Viisi kauneussuosikkia

Kosmetiikka4

Kasvojeni iho ei ikinä rusketu, joten siltä osin turvaudun usein itseruskettavaan pientä päivetystä kaivatessani. Uusimpana kokeilunani on ollut monessa paikkaa jo hehkutettu Eco by Sonyan Face Tan Water. Tämä päivettävä on nerokas, sillä se vain pyyhkäistään iholle vanulapulla kasvoveden tapaan. Inhottavia rajoja on siis lähes mahdotonta saada aikaiseksi, eikä ole myöskään huolta pistävästä itseruskettavan hajusta. Lopputuloksena kaunis päivetys, jonka vahvuutta voi säädellä sen mukaan kuinka usein kasvovettä käyttää. Miinusta korkeasta hinnasta (40€:n tienoilla), mutta tavara on onneksi riittoisaa.

Kosmetiikka1

Ra-kas-tan Lancômen Énergie De Vie -sarjaa, johon tutustuin jo viime kesänä. Nyt on menossa toinen pullo tätä Liquid Care -hoitonestettä, joka toimii kuivallekin iholle tarvittaessa sellaisenaan ajaen sekä seerumin että päivävoiteen virkaa. The Smoothing & Plumping Water-Infused Cream -päivävoide sen sijaan on sarjan uutuus ja tämän koostumus on kivan kermainen, mutta kuitenkin kevyt iholla. Kaikkien sarjan tuotteiden tuoksu on nimensä mukaisesti ihanan energisoiva, tulee hyvä fiilis jo pelkästään siitä!

Kosmetiikka3

Kesästä huolimatta ihoni osaa yhä kenkkuilla kuivuuden suhteen sille päälle sattuessaan, joten ekstrakosteuttajat ovat tarpeen. Tykkään käyttää pois huuhdeltavien naamioiden sijaan yöksi jätettäviä, ja tämä Diorin uusi Extra Plump Smooth Balm Mask on omiaan tuomaan iholle kosteutta ja heleyttä. Tässäkin on ihana aprikoosin tuoksu!

Kosmetiikka2

Ja kosteutuksesta kun tuli puhe, niin vielä oodi Estelle & thildin Sparkling Citrus Bloom Body Oilille. Olen itse asiassa saanut tämän kokeiltavakseni jo aikoja sitten, mutta tartuin kaapin perälle jääneeseen pulloon vasta nyt. Sana body oil arvelluttaa aina ensin lähmäisen mielikuvan kera, mutta tämä onkin kaikkea muuta! Öljy levittyy hyvin iholle ja jättää sen superpehmoisaksi pitkäksikin aikaa – tämä oli pelastaja ihoni alkaessa kuoriutua ja hilseillä rusketuksen kaikotessa. En voi kuin soimata itseäni, etten ole ottanut tätä käyttöön jo aikaisemmin!

Kaikki tuotteet saatu testiin / Sponsored products

2 thoughts on “Viisi kauneussuosikkia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *