Summer Sale Picks

Kun sähköpostiini tupsahti ilmoitus alennusmyyntien alkamisesta piti hetki hieraista silmiä – ollaanko tosiaan jo siinä vaiheessa kesää? Vaikkakin minusta kesän alennusmyynnit alkavat joka vuosi vaan aikaisemmin ja tälläkin kertaa ne ovat startanneet jo hyvissä ajoin ennen juhannusta. Parhaat viedään tunnetusti aina päältä, joten kipinkapin tsekkaamaan valikoimat! Tässä muutamia omia suosikkejani Booztin ja Zalandon alelaareista – kukkakuosia, keveitä kesähepeneitä, offshoulder -hihoja…Sale1

1. Mekko, 2. kaulakoru, 3. takki, 4. mekko, 5. toppi, 6. avokkaat, 7. shortsit,
8. nahkatakki, 9. mekko, 10. neule, 11. aurinkolasit, 12. raitaneule, 13. pusero, 14. korot

Omalla hankintalistallani ei oikeastaan ole mitään erityistä mitä alennusmyynneistä kiikaroisin, mutta en tietysti panisi pahitteeksi kauniita kesämekkoja, siroja sandaaleita tai täydellistä cargotakkia. Moni aikaisemmin katsomani neule oli nyt alennettuun hintaan, joten ajattelin ehkä olla kaukaa viisas ja ostaa jonkun ihanan lämmikkeen syksyä odottamaan. Lähipäiville sellaisille ei onneksi ole tarvetta, säätiedotus lupaa mahtavaa keliä meidän huomiselle mökkireissullekin! Oikein ihanaa viikonloppua kaikille :)

Linkit mainoslinkkejä / adlinks

4 thoughts on “Summer Sale Picks

 1. Alet on parasta, vaikka harvoin siellä enää on omia kokoja kun päättää suunnata shoppailemaan, heh :’D

  Millä ohjelmalla muuten teet nää sun asukollaasit? Mahdollisesti ilmainen?:) Tulee itse harvoin tehtyä kollaaseja siksi, kun en oikein tiedä millä tekisin..

  1. Siksi pitääkin olla ajoissa liikenteessä, että ehtii napata parhaat päältä ;)

   Teen kollaasit aina Photoshopilla, muista vaihtoehdoista en ikävä kyllä osaa vinkata, kun en ole käyttänyt :/

 2. Moi Jonna!
  En oo jaksanu lukee blogeja vähään aikaan, mut sit sattumalta löysin sut instagramista ja täytyy sanoo et tää sun blogi ja instagram on tosi inspiroiva!
  En usein kommentoi mitään, mutta nyt oli pakko laittaa kommentti, koska haluun et tiedät et sun tyyli on upee ja vaikutat ihanalta tyypiltä.
  Mukavaa kesän jatkoa sulle!

  Terveisin,
  Emma

  1. Moikka Emma! Voi juku, et tiedäkään miten ison hymyn sait täällä päässä aikaan kommentillasi! Aivan mahtava lukea tällaista palautetta, suurkiitos ihanista sanoistasi :) Eikun lämpimästi tervetuloa blogini pariin ja toivottavasti viihdyt <3 Kuin myös mukavaa kesän jatkoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *