Festival Look

Huhheijaa, ensimmäisestä Ruissipäivästä on nyt selvitty! Jalat huutavat nyt jo hoosiannaa ja ääni on käheänä laulamisesta, mutta fiilis todella korkealla. Ruissi on todellakin niin maaginen kuin osasi odottaakin! Kerron fiiliksiä myöhemmin lisää, mutta tässä pikaisesti hotellin sängyn pohjalta jakoon ensimmäisen päivän asu. Saa nähdä jääkö ainoaksi täällä ikuistetuksi asuksi, mutta tulipahan ainakin joku taltioitua nopeasti kameran rullaan! Punainen rento printtimekko oli täydellinen valinta lämpöiseen kesäiltaan, auringon laskettua tosin oli kaivettava nahkatakki ylle, mutta muuten pärjäsi hyvin. Niin ja kuten näette, piti uhrata tennarit, mutta pidän toiveita yllä että pesukone tekee viikonlopun jälkeen tehtävänsä, haha.. :D Nyt kuitenkin valmistautumaan toiseen päivään!

PS. Ihana miten moni tuli eilen nykäisemään hihasta – illan piristyksiä jokainen!! <3

Ruissi2 Ruissi3 Ruissi1

Hat / Balmuir
dress / &Other Stories
sunglasses / Ray-Ban
bag / H&M
sneakers / Superga

4 thoughts on “Festival Look

  1. Voi että, lovelove <3 toi mekko ja noi kuvat! <3
    Niin harmittaa olla koko vklp töissä, kun toiset vaa ruisseilee… No ei voi mitään! Ihana silti fiilistellä muiden kuvia ja videoita ?

    1. Kiitos ihana! Voi harmi että jäi Ruissi tällä kertaa väliin. Onneksi se tulee kuitenkin joka vuosi, niin ehkä sitten ensi vuonna pääset jälleen mukaan meininkeihin ;) Toivottavasti oli siitä huolimatta kiva viikonloppu! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *