Holiday Mood

Ai että, olo on nyt viikon jälkeen niiin levännyt! Ja ennen kaikkea äärimmäisen onnellinen ihanasta tähänastisesta lomasta ja kaikista upeista paikoista, joita olemme ehtineet nähdä. Olen joka päivä haukkonut henkeä ihastuksesta maisemien äärellä, Kroatiaa ei ole kyllä turhaan ylistetty. Ystäväni laittoi eilen viestin, että tulemmeko tänään kotiin, mutta ei, vielä on muutama päivä aikaa nauttia!

Postauksen värikkäät kuvat ovat ensimmäisestä majoituspaikastamme Vinišćestä, kun taas pari viime päivää olemme viettäneet Hvarin saarella Vrboskassa. Siinä missä Vinišće oli pikkuruinen sympaattinen kalastajakylä on Hvar jylhien vuoristojen täyttämä upea saari, josta löytyy turkoosina hohtavien rantojen ohella sisempää kauniita maaseutumaisia maisemia ja useita viinitiloja. Pahimmilta turistirysiltäkin on saanut välttyä ainakin näin sesonkiajan ulkopuolella. Täällä olisi ehdottomasti voinut majailla vielä ainakin yhden yön, mutta tänään on aika jatkaa viimeiseen kohteeseen takaisin rannikolle.

Insta3 Ranta2 Talo1 Ranta3 Ranta1 Talo2

10 thoughts on “Holiday Mood

  1. Voi mitä maisemia ja tuo vesi näyttää niiin houkuttelevalta! Ei ihme, että olette viihtyneet. :)

    1. Maisemat ovat kyllä olleet ihan mielettömät! Vielä tämä päivä jäljellä ennen kuin huomenna palataan kotiin :)

  2. Sun inspiroimana varasin juuri Kroatian reissun. Toivottavasti pistät paljon postauksia aiheesta. Vuokrasitteko auton? Kiinnostaisi tietää paikallisista vuokrausehdoista ynnä muista asiaan liittyvistä jutuista. Aivan ihania kuvia olet ottanut!! En jaksaisi odottaa omaa lomaa jota pitää odottaa vielä pari kuukautta.

    1. Hei Tuija, voi miten ihana kuulla! Minne päin Kroatiaa? :) Laitan kyllä postauksia tulemaan, teen ainakin yhden kattavamman postauksen johon kokoan ravintolavinkkejä ja lähikaupunkeja joissa kävimme. Auto on ollut meillä koko reissun vuokrattuna ja se on kyllä oikeastaan ehdoton Kroatiassa, ainakin jos haluaa yhtään nähdä enemmän ja kierrellä. Vuokrattiin auto Norwegianin kautta lentojen yhteydessä, yhtiö muistaakseni Fleet.

    1. Kroatia on ollut niiin ihana! Ja kyllä vaan, etenkin tuolla Hvarin saarella oli ihan hirveästi viinitiloja ja köynnöksiä joka puolella :) Yhdellä tilalla käytiin ostamassa viiniä tuliaisiksi, harmi ettei ollut varausta tastingiin.

    1. Moikka! Nyt en tarkalleen muista, olisiko ollut muutaman tunnin välein.. Ne löytyy kuitenkin kätevästi Jadrolinjan sivuilta, siellä on listattuna erikseen esimerkiksi catamaranit ja autolautat aikatauluineen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *