Floral Blouse

Jokin aika sitten tyttöporukassamme syntyi idea, että kukin meistä pitäisi oman my daynsa Snapchatin välityksellä suunnaten tarinan ainoastaan privaatisti meille. Jaoimme vuorot syntymäpäivien mukaan, ja jokainen otti Snäpin haltuun aina vuorolleen osuneena päivänä. Alkuun vähän vitsillä lähtenyt idea sai suuren suosion ja odotimme toistemme uusia päivityksiä aina innolla – oli hurjan mielenkiintoista päästä näkemään muiden päivän kulkua tarkemmin! Erityisesti kaikkien ollessa töissä eri aloilla, oli kiinnostavaa tutustua muiden arkeen ja työrytmiin aina työmatkoista kahvitaukoihin, sellaisia pieniä arkisia hetkiä kun tulee muuten harvemmin muille ikuistettua. Suosittelen testaamaan samaa ideaa omassa kaveriporukassa!

Oma päiväni osui viime sunnuntaille, joka käynnistyi ensin hieman väsyneissä tunnelmissa oltuani ystävän tupareissa edellisenä iltana ja pienen dagen efterin päästyä yllättämään aikaisesta kotiinpaluusta huolimatta. Pikkuhiljaa päivä kuitenkin lähti käyntiin ja kuvasin ystävilleni sunnuntain kulkua kahvinkeittoineen, koiralenkkeineen ja krapulapizzoineen, kuin myös kamppispostauksen valmistelua ja kirjanpitoa. Ei siis mikään maailman tapahtumarikkain päivä, mutta hauskuus onkin siinä, että tehdään siitä päivästä joka omalle kohdalle sattuu. Tästä innostuneena ehkäpä toteutan saman joku kerta myös ihan julkisestikin vaikka Instagram Storyn puolella! :)

Floral2 Floral3 Floral1

Mitenkään tekstiin liittytmättä samalla jakoon asukuvat jo useamman viikon takaa. Tällä kertaa kulutettujen farkkujen kaverina söpö vaaleanpunainen kukallinen pusero, joka taitaa olla alelöytö viime vuodelta. Tyttömäinen pusero on minusta kiva yhdistelmä risaisille farkuille. Mukana myös tämän hetken asustesuosikkeja – hopeinen Daniel Wellingtonin kello, Saint Laurentin krokonahkainen laukku ja Flatteredin loaferit.

Floral7 Floral6

Blouse / Zara
jeans / Zara
watch / Daniel Wellington (sponsored)
bag / Saint Laurent
flats / Flattered (sponsored)

These photos are taken already a few weeks when I was in the city having coffee with my friend. Love this beautiful terrace – almost like Paris in the middle of Helsinki! The outfit is something that I’ve worn for many times as it’s not always warm enough to wear shorts or dresses here in Finland – ripped jeans it is then. The floral blouse is a sale find from last year and I love the print in it. How do you like the outfit? Have a great Tuesday!
Photos: Essi / Edit by me

16 thoughts on “Floral Blouse

 1. Hei, uskaltauduin kuvaamaan vihdoin raakakuvia tärkeässä tapahtumassa ja nyt sitten ne olisi saatava ladattua puhelimen kautta instagramiin, mutta homma tössäsi heti alkuun siihen että googlekaan ei tue tätä raw-tiedostoa niin että sen voisi ladata mobiiliin. Osaisitko neuvoa minkä palvelun kautta saisin siirrettyä kuvat ilmaiseksi puhelimeen? :) Wifi muistikorttia kamerastani ei löydy.

  1. Heippa Ada! Raakakuvat pitää aina käsitellä siihen tarkoitetulla ohjelmalla, esim. jollain kameran mukana tulleella, Photarilla tms, minkä jälkeen se voidaan myös muuttaa eri muotoon. Sellaisenaan niistä ei ole siis oikein mitään iloa, koska kuva on nimensä mukaisesti raaka, niin RAW-kuvaamisen hyöty saadaan juuri kuvaa käsittelemällä. En valitettavasti osaa tämän enempää neuvoa, kuin että kuvat tulisi koneella ensin avata ja muuttaa eri muotoon ennen kuin niitä on mahdollista siirtää puhelimeen :/

 2. Vitsi, olisipa kiva tuollainen “my day”-tyyppinen ratkaisu insta storyyn :) kannatan kyllä!
  Odotan aina muutenkin innolla sinun stoorejasi.
  Asu kuvineen näyttää myös todella kivalta.
  Itse istun altaan reunalla Kroatiassa, joten farkut tuntuvat vähän kaukaisilta, mutta eiköhän nekin taas saa viikon jälkeen kiskoa jalkaan…

  1. Jes kiva kuulla, täytyy joskus sellainen toteuttaa :) Kiitos ihana! Oi että, vähän käy kateeksi täällä harmaassa ja koleassa Suomessa, olisin itsekin mielelläni altaan reunalla liplattelemassa varpaita. Nauti Kroatiasta ja ihanaa lomaa!

 3. Näyttääpäs noi sun kengät kivalta!! Tarvisin jotkut vastaavat itse. Omistan yhdet (ilmeisesti tekonahkaa) ja niistä tulee aina hillittömät rakot, ei pysty elämään.

  1. Nuo Flatteredin on aivan ihanat! Tekevät mistä tahansa asusta vähän skarpimman ja ovat myös todella hyvät jalassa, voin siis ainakin omasta puolestani suositella :) Se on kyllä ärsyttävää, jos kenkä ei tahdo muotoutua omaan jalkaan ja aina tulee rakot, äh!

 4. Kauniit kuvat! Ja nuo kengät keikkuu edelleenkin omalla ostoslistalla, ihanat. :)

  1. Kiitos Laura, niin oli kaunis miljöö! Näitä kuvatessa eksyi yleisöksi muuten kunnon turistijoukko kiinalaisia, joiden kanssa sain lopulta myös poseerata valokuvissa yksi toisensa jälkeen :’D

 5. Tosi kiva idea ja olisi mukavaa nähdä sun päivä myös snapissa ? Ihana kahvila miljöö ?

  1. Kiitos paljon Emma! :) Snäpin käyttö on Insta Storiesiin siirryttyäni jäänyt itselläni valitettavasti ihan tyystin, paitsi kavereiden kesken tulee yhä käytettyä. Olisi kiva päivitellä vähän molempia, mutta tuntuu toisaalta turhalta laittaa samat jutut kahteen kanavaan. Insta Storiesistani (@jonnalepp) kuitenkin löytyy lähes päivittäin Snäpin tyylisiä juttuja! :)

  1. Hei hauska kuulla! Täällä yksi, joka kiinnostunut näkemään päivän kulkua siellä :)

 6. What a lovely spot to have a coffee (and to take pictures)! <3 And I've been watching your Instastories.. I can't wait to see pictures of your new home and how it turns out to be, but from what I already saw, it will be as pretty as expected! :)

  Good luck with all the renovations, paintings, styling, etc! xx Carian

  1. This terrace is so pretty! I even had a bunch of Chinese tourists there with me when we we’re shooting these hahah, they got so excited and wanted to take pictures with me as well :’D

   I just took a couple of sneak peek photos today and going to show them here soon! Can’t wait to get everything done there :) Thank you sweetie and have a lovely week!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *