Uusi lempikahvila Helsingissä

Helsingin katukuvaan on ilmestynyt uusi kahvilatuttavuus. Tai noh, ei nyt järin uusi, sillä Paulig Kulma (Aleksanterinkatu) avasi ovensa jo syksyllä. En ollut kuitenkaan itse ehtinyt käymään tässä Kluuvissa sijaitsevassa kahvilassa kuin vasta nyt, mutta ensivisiitin jälkeen sinne on tullut palattua kerta toisensa jälkeen. Tämä lienee monille jo varmasti tuttu, mutta ehkä on vielä joku, joka ei ole eksynyt tänne aikaisemmin ja kaipaa kahvilavinkkejä. Kulma on ihana, katsokaa nyt tuota sisustusta!

Olen nimennyt tämän jo uudeksi suosikkikahvilakseni Helsingissä. Asiakaspaikkoja on paljon niin ala- kuin yläkerrassakin ja tila on upean avara isoine Aleksille avautuvine ikkuinoineen. Plussaa myös pistokepaikoista, joten myös läppärillä työskentely onnistuu – vietettiinkin täällä juuri ystävän kanssa aamupäivä kahvitellen ja kouluhommia työstäen. Lisäksi tiskissä on herkullisia turkulaisen Pure Heron raakakakkuja, kauralatte on todettu ehkä jopa kaupungin parhaaksi ja yläkerran valkoisissa katosta riippuvissa korituoleissa istuskelisi mieluusti pidemmänkin tovin. Jos ette ole Kulmassa vielä käyneet, niin nyt! :)

Pauligkulma1 Pauligkulma3 Pauligkulma6 Pauligkulma2 Pauligkulma4

6 thoughts on “Uusi lempikahvila Helsingissä

  1. Oon kuullut tosta paikasta vaan hyvää joten eiköhän se ole testattava Helsinkiin päätyessä:)!

  2. Tää on kyllä niin kokeilulistalla kaikkien niiden lukuisten muiden Helsinkiin auenneiden ihanan näköisten ja kuuloisten kahviloiden kanssa! ? xx

    1. Helsinkiin on kyllä auennut nyt vaikka mitä kivoja paikkoja! Onneksi kesällä on aikaa testata :)

  3. Tää on munki mielestä kiva. Pullavalikoima voisi tosin olla monipuolisempi ja parempilaatuinen, tai sit mulle on osunu vaa nuivehtuneet maanantaikappaleet :D hinnat vähän alhaisempia (ilmaisesta santsista plussaa!), vessa on yks iso saasta, mutta eniten ärsyttää se kui täynnä toi aina on ja miten iso meteli. Kaikesta huolimatta meen tonne aina uudelleen, sillä sisustus ja henkilökunta on aivan ihana!

    -Tia

    1. Pullia en ole vielä maistanut, joten niiden osalta en osaa kommentoida :D Omalla kohdallani on sitten ilmeisesti ollut tuuria, sillä meteli ei ole ikinä ollut haitaksi ja vessa on joka kerta ollut siisti. Ehkä olen osunut vaan hyvään aikaan tuonne. Sisustus ja henkilökunta ovat molemmat kyllä huippuja :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *