Something Pink

Aurinkolasit ovat yksi kesän tärkeimmistä asusteista – ne paitsi suojaavat silmiä myös luovat usein kivan viimeisen silauksen asuun. Vaihtelen laseja fiilikseen ja asuun sopivaksi, mutta oikeastaan kaikki lasini ovat joko mustia tai tummia tortoisekuosisia, malleina taas suosin Aviatoreita, Clubmastereita ja Wayfarereita. Yllätin kuitenkin itseni ostamalla jotain ihan erilaista, nimittäin pyöreät ruusukultaiset aurinkolasit!

Bongasin nämä ensin ystävältäni, jonka kanssa myöhemmin kaupoilla käydessäni tulin sovittaneeksi samoja arskoja. Olen kuvitellut, etteivät pyöreät linssit missään nimessä sopisi kasvoilleni, mutta nämä ruusukultaiset olivatkin jotenkin supersöpöt! Lasit ovat Ginatricotista, joten montaa euroa ei tarvinnut pulittaa, jos ne jäisivätkin vähäiselle käytölle. Nämähän muistuttavat huomattavasti Ray-Banin Round Metal -mallia, mutta tällainen budjettivaihtoehto kävi minulle paremmin kuin hyvin!

Lasit1

Perfect match Richmond & Finchiltä saamani vaaleanpunaisen marmorikuoren kanssa!

Kaivari7

Arskoille tulee onneksi viikonloppuna käyttöä, kun on luvattu upeita aurinkoisia kelejä! Tällekin päivälle yli 20 astetta, voi pojat, johan tätä on odotettukin. Meillä on tiedossa tänään mökkeilyä ja huomenna ystävän tuparit, minkäslaisia suunnitelmia teillä on? Kivaa perjantaita jokaiikalle – nautitaan säistä nyt ihan olan takaa!

Sunglasses are definitely one of the most important accessories during the spring and summer season. Most of my sunglasses are either black or tortoise brown and my favorite models are classics such as Aviators, Wayfarers and Clubmasters. This time I tried something new when I bought myself this cute pair of round sunnies in rose gold. Not an expensive buy though which is good, since I’m not sure how much I’ll be wearing these after all. You can find a quite similar pair from Ray-Ban but these are from Ginatricot – a great budget option if you’re into these sunglasses as well!

8 thoughts on “Something Pink

 1. Onpa kivat aurinkolasit! Itselläni on vaan yhdet mustat ehkä Prismasta ostetut, ei oikein tule panostettua aurinkolaseihin, vaikka kiva asustehan ne olisi. Ja halppikset on just hyvät kun pyörivät milloin missäkin laukun pohjalla. :D

  Mökkeilyä, voi että. Tänään tuli niin mökkifiilis sään takia, mutta juhannuksena sitten. Itselläni on lauantaina työpäivä ja vähän pitäisi kouluhommiakin tehdä, muuten ei ole suunnitelmia. Ulkoilemassa pitää kyllä käydä tuolla auringossa. :)

  1. Kiitos Tanja! Laadukkaissa aurinkolaseissa on kyllä se hyvä puoli, että ne tietysti suojaavat asianmukaisesti mutta myös säilyvät hyvinä vuosia. Niin kunhan niitä ei hävitä, hih :D

   Toivottavasti olet päässyt nauttimaan auringosta töistä huolimatta! Kivaa lauantai-iltaa sinne <3

 2. Mielettömän upeet lasit, sopii sun tyyliin niin täydellisesti <3 Upeeta viikonloppua sinne :-*

  1. Kiitos Emilia! Tosiaan kivat vähän erilaiset lasit :) Ihanaa viikonloppua sinnekin!

 3. Hieman ohi aiheen, mutta minkäköhän kokoinen se sun zaran pilkullinen mekko mahtaa olla? Itse meinasin laittaa sen tilaukseen, mutta arvon xs:n ja s:n välillä.
  Kiitos jo näin etukäteen ja mukavaa viikonloppua! :)

  1. Moikka Milla! Voi, se mekko on kyllä ihana :) Mulla on koko S, tilasin suorilta käsin sen ja on ainakin sopiva. Mukavaa viikonloppua sinnekin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *