Alppiruusuja ja pientä gallupia

Koodarini Ida teki viikonloppuna blogiin pieniä uudistuksia, olen nimittäin saanut toiveita suuremmasta kuvakoosta. Kieltämättä kuvat alkoivat omaankin silmääni näyttää kovin pikkuruisilta, joten tämä oli oikein toivottu päivitys! Olen kuitenkin vähän kahden vaiheilla onko leveys vielä himpun verran liian suuri, ainakin pystykuvien kanssa joutuu aika paljon skrollailemaan (ne myös menevät ärsyttävästi jostain syystä epätarkaksi mössöksi, mutta selvitän asiaa!). Käännynkin teidän puoleen ja kyselen mielipidettänne suuremmasta kuvakoosta – pienennetäänkö leveyttä pikkuisen vai miltä näyttää teidän silmään? :)

Itse kuvat ovat toissa viikolta, kun kävimme taitavan Kirsin kanssa kuvaamassa Alppiruusupuistossa. Tämä oli ensimmäinen kertani tässä maagisen kauniissa puistossa, onneksi Kirsi siis ehdotti tätä kuvauspaikaksi! Näistä seesteisistä kuvista ei heti ehkä uskoisi, että tungosta oli tuolla arki-iltana ihan hurjasti, mutta siitäkin huolimatta ehdottomasti näkemisen arvoinen paikka. En tiedä ovatko kukat nyt jo lakastuneet, mutta laittakaa ainakin korvan taakse ensi kesää varten :)

PS. Kiitos muuten aktiivisuudestanne viime postauksissa <3 Kommenttiboksissa oli jo hetken hiljaisempaa, joten iloitsin kun intouduitte jälleen jättämään enemmän kommentteja. Olette huippuja!

Blogiin1 Testi1 Blogiin3 Blogiin4

I’ve got many requests about the photo sizes here on the blog, and finally there have been some technical renovations in here! I love the bigger size myself and the photos look so much better like this, although the width could be just a little bit smaller, or what do you think? The photos themselves are from this amazing rhodo park from Helsinki. It was my first time there but I’ll definitely pay a visit next summer – the views were truly beautiful!

Photos & Edit: Kirsi Hiekkarinne / Dear Moments & Me

30 thoughts on “Alppiruusuja ja pientä gallupia

  1. Kiitos paljon ihana! Pikkuriikkisen ehkä otetaan leveydestä etteivät ole ihan niin jumboja, mutta tämän suuntaisella varmasti kuitenkin mennään ;)

 1. Tää leveämpi pohja ja isommat kuvat on ehdottomasti parempi, mutta oon ehkä kuitenkin sun kanssa samoilla linjoilla siitä että on jo kuitenkin ehkä pikkuisen liian leveä :) Mutta kuvat on upeita, hitsi kun vielä ehtisi itsekin alppiruusupuistoon kuvailemaan ♥︎

  1. Juurikin näin, pikkuisen siis napsitaan leveydestä pois! Kiitos paljon, paikka oli kyllä mieletön :) Selasin Instagramista Alppiruusupuiston tägillä ja tuorempien kuvien perusteella kukat ovat jo lakastuneet, hitsit. Viimeistään sitten ensi kesänä kärppänä kuvailemaan! :)

 2. Wau mitä kuvia! Pitää varmaan itsekin pistäytyä tuolla vaikka ensi kesänä! :) Ainakin tabletilla selaillessa kuvakoko tuntuu kyllä liian isolta, häiritsee kun pystykuvat ei mahdu näytölle ja joutuu selaamaan niin paljon alaspäin.

  1. Kiitos paljon Eve! Ehdottomasti ensi kesänä mestoille, aivan mielettömän kaunis paikka :) Tabletilla en olekaan itse päässyt testaamaan, täytyy tosiaan kurkata sekin. Jonkun verran ainakin vielä otetaan leveydestä pois, josko sitten helpottaisi katselua :)

 3. Se on niin ärsyttävää jos kuvia joutuu skroillailemaan eikä niitä nää kokonaisuudessaan samaan aikaan, joten kannatan pienempää kokoa!

  1. Tiedän ärsytyksen, toisaalta pystykuvaa on mahdotonta saada näkymään ruudulla kerralla kokonaan, ellei leveys olisi ihan minimaalisen pieni ja näin vaakakuvat jäisivät todella pikkuruisiksi. Vaakakuvia kuitenkin käytän pystyjä reippaasti enemmän, paitsi sitten asupostauksissa. Koitetaan kuitenkin ottaa tästä nykyisestä leveydestä vähän pois, niin ei joutuisi ihann näin paljoa skrollailemaan, josko se helpottaisi! :)

 4. Vaakasuorat kuvat näyttää ihanalta näin, mutta pikkaisen voisi kaventaa jo ihan sen takia että tekstiä on ikävä lukea kun se menee melkein koko ruudun mitalta, ja tosiaan hankala hahmottaa pystykuvaa kokonaisuutena kun joutuu skrollaamaan niin paljon. Upeita kuvia anyways!

  1. Kiitos Riikka! Vaakakuvien näyttävää kokoa minäkin fiilistelen, mutta pystykuvia joutuu tosiaan vielä liikaa skrollailemaan. Hyvä pointti tuo tekstikin! Koitetaan jos otetaan kuvien leveydestä pikkuisen pois, ja jos teksti tuntuu yhä hankalalta lukea niin voihan sitä keskittää pikkuisen kuvista keskemmälle :) Testaillaan siis!

  1. Kiitos Saara! Miljöö oli kyllä mitä upein :) Mekko on Zarasta, tosin jo viime vuodelta, mutta jos en ihan väärin muista oli ainakin jossain vaiheessa jotain vastaavaa tänäkin kesänä myynnissä.

 5. Aa ihanaa, nyt näkee upeita kuviasi isompina! :) Toivoinko itsekin tätä ääneen, en enää muista, ainakin joskus ajattelin asiaa. Pikkuisen voi napsaista kapeammaksi, mutta ihan hyvältä näyttää nyt näinkin.

  1. Hih no sinä juurikin olit yksi toivoneista <3 Vähäsen tosiaan napsaistaan vielä leveydestä, mutta muuten tosiaan pääsevät kyllä kuvat ihan eri tavalla oikeuksiinsa näin isommassa koossa :) Ihanaa viikkoa, Eve!

 6. Puhelimella lukiessa kuva koko on oikein hyvä! Kiva kun on isompi kuva, niin kuvaan saa enemmän tunnelmaa.

  1. Kiitos Pauliina! En itse asiassa vielä huomannutkaan, muuttuiko koko mobiilissa, mutta hyvä jos miellyttää anyways! Juuri katselinkin Analyticsissä tilastoja miten valtava prosenttiosuus katseluista tulee nykyään juuri mobiilista, mutta niin sitä tulee itsekin selattua usein blogit puhelimella :)

 7. Itse en oo kranttu kuvien koon suhteen mutta kuvat ovat kerrassaan upeita! P.s mistä tuo ihana mekko on? Nimimerkki Ostolakossa

  1. Haha ihana, hyvä jos miellyttää niin tai näin! Ja kiitos kaunis, Kirsi oli niin taitava kuvaaja :) Valitettavia uutisia, mutta ostolakon kannalta hyviä sellaisia, mekko on viime vuodelta Zarasta. Muistelen tosin nähneeni tänä kesänä siellä jotakin vastaavaa myynnissä ;)

 8. Mun mielestä vähän pienemmät kuvat ois hyvä! Kun nyt näkyy pystysuorista kerrallaan vain puolet :/

  1. Jep, vähän täytyy kyllä pienentää, kun pystykuvat ovat nyt niin valtavia. Kokonaisuudessaan niitä ei kyllä valitettavasti saa kerralla näkymään ruudulla, tai muuten vaakakuvat olisivat samalla leveydellä ihan superpieniä. Uskon kuitenkin, että kun leveyttä tästä vähän kavennetaan niin näyttää jo paremmalta! :) Kiitos S!

 9. Hei, nyt on hyvä koko kuvissa. Kiitos blogistasi, seuraan sitä innolla. Mistä tuo ihana valkoinen mekkosi on, on kivan näköinen. Hyvää kesää sinulle. ?

  1. Hei Anne! Kiitos paljon kauniista sanoistasi ja ihana kun seurailet :) Mekko on Zarasta, mutta viime vuodelta jo tosin, muistelen kyllä nähneeni jotain hieman vastaavaa tänäkin kesänä myynnissä. Kuin myös mukavaa kesän jatkoa!

 10. Aivan upeita kuvia! <3 Ja kuva koko näyttää myös oikein hyvältä! :) Ja onnen toivotukset uudesta asunnosta, voi että en malta odottaa että nähdään lisää kuvia asunnostanne!

  1. Ihana kiitos, paikka oli kyllä niin upea! Kiva kuulla, pikkuisen tästä tosiaan otetaan leveyttä etteivät pystykuvat ihan pamahda valtavina ruudulle, mutta sitten uskon että on hyvä koko :) Kaunis kiitos myös onnentoivotuksista! <3

  1. Moikka Minna! Nämä ovat varmaan jostain kuuden vuoden takaa Stradivariuksesta, hyvin ovat säilyneet kaikki nämä vuodet, hih :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *