Beautiful Brela

Olemme käymässä Tampereella ja täällä on tullut taivaan täydeltä vettä – sama meininki jatkunee tänäänkin. Onneksi Helsingin sääennuste näyttää hyvältä loppuviikolle, mutta sitä ennen hyppään taas mieluusti taas nojatuolimatkalle aurinkoisempiin maisemiin ja parin viikon takaisiin Kroatia-kuviin!

Kuten ennen reissua totesin tuntui alkuun mahdottomalta valita kohteita, kun tarjontaa ja erilaisia vaihtoehtoja oli niin paljon. Viimeisenä kohteenamme oli etelämpänä Makarskan Rivieralla sijaitseva Brela. Kaksi ensimmäistä (Vinisce ja Hvar) olivat ihania, joten odotukset olivat korkealla tämän reissun päättävän kohteenkin suhteen. Onneksi ei tarvinnut pettyä, pidimme Brelastakin kovasti! Pääsimme sinne näppärästi ottamalla Hvarin itäpäädystä autolautan Sucurajista Drvenikiin, josta ajoimme noin tunnin verran Brelaan. Ei siis ollut tarvetta matkustaa enää Splitin kautta, jonka ehdimme muutenkin kätevästi jo näkemään Hvarin menomatkalla lauttaa aamupäivän odotellessamme.

Brela kokemuksia

Hotellin superystävällinen henkilökunta oli päivittänyt huoneemme osittaisen merinäköalamme tähän upeaan näkymään!

Brelablogi1

Hat – Balmuir (sponsored), bikini top – Lexington (sponsored), shorts – Levi’s

Brelablogi4

Vesi oli niiin turkoosia! Pikkuisen viileää toki vielä tuohon aikaan vuodesta, mutta hyvin pärjäsi ainakin suomalaisen polskia.

Brelablogi2 Brelablogi9

Yllä auringonlasku lähirannassa, alempana taas tunnelmallisesta ravintolasta käsin.

Insta3

Rannat olivat täälläkin kivikkoisia, joten suositus uimakengille! Omani ostin paikan päältä Kroatiasta Lidlin lasten laarista :D

Brelablogi6

Yritimme googlailla etukäteen Brelasta kokemuksia onnistumatta kuitenkaan löytää kovin paljoa, tiesimme ainoastaan Makarskan Rivieran olevan turistien suosiossa.  Brela osoittautui kuitenkin kauniiksi ja mukavan rauhalliseksi rantakyläksi, ainakin näin pahimman sesongin ulkopuolella, joten viihdyimme täällä muutaman päivän mainiosti. Passivoiduimme tosin ihan täysin, mistä syytän ihanaa hotelliamme. Emme nimittäin juurikaan liikkuneet lähirantaa ja kaupungin ravintoloita pidemmälle, mutta onneksi ehdimme alkulomasta tehdä paljon päiväreissuja. Tämä olikin täydellinen super rentouttava lopetus lomalle!

Kaikki kolme kohdettamme olivat siis onnistuneita valintoja ja myös keskenään kivan erilaisia. Suosikkimme oli ehkä Hvarin saari, jossa olisi tosiaankin voinut viettää useamman yön, jotta olisimme ehtineet nähdä vielä enemmän. Kaiken kaikkiaan meillä oli niin ihana loma! Teen pian oman postauksensa Kroatian ravintola- ja hotellivinkeistä, joten niitä vielä luvassa :)

6 thoughts on “Beautiful Brela

 1. Ihanan näköistä! Minäkin haaveilen kroatian matkasta ensi kesälle. Millainen hintataso siellä nykyään on? Soveltuu varmaan hyvin lapsiperhekohteeksi myös? :)

  1. Eikö, tuo turkoosi vesi on niin kaunista! Hintatasosta sitten, hieman edullisempaa kuin Suomessa mutta ei kuitenkaan mitään överihalpaa. Lounaan söi yleensä jollain 15€:lla per nassu, illallisella meni kahdelta usein noin 50€ tai siitä ylöspäin.

   Ja toki soveltuu hyvin myös lapsiperheille! Si Moda -blogin Kaisa on juuri kirjoitellut heidän reissustaan lapsen kanssa Kroatiassa, kannattaa käydä lukaisemassa :)

 2. Tiedustelen missä hotellissa olitte Brelassa. Olen menossa ystävättäreni kanssa syyskuussa sinne myös. Hotellimme on Bluesun hotel Marina.

  1. Heippa Ritva! Oi ihanaa, saa mukavan päätöksen kesälle kun pääsee vielä reissuun ennen syksyn alkua :) Olimme sellaisessa kuin Villa Paulina, näköjään reilun kilometrin päässä tuosta Marinasta.

   Laitan myöhemmin vielä postauksen matkan ravintolavinkeistä, mutta vinkkaan jo nyt sinulle meidän suosikkiravintolasta Brelassa. Pistä ehdottomasti ylös Obid, siellä oli mielettömän ystävällinen palvelu ja todella hyvää ja muusta ravintolatarjonnasta poikkeavaa hieman kekseliäämpää ruokaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *