Juhannuksen viettoon

Tuntuu taas kerran uskomattomalta, että kesä on jo näin pitkällä juhannuksen kolkutellessa ovella. Juhannus on kuitenkin yksi suosikkijuhlistani, etenkin kun viime vuosien aikana on muodostunut hauska poppoo, jolla vietämme joka vuosi tätä keskikesän juhlaa. Tänään siis lähdetään perinteisesti juhannuksen viettoon mökkimaisemiin, kuinkas muutenkaan! Mukana on monta kassillista ruokaa (miten lähteekin aina kaupassa käsistä), lämpimät vaatteet ja kumisaappaat on pakattuna ja juhannusolympialaiset suunniteltuna. Toivotaan, että suurimmilta sadekuuroilta vältyttäisiin, niin voimme viettää viikonlopun ulkona mökin terassilla istuskellen.

Juhannuksen teemaan sopivasti jakoon nämä viime viikolla napatut kuvat, kun olimme saaneet eräässä tilaisuudessa väkertää omat seppeleet. Siinä kukkia sitoessani lensi ärräpää jos toinenkin ja totesin, ettei minussa ole kyllä valitettavasti tippaakaan floristin vikaa. Jos ei ole tullut aiemmin jo selväksi kalman käsieni kuihduttaessa kaiken elävän aina hortensianoksista yrtteihin ja oliivipuihin. Sain kuin sainkin seppeleen lopulta kasaan ja siitä tuli ihan söpö – vinkkinä siis jos kaipaa kivaa yhteistä puuhaa mökille! Nyt toivotan ihanaa ja turvallista juhannusta teille kaikille, palataan taas maanantaina :)

Seppele2 Seppele3 Seppele1 Seppele4 Seppele5

Top – Ginatricot (sponsored) / shorts – Levi’s

6 thoughts on “Juhannuksen viettoon

  1. Mielettömän kauniita kuvia Jonna taas kerran, oot niin kaunis <3 Ihanaa juhannusta teille!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *