The Prettiest Pair of Loafers

Minun ei ollut alunperin edes tarkoitus kirjoittaa uudesta kenkäparistani ihan omaa postaustaan, mutta ihastuin näihin niin palavasti, etten voinutkaan enää muuta. Kuinka moni teistä on törmännyt ruotsalaiseen Flattered -kenkäbrändiin somessa? Mainokset pyörivät omissa feedeissäni tiuhaan tahtiin ja jouduin niiden uhriksi, lopulta löysinkin itseni useaan otteeseen nettisivuilta kuolaamasta kenkiä. Toinen toistaan kauniimpia malleja, joista suurin osa on yksinkertaisia klassikoita, mutta erityisen onnistuneen näköisiä sellaisia.

Tämä pohjustuksena sille, kuinka hypin tasajalkaa saadessani valita oman suosikkiparini Flatteredin valikoimasta. Tovin pohdinnan jälkeen päädyin Alexandra II -malliin mustina, joissa päällinen on mokkanahkaa. Kengät olivat luonnossa vieläkin nätimmät kuin odotin, pohja supermukava ja nahka tuntuu todella laadukkaalta. Ihan täyskymppi! Kokoluokitus tosin on suurehkoa ja luulen, että tarvitsen pohjallisen näihin – vinkkinä siis, jos joku pohtii samojen tilaamista ja miettii kahden koon välillä.

Flattered1

Tiesittekö, että Flatteredin taustalla on muun muassa Isabella Löwengrip, joka tunnetaan Ruotsissa paitsi menestyneenä bloggaajana myös varsinaisena uranaisena. Ei voi kuin nostaa hattua, hän on nuoresta iästään huolimatta saavuttanut ihan valtavan paljon ja näköjään porskuttaa samaa tahtia ellei lujempaakin eteenpäin. Iso peukku tälle uudelle aluevaltaukselle!

PS. Näiden myötä harkitsen myyväni  ne ihanat Billi Bin muutaman kerran käytetyt mokkaiset teräväkärkiset loaferit. Hammasta purren olen joutunut toteamaan ne liian pieniksi / liian kapealestiseksi omaan jalkaani. Koko 36 etsii siis uutta omistajaa, laita meiliä jos satut olemaan kiinnostunut :) MYYTY!

2 thoughts on “The Prettiest Pair of Loafers

    1. Moikka! Tiedustelin maahantuojalta ja juuri niitä ihania leokuosisia löytyy muun muassa Urban A:sta, Cobellosta ja Loviisan Aitasta :) Tietenkin myös verkkokauppa toimittaa, jos ei löydy lähettyviltä sopivaa jälleenmyyjää.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *