Breakfast at Levain

Aikoihin ei ole tullut käytyä testaamassa Helsingissä mitään uusia aamupalapaikkoja, vaikka tuntuu että niitä on syntynyt nyt kuin sieniä sateella. Viime viikolla kuitenkin sovittiin extempore-aamiaistreffit Vienan kanssa. Paikkaa miettiessä löi taas hetken tyhjää, kunnes Viena ehdotti Punavuoreen kesällä avattua Levainia (Kankurinkatu 6). Olin unohtanut tämän tyystin, vaikka leipomo-kahvilasta ensi kertaa lukiessani olinkin laittavinani sen mielensopukkoihini muistiin. Levain on nimittäin BW-Restaurantsin käsialaa, ja herrojen ravintoloiden suurena fanina halusin ehdottomasti päästä kokemaan myös tämän uuden aluevaltauksen.

Ja vitsit miten ihana paikka se olikin! Ensinnäkin kehuja saa Levainin sisustus – vihreän sävyjen, rouhean puun ja messingin yhdistelmä on upea. Myös menu miellytti, ja mikä parasta saa jogurttiannoksia, toasteja ja vohveleita pitkälle iltapäivään asti, tietysti täyttävämpien lounasvaihtoehtojen ohella. Ehdoton suositus herkullisille vohveleille! Tänne on palattava joskus myös lounaalle, lämpimänä päivänä siitä pääsee nauttimaan terassilla :) Joko te olette ehtineet testata Levainin?

Levain6 LEvain9 Levain1 Levain2 Levain5 Levain8 Levain4

2 thoughts on “Breakfast at Levain

  1. Voi että odotan teidän muuttoa Tampereelle ja sun vastaavia postauksia Tampereen rafloista! Tervetuloa tänne vaan :D

    1. Haha voi ihana! Juuri mietin itsekin, että hauskaa päästä kuvaamaan ja kirjottelemaan vähän eri maisemista ja vinkkailemaan omista Tampere-suosikeista :) Niitä siis varmasti syksyn tullen täällä luvassa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *