Viime viikon tapahtumia

Viime viikolle osui monta kivaa tapahtumaa, joihin minäkin pääsin pitkästä aikaa ottamaan osaa. Usein kun olen näinä kevään kiireisimpinä pressiaikoina ollut vielä kiinni Vaasassa tai aloittanut jo kesäduunit, joten nyt on kerrankin osunut aikataulut yks yhteen. Kävin viime viikolla Lancômen iltatilaisuudessa tutustuen juuri lanseerattuihin uutuuksiin (joista tulen kertomaan vielä myöhemmin), Elloksen puutarhalounaalla ravintola Sipulissa sekä hotelli Clarionin korkeuksissa Sky Roomissa järjestetyissä Zalandon kesäkekkereissä. Upeita puitteita, ihania ihmisiä ja hyviä tarjoiluja! Tässä muutamia värikkäitä räpsyjä.

Ellos1 Ellos5 Ellos2 Ellos4 Ellos3

Ravintola Sipulin Talvipuutarha oli lasikattoineen täydellinen miljöö Marsaanan järjestämään Elloksen tilaisuuteen, jossa syötiin herkullinen vegelounas ja ihasteltiin sisustusjuttuja. Elloksella on nykyään niiin upea kodinpuoli, että wishlistilläni keikkuu jatkuvasti toinen toistaan kivempiä juttuja. Tilaisuuden jälkeen iski yllättäen karmea partsin sisustuskuume – paljon väriä, kauniita tekstiilejä ja vehreää, kiitos!

Zalando1 Zalando3 Zalando2

Perjantaisessa Zalandon tilaisuudessa taas olin ensimmäistä kertaa käymässä hotelli Clarionissa, ja kyllä siellä ylhäällä Sky Roomissa taisi suu loksahtaa auki maisemat nähdessäni. Polhemin tytöt olivat loihtineet tilasta mielettömän viidakon ja järkänneet tarjoilujen lisäksi hauskan t-paidan tuunauspisteen. Tällekin päivälle osui upeat kelit, joten kesäfiilis oli kyllä taattu!

Kiitos huikeista tapahtumista – näistä sai taas paljon virtaa ja inspiraatiota! :)

11 thoughts on “Viime viikon tapahtumia

 1. Ihanan keväisia kuvia! :)
  Yks toivepostaus tuli mieleen: olisi kiva nähdä poikaystäväsi asuja täällä blogissa. Hän näyttää insta storyissäsi todella tyylikkäältä, joten olisi kiva nähdä hieman enemmän.
  Ja iiik, hehkutit viime viikkolla storyssä myös että kerrot tällä viikolla jotain mahtavaa. Wanna know! :D

  1. Kiitos ihana Johanna! Hih, poikaystäväni ei ole kyllä ihan sieltä innokkaimmasta päästä esiintymään täällä blogissa, mutta ehkäpä saan hänet johonkin suostuteltua ;) Olisi hauska joskus kuvata jotkin yhteis-asukuvatkin, katsotaan katsotaan!

   Nuo kivat uutiset oli tarkoitus jo jakaa mutta pitääkin hetki vielä odotella, toivottavasti pääsen kuitenkin ihan pian kertomaan jännästä muutoksesta! :)

 2. Aaah it looks so summery! It’s still too cold for this time of the year (luckily no snow for us in comparison to Finland, must be horrible!) , but seeing these kind of bright and shiny pictures (and the Aperol Spritz), the spring/summer feeling is already here. Our patience will eventually be rewarded!

  What lipstick are you wearing in the picture? I saw it on Instagram too the other day, it’s such a pretty (summery) color! Thank youu!! :) – xxx Carian

  1. It does doesn’t it! The PR girls did a great job organizing these events and creating the summer feeling. Too bad that the reality is far from it haha, last week it did look a bit brighter but now it’s super cold again, brrh.. I really hope the actual warm and sunny spring would arrive soon!

   Thanks dear :) I’ve actually combined two of the new Lancôme Matte Shaker shades (more about them in my post here https://jonnaluukko.com/2017/04/beauty-tip-liquid-matte-lipstick/) – the shades are Red’y in 5 & Kiss me Cherie. I absolutely love the new Matte Shakers :)

 3. Onpa tunnelmallisen näköinen talvipuutarha, tuli mieleen ihan jonkun ulkomaan kahvila noista tuoleista ja penkeistä.
  Sky room -kuvasta puolestaan tuli mieleen jenkkileffojen hienot kattohuonetoimistot. :D

  1. Siellä oli kyllä kaunista, harmi etten ottanut yhtään laajempaa kuvaa tilasta! Haha totta muuten, office tuollaisilla näkymillä olisi aika päheä :D Tuonne Sky Roomiin olisi kiva palata joskus drinksuille!

 4. Voi Jonna miten tyylikkäitä ja upeita kuvia sulla on täällä blogissa (ja instassa) kerta toisensa jälkeen, ei voi kuin joka kerta ihailla ♥ Silmää tuohon valokuvaamiseen sulta tosiaan löytyy. Nuo näkymät tuolta huoneistosta on uskomattoman upeet, nuo tapahtumat näyttävät muutenkin todella upeesti laitetuilta ja suunnitelluilta :) Huippua, että saat olla mukana tuollaisissa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *