Pleated Skirt & Cargo Jacket

Aijai olipahan juhannus! Takana on superhauska meidän perinteisellä juhannuspoppoolla vietetty viikonloppu mökillä kaukana kaupungin hulinasta. Pelattiin tunteita kuumentavia juhannusolympialaisia, grillattiin hyvää kesäruokaa, saunottiin, kuunneltiin kitaransoittoa laulaen mukana ja tanssittiin terassilla pikkutunneille asti ysärihittien tahtiin. Ei annettu viileän ilman haitata, vaan kyhjöteltiin sateellakin sitkeinä sisseinä katoksen alla niin kauan kuin tarkeni (allekirjoittaneella muun muassa kahdet housut päällekkäin ja toppatakki) ennen siirtymistä sisätiloihin. Varmasti yksi kesän hauskimmista viikonlopuista!

Tänään käydään vielä poikaystävän kanssa meidän mökillä, mutta sitten taas arjesta kiinni.  Tällä viikolla pitäisi saada paitsi parit kamppiskuvat purkkiin ja yrittää palata takaisin salirutiineihin myös tehdä pieniä remppahommia Tampereella. Poikaystävä on ahertanut seinien maalaamisen parissa ja enää pitäisi saada maalattua lattiat, jotta tehtaalta saapuva sohva voidaan pian kantaa sisään. Sitten pääsee pikkuhiljaa siihen kivoimpaan osuuteen eli sisustamiseen, jee! Sisustusinspistä onkin luvassa :)

Vekkihame1 Vekkihame6 Vekkihame4 Vekkihame5 Vekkihame2 Vekkihame3

Jacket / H&M
top / Zara
skirt / Zara
watch / Daniel Wellington (sponsored)
bag / Saint Laurent
loafers / Flattered (sponsored)

8 thoughts on “Pleated Skirt & Cargo Jacket

  1. Kiitos paljon Pinja! Tässä yhdistyi monta suosikkia viime kesältä, cargotakki ja vekkihame toimivat yhä :)

 1. Oii, onpa kivannäköinen kun hempeä hame yhdistettynä vähän “ronskimpaan” takkiin :) täytyy itsekin kokeilla samantyyppistä outfitia!;)

  1. Kiitos paljon Laura! Minäkin tykkään kovasti hempeämmän ja ronskimman yhdistelmästä, vekkihame sopii loistavasti myös esimerkiksi nahkatakin kanssa. Eikun kokeilemaan! ;)

 2. Kiva asu taas kerran! :) Millainen sun kokemus on nuista Flatteredin loafereista (koko/mukavuus tms.)? Olen aika pitkään etsinyt sopivia loafereita ja tuo sama malli keikkuu omalla toivelistalla tällä hetkellä.. :)

  1. Kiitos Laura! :) Flatteredit ovat niin ihanat ja tosi mukavat jalassa! Koko on ehkä pikkuisen reilumpaa – minulla näistä normaalikokoni 36, mutta laitoin itse puolipohjalliset koska olivat reiluhkot. Parin ekan kävelykerran jälkeen mietin vielä miten rohkeasti lähdin liikenteeseen uusilla kengillä ilman sisäänajoa, eikä tuntunut missään. Juuri tänä päivänä kun nämä kuvatkin otettiin kävelin kuitenkin loppupeleissä vähän turhan monta kilometriä ja kotiin päästyäni jaloissa kyllä hiersi. Sisäänajo ennen pitkiä kävelymatkoja on siis suositeltavaa, niin nahka mukautuu kunnolla :)

 3. Ihana asu! :) Voisin pukea saman setin päälleni vaikka heti. Pitkän etsinnän jälkeen löysin itsekin vekkihameen, joten pakko tätä asua on kokeiltava.

  1. Kiitos ihana Johanna! Ja kiva että vekkihamekin on löytynyt :) Arkistoissani on viime kesältäkin useita asuja vekkihameiden kanssa, joten sieltäkin voi kurkata lisäinspiraatiota!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *