A Summer Must-Have

Yksi kesän suosikkivaatekappaleistani on nätisti laskeutuva spagettiolkaintoppi. Oman täydellisen yksilöni olen löytänyt Samsoe & Samsoelta – ei ollut nimittäin helppoa löytää pienirintaiselle istuvaa mallia (vaikka toki esimerkiksi olkaimiahan voisi aina itsekin lyhentää jos on kätevä käsistään). Tähän malliin olen ihastunut niin kovin, että olen hankkinut sen kaappiini niin mustana kuin valkoisenakin. Kun kerran löytää täydellisen, miksei ostaisi samantien kaksin kappalein! Toppia on ollut ainakin parina viime vuotena Samsoen mallistoissa, mutta nyt en valitettavasti löytänyt enää kuin pitsistä versiota*.

Simppeli spagettitoppi sopii moneen ja on helposti yhdisteltävissä esimerkiksi niin farkkuihin, culotteseihin, hameisiin kuin shortseihinkin. Reissun ehdoton suosikkikokonaisuuteni oli kaikessa yksinkertaisuudessaan vaaleat farkkushortsit ja valkoinen toppi, ja siinä tulikin vedeltyä yllä moneen otteeseen. Pääsisipä samaa pitämään pian rentoina kesäpäivinä Suomessakin! Tälle viikolle ainakin on luvattu hieman lämpöisempää – sormet ristiin siis :) Kivaa maanantaita murut!

Toppi1 Kukat2 Kukat1

Top – Samsoe & Samsoe, denim shorts – Levi’s, watch – Daniel Wellington (sponsored)

One of my summer must-haves is definitely a simple spaghetti strap top. I’ve found the perfect one from Samsoe & Samsoe – I actually have it in both black and white. A spaghetti top is easy to combine with different pieces such as jeans, culottes and skirts and thus it goes for many occasions. This relaxed combination of the top and light blue denim shorts was my favourite during our holiday in Croatia. Really hope I’d be able to wear something similar soon in Finland too! Luckily we should get at least a little bit of warmth this week. Have a great Monday you all!

*mainoslinkki / adlink

6 thoughts on “A Summer Must-Have

 1. Valkoinen spagettiolkaintoppi on ehdottomasti munkin vaatekaapin must-have juttu. Mutta sen täydellisen yksilön löytäminen on vaan niin vaikeaa! Sain omaani sotkettua ruskeaa maalia (mitäs maalasin terassikalusteita valkoisessa topissa :D), ja haku on ollut päällä siitä lähtien. xx

  http://www.shakespeareandsparkle.com/

  1. No se on! Toppeja on kaupat pullollaan mutta helpommin sanottu kuin tehty löytää se itselle sopivin malli. Eih, voi kurjuus :D Toivottavasti pian löytyy uusi!

 2. Vaikka onkin yksinkertainen asu, mutta tyylikäs! :)
  Mulla ois vaaleet farkkushortsit hankintalistalla, pitää tsekata leviksen mallisto.

  1. Kiitos ihana! Näissä Leviksen shortseissa on musta ihan täydellinen vaalea sävy :) Jos muuten löydät etsimäsi niin ei kannata jäädä aikailemaan, mallit tunnutaan myytävän aina alkukesästä loppuun!

 3. Ääh oon kokeillut varmaan sataa, mutta näitä on ihan tajuttoman hankalaa löytää sellaiselle jotka oikeasti tarvii a) rintsikat b) aika tukevat rintsikat :D mua ei edes haittaa että olkaimet näkyy alta, mutta tuntuu että mikä tahansa tämmöinen istuu mun päällä kun teltta kun pitää rinnan kohdalta olla tarpeeksi iso mutta sitten vatsaa ei olekaan :( Oon vaan antanut periksi kaikkien selättömien/spagettiolkaimisten kanssa koska mun visiot siitä miltä ne näyttää päällä muuttuu aina aika koomisiksi kokemuksiksi sovituskopissa hahha :D

  1. Höh, onpa ärsyttävää! Hyvät puolensa siis tässä pienirintaisuudessakin, haha :D Zarassa on kiva versio jossa etuosassa pitsiä niin olkaimet on pikkuisen leveämmät ja voi tarvittaessa käyttää normirintsikoitakin, mutta onkohan siinä mallissa sitten sama ongelma kuitenkin kokoluokitusen kanssa..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *