Off Shoulder & Culottes

Reissussa ei ole juurikaan tullut varsinaisesti kuvailtua asuja, vaikka kaikkia kauniita kesävaatteita onkin päässyt taas pitkästä aikaa käyttäämään. Tässä kuitenkin yksi ikuistettu kokonaisuus, kun kävimme eräässä lähikylässä illastamassa. Päivisin asut ovat koostuneet lähinnä bikineistä ja keveistä hepeneistä, iltaisin taas on voinut välillä heittää culottesitkin jalkaan kun auringon laskettua aina viilenee. Nämä hieman kiiltävät vekkiculottesit ovat olleet viime aikojen lempparit ja ehdin käyttää niitä Suomessakin ennen reissua – ehdottomasti yksi suosikkivaatekappaleistani juuri nyt! Edelleen silmää miellyttää myös kaikki missä on röyhelöitä, raitaa tai vaaleansinistä, kuten tämä kuvien ihana kesäpusero kaikessa täydellisyydessään.

Pahoittelut muuten että kommentteihin vastailu laahaa välillä jäljessä, mutta aikaa läppärin ääressä istumiseen ei ole oikein ollut. Päivät olemme viettäneet aina joko altalla, rannalla tai reissun päällä ja iltaisin olemme molemmat olleet aina ihan sippejä tultuamme takaisin hotellille. Tämän viimeisimmän majapaikkamme vastaanottovirkailija esitteli meille aluetta ja mainitsi, kuinka meitä ehkä kiinnostaisi lähettyviltä löytyvä kiva yökerho. Nyökyttelimme ja hymyilimme ystävällisesti, mutta samassa mietimme hiljaa mielessämme, kuinka pehmeä hotellisänky ja aikaisin nukkumaanmeno kiinnostavat kyllä enemmän. Ihan parasta rentoilua!

Offshoulder1 Trogir1 Trogir2 Offshoulder2 Trogir3 Offshoulder3

Top / Ginatricot (sponsored)
culottes / Ginatricot (sponsored)
sunglasses / Ray-Ban
watch / Daniel Wellington (sponsored)

bag / Saint Laurent

6 thoughts on “Off Shoulder & Culottes

    1. Heippa! Kurkkasin nopeasti Ginan nettikaupasta ja paita taitaa olla Susanna, mutta tässä värissä ei ollut enää siellä jäljellä. Samoin housut loppuunmyyty netistä, mutta muistaakseni malli oli Petra, josko liikkeistä vielä onnistaisi :)

  1. Röyhelöt, sininen ja raita on ehdottomasti munkin lemppareita tällä hetkellä ja ai että kun toi paita näyttääkin hyvältä! ?

    1. Hih, samoilla linjoilla ollaan siis! Paita on ihana, olen käyttänyt sitä hurjasti nyt täällä reissussa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *