Pleated Culottes

Nämä asukuvat on napattu jo viikkoja sitten, mutta asu on oikeastaan yhä varsin ajankohtainen. Olen nimittäin käyttänyt näitä hieman kiiltäväpintaisia pliseerattuja culotteseja ihan hurjasti! Vaatekriisiaamuina olen vetänyt housut kerta toisensa jälkeen kaapista ja pukeutunut muutamaankin otteeseen juuri tähän kuvanmukaiseen kokonaisuuteen vaihdellen vaan asusteita. Arkikäytössä jalassa on ollut tennarit tai loaferit, iltamenoissa taas housut toimivat täydellisesti myös korkojen kanssa. Kaiken lisäksi culottesit ovat tietysti mukavat päällä ja ohuen materiaalinsa puolesta soveltuvat hyvin myös lämpimillekin päiville.

Ajaa hurautin eilen illasta taas takaisin Helsinkiin – tuo Tampereen ja Helsingin välinen moottoritie on tullut kyllä vielä entistäkin tutummaksi tässä viime viikkoina, hehe. Nyt voin kuitenkin olla hetken aloillani täällä, ja loppuviikolle on tiedossa kivaa ohjelmaa. Lauantaina taas tehdään tyttöjen kanssa pieni mökkireissu, sitä odotellessa siis! Ihanaa kun säätkin näyttävät taas suosivan, kivaa keskiviikkoa :)

Pliseerattu1 Pliseerattu2 Pliseerattu5 Pliseerattu4 Pliseerattu3 Pliseerattu6

Leather jacket / All Saints
top / Zara
culottes / Ginatricot (sponsored)
sunglasses / Ray-Ban
bag / Mulberry
heels / Michale Kors

8 thoughts on “Pleated Culottes

 1. Ah, mulla on vastaavat Hennesiltä ja ne on parhaat housut ikinä! Taidan asua niissä koko kesän :D mutta hyvältä näyttävät nämäkin!

  1. Feel you! Meikäläinenkin asuu näissä housuissa, niin parhaat :D Yritettiin juuri kaverille metsästää Hennesin versioita kun nämä Ginan olivat loppuneet, mutta ei tärpännyt niidenkään kohdalla, höh.

 2. En oikein ole lämmennyt culotteseille aikaisemmin, mutta nyt ne näyttävät todella kivoilta. Täytyy siis varmaan itsekin ainakin edes kokeilla jossain kaupassa. :)
  Kiva asu kyllä, tykkään!

  1. Minäkin lämpesin vähän hitaasti vasta viime kesänä. Kannattaa kokeilla ja etsiä itselle sopiva malli, muistan edelleen naurun hörähdykseni Zaran sovarissa kun viime vuonna sovitin ensimmäisiäni :D Tällaiset ei hieman kapeammat culottesit sopivat ainakin omasta mielestäni itselleni paremmin :) Kiitos Johanna!

 3. Siis noi tollaset pöksyt on ihan parhaat! Mä ostin viimein omani tossa reilu kuukausi sitten, kun täällä Ausseissa alkoi talvi tehdä tuloaan, eikä shortseissa enää huvittanut viipottaa, mutta farkut tuntui vielä ihan liian hiostavilta. Todettu mitä mainioimmiksi reissuhousuiksi, niin supermukavat, että menee vaikka yöbussissa, mutta tarpeeksi siistit fiinimpäänkin illanviettoon :) Hahah ja tsemppiä tohon motarimatkailuun, sitä tuli kouluvuosina itekin ravattua aika ahkerasti, mut onneks tie on niin suora, että siinä ei paljoa tarvi liikenteeseen keskittyä ennen Viinikan ympyrää :D :D

  1. Muitakin faneja löytyy siis eikä ihme! Minäkin matkustin näillä Kroatian lennot, oikein hyviksi reissuhousuiksi todettu täälläkin ;) Haha, kiitos tsempeistä! Onneksi tuo Tampere-Helsinki välimatka on kyllä tosi iisi :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *