Banana Peanut Butter Bites

Laitetaan alkavan viikonlopun kunniaksi yksi helppo herkkuresepti kehiin. Viime keväänä Marseillessa ruotsalainen ystävämme teki pari kertaa syntisen hyviä suklaisia banaani-maapähkinävoipaloja. Siitä asti ne ovat kummitelleet mielessäni ja on pitänyt kokeilla näitä myös kotona, mutta vasta jokin aika sitten sain aikaiseksi tarttua tuumasta toimeen. Miten niin on ollut pientä herkkuhampaan kolotusta ilmassa viime aikoina. Ohje on tosiaan helpoista helpoin eikä raaka-aineitakaan tarvita kuin kolme.

Bananabites1

Banaania
maapähkinävoita
sulatettua tummaa suklaata
koristeluun halutessa kookoshiutaleita / merisuolahippuja / pähkinärouhetta tms. maun mukaan

Bananabites2

Kaikessa yksinkertaisuudessaan: laita suklaa sulamaan vesihauteeseen ja pilko banaanit siivuiksi. Laita banaanisiivujen väliin maapähkinävoita ja dippaa sulaneeseen suklaaseen, halutessasi koristele. Ja eikun pakastimeen jähmettymään hetkeksi, niin herkut ovat valmiita naposteltaviksi! Nyt toivotan teille ihanaa viikonloppua :)

When you’re craving for something sweet, here’s an easy tip! A Swedish friend of mine made these delicious banana peanut butter bites last spring and ever since I’ve been meaning to make them myself too. All you need is banana slices, some melted dark chocolate and peanut butter – you may decorate the bites with coconut flakes, nuts or whatever you like. Put the bites into the freezer for a while and voilà!

6 thoughts on “Banana Peanut Butter Bites

    1. Jes kiva kuulla! Helppoa helpotusta makeannälkään ;) Ihanaa sunnuntain jatkoa sinne!

  1. Siis niin yksinkertaista ja herkullisen näköistä, että pakko laittaa testiin <3

    1. Eikun kokeilemaan! Kauaa ei tosiaan nokka tuhise näitä tehdessä :) Kivaa sunnuntain jatkoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *