10 x eilen hymyilytti

Ellos5

…kun sain puhelimeen aamulla kuvan siskontytöstäni, jolla oli päällä minun lähemmäs kymmenen vuotta vanha Adidaksen svetarini. Tuo musta kultaisin raidoin varustettu svetari oli ihan suosikkini nuoruudessa, joten oli nostalgista nähdä se pikkuisen siskontyttöni yllä!

…ruokakaupan viiden euron pionikimppu. Siis viiden euron!

Ellos3

…kuulokkeissa raikava Cinnamon Hearts. Muistin pitkästä aikaa biisin olemassaolon, kun Eva & Manu esiintyivät viime perjantain tilaisuudessa, mistä lähtien olenkin soittanut sitä repeatilla. Laulan kertsissä tosin huomaamattani aina “cinnamon buns” ja kutsuin biisiä tuolla nimellä kerran myös ystävälleni.

Ellos1 Ellos7

…aurinko ja lämpö, voi pojat! Päätin taas aamulla lähteä hameessa, vaikka ennuste ei luvannut mitään hellepäivää, mutta pah, tuli jopa kuuma. Aivan mieletön kesäsää, toivottavasti tämä jatkuu pitkään!

…kun M/S Aava lähti Kauppatorilta – meillä oli ihana Elloksen järjestämä lounastilaisuus merellä. Olen koko alkukesän toivonut pääseväni jonnekin veneelle, joten tämä tuli hyvään saumaan! Täytyisi ehdottomasti napata joskus lautta ja lähteä vaikka Suomenlinnaan tai Lonnaan, miten saaristossa tuleekin käytyä aina niin harvoin.

Ellos4

…yksin kahvilla istuskelu. En ikinä harrasta sitä, tuntuu jotenkin luontevammalta odotellessa kierrellä vaikka kaupoilla kuin mennä yksin kahville, mutta eilen se oli oikeastaan rentouttavaa. Puhelimen selailuksihan se tosin meni, mutta baby steps, ehkä ensi kerralla voin vaan hörppiä ja katsella ikkunasta ohikulkevia ihmisiä tuntematta oloani kiusalliseksi.

…kylmä roseeviini auringossa – itse asiassa kertaa kaksi, sillä join lasin lounastilaisuudessa ja toisen iltapäivällä terassilla. Kerrankos sitä, kesällä ihan sallittua!

Ellos6

…se miten monia ihania ihmisiä kerkesin eilen nähdä. Pääsin ensin lounaalla treffaamaan useita blogituttuja, sen jälkeen terassille ystäväni kanssa ja myöhemmin vielä toisen kanssa Regattaan istuskelemaan iltakahville.

…kun Regatan kahvilatäti kysyi tiskillä saako hauvalle antaa korpun. Hämmennyin ensin kysymyksestä ja hän tarkensi tiedustelemalla onko koiralla vehnäallergiaa. Otin kuivan pullakorpun vastaan hymy huulilla – hellyyttävä ele.

…tuo pieni karvakasa kainalossa, joka saa onnelliseksi kyllä joka ikinen päivä. Vaikka se osaa olla toisinaan myös varsinainen nilkki, on Telma maailman rakkain otus!

Ellos2

Photos of me: Elisa Lepistö

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *