Mökkikausi korkattu + kesäinen arvonta

Kaupallinen yhteistyö: Asennemedia & Aisti

Aisti5

Nyt on onnellista tyttöä tämän viikonlopun jälkeen. Eilen vietettiin meillä tyttöjen kanssa kesän alottajaisia, perjantai-ilta taas oli pyhitetty totaalirentoutumiselle. Karkasin nimittäin mökille poikaystävän lähdettyä käymään Tampereella – tämän “kesän” mökkikausi on nyt siis avattu! Olen ollut koko viikon menossa, eikä aikaa paikoillaan istuskeluun ole juuri ollut, joten pieni pysähtyminen teki oikein hyvää. Ehkä vähän myös pakenin kotona olevaa kaaosta – erinäisiä purkamista odottavia kasseja ja nyssyköitä löytyy ympäri asuntoa, kun tavarat ja vaatteet eivät ole vielä löytäneet paikkaansa ja juoksee nurkissa muutama pölypallerokin. Poissa silmistä poissa mielestä. Enkä myöskään pistänyt lainkaan pahitteeksi valmiiseen pöytään asettumista – mamman pöperöt kelpaavat aina ja mökkimaisemissa kaikki maistuu muutenkin erityisen hyvältä.

Aisti3 Aisti1

Perheeni kesämökki sijaitsee vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, mutta lyhyestä etäisyydestä huolimatta täällä on ihan oma fiiliksensä. Rentoudun mökillä aina aivan täydellisesti, tällaisen pienenkin getawayn myötä saa ladattua akkuja ja kerättyä energiaa. Tänä kesänä lupaan itselleni käydä mökillä vielä aikaisempaa ahkerammin ja suunnitteilla on monta visiittiä niin poikaystävän kanssa kuin perinteistä tyttöjen reissuakin. Mökille voisi lyhyen matkan myötä hyvin ajaa vaikkapa vaan illaksi, jos mieli tekee päästä grillaamaan, liplattelemaan varpaita laiturille tai saunomaan.

Vaikka aurinkoa on viime päivinä täällä etelässä piisannutkin ei kesä ei ole niin pitkällä, että uskaltaisi vielä ihan hetkeen pulahtaa järveen, mutta rantasaunan pääsi sentään korkkaamaan. Mökki ja puusauna on jotain niiin ihanaa! Kotimaisen Aistin uudet suihkugeelit sopivat kesämökille kuin nenä päähän. Niitä löytyy kolmea eri sorttia – Lumpeen Lumo, Poimulehden Pisara sekä Kehäkukan Kulta, joista keskimmäisin eli tuo vihreä oli virkistävän tuoksunsa puolesta oma suosikkini. Jätin yhden purtilon rantasaunalle odottamaan tulevia löylyjä, niistä toivottavasti pääsee tänä kesänä nauttimaan rutkastikin.

Aisti6 Aisti4 Aisti2

Loppuun vielä pieni arvonta – jaossa on kattavat Aisti-tuotepaketit kahdelle! Osallistu arvontaan kommentoimalla postausta ja kertomalla, mitä odotat kesässä eniten – jätä kommenttisi 10.5 iltaan mennessä. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti, muista täyttää sähköpostikenttä, jotta sinuun saa voiton osuessa kohdalla yhteyden. Ihanaa sunnuntaita!

Arvonta on päättynyt ja arpaonni suosi nimimerkkejä Janika & Tiinuli! Teille on laitettu sähköpostia.

106 thoughts on “Mökkikausi korkattu + kesäinen arvonta

 1. Odotan lomaa ja yhdessäoloa perheen, ystävien ja sukulaisten kanssa, sekä Suomen ihanasta luonnosta nauttimista :)

 2. Extempore tekemistä, mökillä oloa, aurinkoa, jätskiä, lämpöä, mutta myöskin kesätöitä ja uuden oppimista.. listaa vois jatkaa vaikka kuinka! :)

 3. Odotan kesältä aurinkoisten ja ukkostavien päivien vaihteluita, sillä pidän ukonilmoista ja kesäsateistakin! Toki myös lämpimät kesäillat ja kesäreissut ovat haaveissa!

 4. Odotan kavereiden kanssa vietettyjä kesäiltoja ja juhannusta, tuoreita suomalaisia marjoja, perinteisiä grillijuhlia perheen kanssa sekä tietysti aurinkoa ja lämpöä!

 5. Kesää odotan innolla jotta pääsen puutarhaa muokkaamaan ja kylvämään, sekä aikanaan korvaamaan satoa. Saunominen hyvän hien päätteeksi on nautinnollista. ? ?

 6. Odotan eniten valoisia kesäiltoja rauhallisesti mökillä viettäen; saunomista, järveen pulahtamista ja grilliherkkuja :)

 7. Odotan eniten aurinkoa ja lämpöä ja sitä, että päivät ovat pitkiä vielä lauantai-iltavuorojen jälkeen ;)

 8. Odotan kesältä eniten koko perheen yhteistä lomaa ja pientä reissua, ja tietysti sopivan leppeitä kesäilmoja :)

 9. Odotan yhteistä perhekesää ? Mieheni on kesälomalla ja isyyslomalle ja minä pitkällä kesälomalla. Saamme viettää 9 viikkoa yhdessä lasten kanssa nauttien kesästä ?

 10. Raitamekkoja ja siroa kesälaukkua ☀❤
  Tosin kyllä odotan myös ei materiaalista tehtyjä juttuja, mökkeilyä, jäätelöä, ihan se ettei ole koulua ja siitä tulevia aikatauluja!

 11. Ihania kuvia!:) itse odotan eniten lämpöä ja mökkeilyä koko perheen kesken<3

 12. Odotan eniten rentouttavaa lomaa ja kun talven harrastus-aikataulut menevät tauolle. Kesällä tehdään ihan eri juttuja ja sitä odotan.

 13. Kiireettömyyttä, ehdottomasti. Vaikka töissä olisi, niin kiirettömyys tuntuu silti ihanalta :)

 14. Eniten odotan ehdottomasti aurinkoisia päiviä mökillä :) ja myös neljänviikon päästä alkavaa lomaa aika innoissani odotan.

 15. Odotan ehdottomasti lämpimiä päiviä, rentoja ja valoisia kesäiltoja, festareita, (mini)reissuja ja kesätöitä! Saatan muuttaa kesän aikana myös pois kotoa – sitä odotan myös innolla!! :)

 16. Lämpöä tai ainakin edes vähän lämpimämpää kuin nyt, lomaa tottakai sekä muuten vaan sitä semmoista kesäfiilistä :)

 17. Odotan kesää ja lomaa, saunailtoja ja lillumista järvessä ja taas saunaan ja uimaan menoa…olisi muutenkin kiva testata noita tuotteita, joten peukut pystyyn. Jos olis mahis, saunoisin joka ilta ja kesässä parasta on ja odotuksia täynnä, juhannussauna, puulämmitteisessä saunassa, järven rannalla :)

 18. Odotan kesässä ehdottomasti eniten mökkeilyä! Harmi, kun kevät on tänä vuonna niin myöhässä, että emme ole vielä päässeet mökkikautta aloittamaan – mökkimme kun on niin korvessa, että tie ei ole vielä kestänyt autoa, ja sähköttömän, puulämmitteisen mökkimme lämmittely talven jäljiltä on oma hommansa sekin. Kesäkuussa vasta ehdimme ensimmäistä kertaa, enkä millään enää malttaisi odottaa kesän ensimmäistä mökkisaunaa!

 19. Odotan eniten lomaa sekä lämpöisiä ja aurinkoisia kesäaamuja ja -iltoja! Keskipäivän kuumuus ei ole yhtään niin miellyttävää kuin nuo aamut ja illat:)

 20. Odotan eniten kesäLOMAA! Ensimmäinen täysin vapaa kesä ilman opiskeluja tai töitä pitkään aikaan. Voin tehdä mitä vaan, nauttia täysillä kesäöistä kun aamulla ei ole herätystä tai lähteä tunnin varoitusajalla road tripille. Tästä tulee paras kesä ikinä! :)

 21. Odotan kesälomaa ja sitä kiireettömyyttä. Sitä että voi uppoutua hyvään kirjaan parvekkeella löhöillessä, koiran tuhistessa vieressä.

 22. Tietenkin odotan eniten aurinkoisia päiviä sekä valoisia ja lämpimiä iltoja terassilla istuskellen.

 23. Ensinnäkin heti pakko sanoa, miten ihastuttavia kuvia tässä postauksessa on ♥ Kesältä odotan ehdottomasti lämpimiä iltoja kun pärjää ulkona, kevyitä vaatteita sekä kevyempää meikkiä, kun iho hieman ruskettuu. Lomaa ei tänäkään kesänä tule, mutta nautin sitäkin enemmän vapaapäivistä ja huolettomista hetkistä ystävien, perheen ja oman poikaystävän kanssa ♥… ehdottomasti odotan myös sitä, kun ajellaan kesäautolla kattoluukku auki hiukset tuulessa hulmuten, voihan kesä!

 24. Juuri nyt odotan tulevalta kesältä eniten ihan vain lämpimiä säitä ja auringonpaistetta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *