Polka Dots & Sneakers

Aiemmin tällä viikolla päätin, että lähden paljain säärin liikenteeseen vaikka mikä olisi. Onhan sentään kesäkuu, ja ennen kaikkea mulla on kerrankin kaapissa ihania mekkoja joita käyttää ihan arkenakin. Mittari lupaili kohoavan päivällä lähes kahteenkymmeneen, joten asuvalintani olikin oikein sopiva. Silti sain liehuvine helmoineni ja punaisine huulineni päivän mittaan tuttavilta kommentteja, että oletpas kesäisenä liikenteessä. Eilen lämpöasteet hellivät taas ja vastaan tuli paljaita sääriä ja lyhyitä hihoja enemmänkin, oli ihan kesäfiilis!

Tätä söpöä pallokuvioista mekkoa on nähty täällä asuissa jo aikaisemminkin, eikä tämä oikeastaan eroa niistä kuin asusteiden osalta – mekko sopii minusta täydellisesti myös valkoisten tennareiden kanssa. Alkukeväästä tuli käytettyä paljon Adduja, mutta nyt heti kesän tullen olen jälleen innostunut viime vuotisista Superga -tennareistani. Supergat on ihanan sirot ja tietyst mukavat jalassa – sen on todennut jopa Kate Middleton, jonka ansiosta tennareiden myynti on viime aikoina moninkertaistunut. Tennarit jalassa olen ihan oman elämäni herttuattarena, hehe. Veikkaan tosin että Middletonin popot eivät ole punaviinin ja muiden huolettoman elämän merkkien tahrimat, mutta mitäs pienistä.

Polkadot_dress1 Polkadot_dress3 Polkadot_dress5 Polkadot_dress8 Polkadot_dress6 Polkadot_dress9 Polkadot_dress4 Polkadot_dress2 Polkadot_dress7

Leather jacket / All Saints
dress / Zara (similar here*)
bag / Saint Laurent
sunglasses / Ray-Ban
sneakers / Superga (sponsored, find here*)

Photos: Viena K / Edit by me
*mainoslinkki / adlink

11 thoughts on “Polka Dots & Sneakers

  1. Hihi, no se on kyllä <3 Myös eniten ohikulkijoissa ihastusta herättävä "asuste" :)

 1. Voisitko joskus jakaa valokuvausvinkkejä blogissas? Sinulla on aina niin kauniita ja hienosti sommiteltuja kuvia, joita ihailen! Miten esimerkiksi säädät asetuksia muotokuviin ja taustan “blurraamiseen”? Millaisilla objektiiveilla suosittelet kuvaamaan asukuvia?

  Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogista! <3

  1. Heippa Laura! Voi kiitos kauniista sanoistasi :) Muistelin tehneeni joskus aiheeseen liittyen postauksen ja löysinkin sen muutaman vuoden takaa täältä, https://jonnaluukko.com/2014/10/vinkkeja-asukuvaamiseen/. Tuossa tulee käsiteltyä joitakin perusjuttuja ja esimerkiksi juuri kysymääsi taustan sumentumista. Yritän miettiä, jos minulla tulee mieleen jotain vielä lisättävää niin voisin tehdä päivitetyn version tai muita valokuvausvinkkejä, mutta tuosta saat varmasti ainakin joitakin vastauksia kysymyksiisi :)

   Lämmin kiitos itsellesi kun luet! <3

 2. Ihana Jonna, tuo mekko on kyllä niin kesäinen! :) muistatko yhtään, mikä nahkatakkisi malli mahtaisi olla? Eksyin All Saintsin sivuille nahkatakkikuumeessani ja mietin, onkohan kyseistä mallia vielä heidän valikoimassa. Tuo sinun takki on juuri sellainen kuin haluaisin..

 3. Kiva asu! Katson aina ihaillen mekkoja toisten päällä, mutta en jotenkin itse osaa pitää niitä enkä hameita. Joka kesän alussa mietin ostavani jonkun kesämekon, mutta sitten alan peruuttelemaan. :D Tuntuu kai liian alastomalta olo, jos ei ole itsellä lahkeellista alaosaa. Pitäisi varmaan vaan ostaa joku kiva polviin asti ylettyvä mekko ja totutella siihen ensin ihan kotioloissa, kun kuitenkin mieli tekisi. ;)

  1. Kiitos Tanja! Mulla oli ihan sama juttu monta vuotta ja käytin pelkkiä shortseja, kunnes parina viime vuotena sytyin yllättäen mekoille. Eikun siis totuttelemaan, jos mieli tekisi ;)

 4. Hei! Millaista kokoa tuo mekko on? Minkä koon valkkasit itse? ? pohdin vaan mekon tilaamista ja olen kahden koon välillä! Tuo on nii kiva ja nää kuvat sai mut himoitsemaa tuota mekkoa vielä entisestään :D

  1. Heippa! Tilasin omani tuolloin nettikaupasta ja otin suoraan S-koon, joka ainakin on tosi hyvä :) Zaralla on mekoissa välillä niin kippanat koot, että XS olisi voinut jäädä pieneksi, ehkä siis suosittelisin ottamaan isomman. Mekko on ihana, olen käyttänyt sitä jo niiin paljon!

 5. Olen ihaillut tuota mekkoa pitkään täällä sun blogissa ja vihdoin klikkasin sen ostoskoriin! En malta odottaa sen saapumista :) Toivottavasti istuu itselle yhtä hyvin kun sulle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *