästi monella muullakin lukijalla, meillä on aika paljon yhtäläisyyksiä! Ollaan samanikäisiä ja opiskellaan samassa tiedekunnassa. Itse olen tosin aloittanut opinnot sinua aiemmin ja muuttanut töiden/poikaystävän perässä pois Vaasasta jo muutama vuosi sitten. Opinnot ovat kuitenkin vielä kesken, vaikkakin onneksi mennään jo aika loppusuoralla. Olen ollut jo muutaman vuoden “oman alan” töissä, mutta en kuitenkaan ole vielä unelmatyöpaikassani. Tosin en ole ihan vielä oikein edes keksinyt, että mikä haluan olla “isona”. ;)

  Pakko vielä sanoa, että vaikutat hurjan mukavalta ja helposti lähestyttävältä! Aikoinaan Vaasassa asuessani mietin jopa, että kysyisin sinua vaikka kahville, koska vaikutat niin samanhenkiseltä ja itse olin noihin aikoihin melko yksinäinen. En kuitenkaan uskaltanut, koska ajattelin, että saattaisit pitää tällaista lähestymistapaa outona. :D Mutta ehkäpä vielä joskus törmäämme!

  Kiitos vielä mahtavasta blogistasi! <3

  1. Ihanaa että tänne eksyy vieläkin ihmisiä kommentoimaan, iso kiitos että jaksoit rustata! Paljon on meillä tosiaan yhtäläisyyksiä, täällä myös eräs joka tuskailee tulevaisuuden ja mikä musta tulee isona -kriisin suhteen. Yritän koko ajan vaan toitottaa itselleni, ettei sitä vielä tarvitsekaan tietää, vai mitä :)

   Ja voi, kirjoititpa vielä loppuun kauniisti – tästä tuli niin hyvä mieli :) Harmi ettei kahvitreffejä Vaasassa ollessa syntynyt, mutta jos joskus ikinä törmätään niin tulehan vetäisemään hihasta, niin korjataan asia, hih! Suurkiitos itsellesi kun luet blogiani ja olet ollut pitkään mukana <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *