Floral Maxi Dress

Takana on superkiva kesäviikonloppu! Olimme sopineet tyttöjen kanssa jo aikoja sitten ajankohdan mökkireissulle, ja mikä tuuri että se osui juuri tälle aurinkoiselle ja lämpimälle viikonlopulle. Sekin oli jo saavutus sinänsä, että saimme kahdeksan tytön aikataulut sopimaan yhteen. Lauantaina kävimme ensin yhden ystävän kanssa aamulla Kahvila Siilissä Best Things Brunchin pop up -brunssilla, minkä jälkeen haimme muita kyytiin ja jatkoimme matkaa. Mökillä nauttiin auringosta, saunottiin, heitettiin järveen talviturkit, tehtiin hyvää kesäruokaa, kuunneltiin Suomi-biisejä ja istuttiin myöhään yöhön asti terassilla. Kesäöiden valoisuus on jotain niin ihanaa, joten niistä on otettava ilo irti.

Nämä auringonlaskukuvat sen sijaan ovat Kroatiasta ja viimeisiä asukuvia reissusta. Tuo kukallinen off shoulder -hihoin varustettu maksimekko oli yksi reissun lempivaatteistani, ja se on kerännyt myös paljon kehuja. Täytyy ehdottomasti ottaa mekko säiden salliessa käyttöön täällä koti-Suomessakin. Ihanaa uuden viikon alkua!

Mekko7 Mekko6 Mekko8 Mekko2 Mekko4 Mekko1 Mekko3

Maxi dress – Lindex (sponsored)

15 thoughts on “Floral Maxi Dress

 1. Moikka!
  Tää ei nyt liity tähän postaukseen, mutta näin instastorysta että olit käynyt alppiruusupuistossa. Oon itsekkin halunnut jo pitkään päästä käymään siellä ja perjantaina olenkin tulossa Helsinkiin. Luuletko että kukat kukkivat vielä perjantaina vai oliko kuihtumista jo havaittavissa? :-)

  1. Moikka Elina! Voi Alppiruusupuuisto oli aivan mielettömän kaunis paikka :) En osaa valitettavasti yhtään sanoa minkälainen kukkien kukinta-aika on, mutta ainakin eilen suurin osa oli vielä täydessä kukassaan, joten toivotaan että olisivat vielä perjantainakin :) Kivaa Helsinki-reissua etukäteen!

 2. Teille sattui kiva mökkisää! Minä pääsen juhannuksena, toivottavasti ei ainakaan sada. Viileys vielä menee, vaikka toki sitä mieluummin mökillä (varsinkin kun pääsee käymään sen pari kertaa kesässä) pukeutuisi lyhythihaiseen ja shortseihin kuin pitkähihaiseen, takkiin ja collareihin… ;) Tärkeintä kuitenkin se luonnonrauha, seura ja heh, grilliruoka.

  Kivalta näyttää tuo mekko!

  1. No sano muuta, hyvä tuuri! Ihanaa että on mökkijuhannus tiedossa, vaikka nyt tosiaan ihan parasta säätä ei luvatakaan, niin juhannuksena on ihan must päästä mökille :) Ja kunhan ei sataisi, niin voisi olla ulkona!

   Kiitos Tanja :)

 3. Näitä sun mekkoja ja kuvia ei voi kuin ihailla! :) Saanko kysyä pallokuvioisesta Other Storiesin mekosta, mitä kokoa käytät?

 4. Harmittaa niin kun bongasin mekon Lindexiltä kun näin sun kuvat. Eikä mekko istunut jotenkin kauhean hyvin, levensi ihan hirveästi (itse kokoa 36/38). Ehkä käyn vielä kokeilemassa sitä, haluaisin niin että tuo sopisi :D pitää vaan olla nopea kun lähden Suomesta kotiin lauantaina..

  1. No voi hitsi! Usein tollaset ajatukset on kyllä vaan omassa päässä, joten eikun takaisin sovittelemaan ;)

 5. Mitä kokoa Leviksen farkkushortsisi ovat, jos saa kysyä? Mietin niiden tilaamista, mutta pohdin ovatko ne reilua/tiukempaa mitoitusta :)

  1. Moikka! Joo toki saa kysyä :) Mulla on kahta mallia, toinen vähän reilummin istuva ja toiset (ne vaaleammat viime kuvissa näkyneet) piukempaa. Molemmat on kokoa W26, mutta nuo reilummat on aika isot vyötäröltä etenkin kun vielä löystyneet käytössä, mutta vyön kanssa pystyy käyttämään. Oman kokemukseni mukaan mitoitus riippuu siis pikkuisen mallista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *