Hymyjen täyteinen Ruisrock

Kaupallinen yhteistyö: Asennemedia & Somersby

Kirjoitin viime viikolla odotuksistani Ruisrockia kohtaan. Ne olivat todellakin korkealla, eikä mikään ihme kuunneltuani vuosia ystävieni ylistysvirsiä tämän kesän parhaimman viikonlopun jäljiltä. Nyt voinen kuitenkin yhtyä tuohon virteen ja todeta, että viime viikonloppu todellakin jäi mieleen kenties yhtenä kesän hauskimmista!

Somersby_8 Somersby_4 Somersby_6

Mikä sitten tekee Ruisrockista niin maagisen? Sitä mekin poikaystävän kanssa ensikertalaisina mietimme kovasti ennen omaa Ruissi-kokemustamme, mutta nyt olemme jo hieman viisaampia. Ensin tietysti ystävät – niin moni kavereista löytää tiensä joka vuosi Turkuun tuona heinäkuisena viikonloppuna, joten tuttuja on vaikka millä mitalla. Kuin myös teitä lukijoita, terkut vielä kaikille ihanille jotka tulivat moikkaamaan! Toisekseen tottakai mainittava aurinko ja lämpö, sillä käsittämätöntä mutta totta, osuu Ruisrockiin todella kerta toisensa jälkeen täydelliset säät. Kolmantena festareiden rento fiilis, sinne voi tulla juuri sellaisena kuin on ilman paineita siitä, että pitäisi tulla pönöttämään ykköset päällä. Kuten todettua Ruissalossa hiekka pöllyää!

Lisäksi tietysti hyvät esiintyjät, joista löytyy varmasti lähes jokaiseen makuun jotakin – omia suosikkejani olivat muun muassa Alma, Ultra Bra ja hieman odottamattomasti Antti Tuisku, jonka keikalla bailattiin porukalla kuin viimeistä päivää. Musiikin ja hyvän fiiliksen ohella maininnan ansaitsevat myös alueen ruokakojut. Jos raskas festariruoka ei enää kolmantena päivänä maistu, löytyy kojujen laajasta valikoimasta myös paljon muuta mistä valita. Tamperelaiset ystäväni löysivät paikalta tietysti siipikojun – yllättävästi siellä missä wingsit siellä myös tamperelaiset :D

Somersby_2 Somersby_5 Somersby_3

Jengiä on tietysti aivan älytön määrä, joten mukaan kannattaa pakata rentoa ja huoletonta mieltä, jotta ei ärsyynny tönivistä kyynerpäistä ihmismassojen siirtyessä keikkalavalta toiselle. Iloisesta fiiliksestä ei ollut kyllä meillä pulaa, näidenkin kuvien perusteella leveitä hymyjä näkyy aika paljon! Teki hyvää käydä aina välillä rauhoittumassa väljemmillä vesillä tungoksen keskeltä ja meidät löysi muutamaankin otteeseen rannan vierustalta Somersby Gardenista. Tämän kesän suosikkijuomani, Somersbyn uusi Orchad Selection Sparkling Rosé -siideri on todettu toimivaksi niin piknikillä kuin grilliruuankin parissa, ja se maistui myös näissä aurinkoisissa maisemissa loistavasti! Sparkling Rosé on kuin tehty juuri tällaisiin kupliviin ja helteisiin hetkiin, joista toivottavasti pääsee nauttimaan tänä kesänä vielä monta kertaa.

Somersby_1 Somersby_7

Ruissi on siis nyt koettu, mutta maireat hymyt ne tuskin hälvenevät kasvoilta vielä hetkeen! Viikonlopusta jäi niin paljon hauskoja muistoja, ja iho menee ihan kananlihalle katsellessani puhelimeen tallentuneita kuvia ja videoita. Kiitos Somersby kun kutsuit meidät – ensikertalaiset kiittävät ja kuittaavat onnellisina!

Valviran ohjeistuksen mukaan alkoholia koskevia kommentteja ei julkaista.

10 thoughts on “Hymyjen täyteinen Ruisrock

  1. It really was! The dress is a sale find from H&M a while ago, it’s from the Conscious Collection :)

 1. Heippa!

  Olipa iloinen ja aurinkoinen postaus, teillä oli varmasti mahtava viikonloppu Ruississa! Mullakin oli tennarit täynnä hiekkaa ja lemppariesiintyjien listalla Alma ja Ultra Bra :)

  Oon seurannut sun blogia jo pitkään ja inspiroidun jatkuvasti sun ihanista asupostauksista ja saan hymyn huulille suloisista Telman kuvista! Oon myös pannut merkille, että nykyään sun blogissa on aika paljon alkoholi- ja elintarvikemainontaa, mikä tuntuu välillä vähän väkinäiseltä sisällöltä – kun joka piknik- tai juhla-aiheisessa postauksessa on joku skumppa-, siideri- tai fetajuustomainos mukana, se alkaa jopa vähän ärsyttää. Postaukset vaikuttavat tehdyltä vain yhteistyökumppanin tuotteen mainontaa, ei lukijoita, varten.

  Ymmärrän tietty, että sunkin täytyy saada tulosi jostain ja korvausta kovasta työstä blogin parissa, ja että mainonta on osa blogin tuloja. Mietin kuitenkin, että olisiko joku kauneus- tai muotiaiheinen yhteistyökumppani enemmän sun blogin sisältöön sopiva? Lumenen kanssa oletkin tehnyt kivoja yhteistyöpostauksia. Tietty nuo skumppa-, siideri- ja fetajuustomainokset sopii lifestyle-kategoriaan, mutta ehkä voisit välillä ujuttaa myös muunaiheista kaupallista yhteistyötä blogiisi. Nämä mietteet toin nyt esille, kun jotenkin on pistänyt silmään tuo yksipuoliseksi muuttunut mainonta, joka ei aina tunnu blogin sisältöön sopivimmalta :)

  Kiitos kuitenkin ihan huikeasta blogista ja hauskaa kesää sulle!

  1. Heippa Carola! Kiitos paljon kommentistasi, ihana kuulla että olet ollut jo pitkään mukana! Arvostan myös sitä että avasit suusi ja kirjoitit tosi rakentavaan sävyyn, kiitos siis siitä :)

   Nämä yhteistyöjutut ovat aina kinkkisiä juttuja, kaikkia kun ei mitenkään voi miellyttää ja siksi pyrinkin toteuttamaan niitä laajalti eri aihealueilta, jotta jokaiselle löytyisi jotain (tietysti siten että koen niiden sopivan genreen ylipäätään). Pitkään kieltäydyin elintarvikekamppiksista, koska en kokenut osaavani tehdä mitään reseptijuttuja, mutta jahka uskaltauduin sille tielle olen saanut lukijoilta hurjasti positiivista palautetta ja kiitosta tekemistäni resepteistä. Rohkaistuttuani teen niitä siis nykyään tosi mielelläni. Tottakai tekisin enemmän kuin mieluusti myös kauneus- ja muotiaiheisia yhteistöitä, mutta niitä ei valitettavasti ole omalle kohdalleni vielä montaa osunut, mutta toki toivoisin että siihen tulisi muutos. Fakta vain on, että elintarvikepuolelta kamppiksia on huomattavasti enemmän tarjolla, etenkin kun muotijutut menevät useimmiten isommille blogeille.

   Alkoholikampanjoista olen valinnut vain omalta tuntuvat tuotteet ja pakko todeta, että sekä mainostamiani viinejä että näitäkin siidereitä olen itse ostanut useaan otteeseen. Minun näkökulmastani ne ovat siis luontevia yhteistöitä, harmi siis jos ne tuntuvat väkinäiseltä. Minusta on aina kiva kehittää kamppikseen jotain ekstraa pelkän tuote-esittelyn sijaan, jotta ne olisivat kiinnostavia myös lukijalle, siksi on luontevaa yhdistää esimerkiksi skumpat vaikka kesäjuhliin, joista postaisin ilman yhteistyötäkin.

   Tulipas varmaan sekalainen kommentti, mutta toivottavasti sain edes jotakuinkin avattua myös omia näkökulmiani :) Ehdottomasti ymmärrän kuitenkin kritiikin ja etenkin nyt keväälläkin kun oli paljon vaikka juuri niitä reseptijuttuja. Teen kaikkeni jotta saisin tulevaisuudessa enemmän muoti- ja kauneuskamppiksia, kun niille kerta löytyisi täältä kysyntää ja minuakin ne kiinnostaisivat :) Peukut pystyyn siis niiden suhteen!

   Kiitos vielä tosi fiksusta kommentistasi ja toivottavasti pysyt kuitenkin yhä mukana blogin menossa <3 Kuin myös ihanaa kesää!

 2. Siis mikä ilo ja hyväntuulisuus näistä kaikista kuvista oikein huokuu <3 Vielä en oo itse päässyt yksillekkään festareille kunnolla, mutta eiköhän tässä joku kesä tule sinnekkin suunnistettua :D

  1. Ihana Emilia kiitos! Hyvästä fiiliksestä ei ollut kyllä pulaa, nauroin kun tämä eräs näissäkin kuvissakin esiintyvä kaverini oli kaikissa viikonlopun aikana napatuissa otoksissa sellainen naantalin aurinko että oksat pois :D Ja ehdottomasti kannattaa antaa festareille mahdollisuus, oli niiin hauskaa!!

 3. Täällä yksi kateellinen katsoo/lukee bloggaajien postauksia Ruissista :D Kaikilla tuntui olevan ihan mahtava viikonloppu ja mua harmittaa niin paljon, että en ite saanut lippuja sinne ollenkaan. Ensi vuonna aion olla ajoissa asialla ja hommata itelleni liput! :D Onneksi en kuitenkaan ihan kokonaan jäänyt ilman festareita tällä kesää, koska olin pari viikkoa sitten Provinssissa ja nyt tämän viikon alussa voitin liput Solar soundeille :) Tosi kiva postaus!

  1. Sama fiilis ollut itsellä joka vuosi somesta muiden Ruissimeininkejä seuratessa, joten olihan se siistiä olla kerrankin itse kokemassa! Ensi kesänä sitten tosiaan ajoissa liikkeellä, niin et jää ilman lippuja ;) Ja mahtavaa että muitakin festareita kuitenkin riittää tälle kesälle, pääsee tunnelmaan niissäkin! Kiitos Sofia :)

 4. Sinusta vain huokuu joka postauksesi myötä ihan uskomattoman tarttuva ja ruutujen tälle puolelle ulottuva lämpö, iloisuus, aitous ja ainutlaatuisuus. Blogisi -ja sen takana oleva herttainen persoonallisuutesi- on oikea helmi meressä säihkyen pitkälle asti! :)

  1. Voi ihana Jenna, miten kauniisti sanottu! Melkein ihan herkistyin :’) Sanat kertovat aina myös antajastaan, joten suuresta sydämestä ei ole kyllä pulaa siellä ruudun toisella puolellakaan – kiitos <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *