From My Phone x 12

Enpäs ole aikoihin tehnyt tällaista nostalgista puhelinkuvapostausta blogiin, mutta nyt teki mieli jakaa muutamia satunnaisia räpsyjä kameran rullasta. Läheskään kaikkea kun ei tule kuvattua varsinaisen linssin läpi, mutta puhelimeen sen sijaan tallentuu kaikennäköistä. Näiden myötä ihanaa viikon alkua!

Phone1 Phone3

1. Olen ahkerasti metsästänyt mekkoja tulevaa Kroatian reissuja varten. Tämä punavalkoinen off-shoulder -mekko oli tosi kiva löytö ja tulee näyttämään varmasti ihanalta ruskettunutta ihoa vasten!

2. Marsaanan järjestämällä Elloksen Secret Garden -lounaalla ravintola Sipulissa. Rosé laseissa tekee heti kesäfiiliksen!

3. Parin viikon takaisista perinteisistä tyttöjen kesän alottajaisista, kun lähdimme extempore käymään Löylyssä lasillisilla. Vuorasimme itsemme vilteillä, mutta sisukkaina sisseinä pärjäsimme istua terassilla. Löylyssä on kyllä mielettömät maisemat auringonlaskun ihailuun.

4. Telman kanssa ensimmäistä kertaa mökillä. Pikkuinen oli niiin innoissaan, kun pääsi kirmaamaan vapaana kepin perässä ja nuuhkimaan kevään tuoksuja. Odotan jo kovasti kaikkia kesän mökkireissuja.

Phone2

5. Viime aikoina on laiskottanut keittiössä eikä ruuanlaitto ole inspiroinut lainkaan, joten samoilla vanhoilla ruuilla on menty viikosta tosieen. Bongasin kuitenkin Julian blogista kivan kuuloisen reseptin, jota hieman muokkasin ja nämä salaattitacot maistuivat meille molemmille! Tämä helppo ohje jää varmasti vakiokäyttöön, juuri tällaisia uusia arkiruokia sitä kaipaa.

6. Muutama viikko sitten kivassa Originsin lanseeraustilaisuudessa vegeravintola SOUPissa Töölössä Runeberginkadulla. Supersöpö pieni paikka ja ihana sisustus!

Phone4 Phone5

7. & 8. Korttelin Q Hairissa Freesaamassa tukkaa. Olen lopputulokseen niin mielettömän tyytyväinen, tämä kylmempi vaalea ja tasatut latvat tuntuu ihanan raikkaalta. Vielä kun osaisi laittaa noin nätit laineet kuin Suvi joka päivä itsekin ;)

9. Telma päiväunilla kainalossa. Tuo on kyllä niin läheisyydenkipeä tapaus ettei tosikaan! Aina läppärillä sohvalla työskennellessäni joudun siirtämään poloisen monta kertaa pois sylistä, mutta kun toinen haluaisi olla lähellä.

10. Ihana kukkameri Pikkuroballa. Olen muuten innoissani löydettyäni kukkakaupan, jossa on tiistaisin “happy flower” eli -50% kaikki leikkokukat, miten kiva idea! Perjantaipuska on siis vaihtunut tiistaikimpuksi.

Phone6

11. Asennemedian kuvauksista muutama viikko takaperin. Tässä poppoon junioriosasto kuten meitä aina kutsutaan – Ida, Arttu, Viena ja minä!

12. Voi Milano, oli niin kiva reissu! Tuolla käytetyt mekot ovat saaneet jäädä kaapin perälle odottamaan suotuisampia lämpötiloja, mutta viimeistään sitten reilun viikon päästä Kroatiassa.

4 thoughts on “From My Phone x 12

  1. Multa on ihan mennyt ohi, että olet lähdössä Kroatiaan, mitämitäminne? Me oltiin viime kesänä Dubrovnikissa (blogissakin juttua), ja tänä kesänä mennään Makarskan viereen pikkuiseen Igraneen. Auto otetaan alle tällä reissulla. Ihanaa odottaa kesäreissua!

    Mukavaa (ja lämpenevää) viikkoa, Jonna!

    1. Kyllä vaan, reilun viikon päästä! Meillä on pikkuisen vielä suunnitelmat avoinna, mutta lennetään Splitiin ja majoitutaan ensin sen lähellä Viniscen kylässä, sitten Hvarin saarelle ja muutaman yön majoituspaikka on vielä päättämättä. Kovasti haluttaisiin käydä myös Dubrovnikissa, mutta saa nähdä ehditäänkö, kun ajomatkaa sinne on kuitenkin useampi tunti. Meilläkin siis auto vuokrattuna ja ollaan reissussa 10 yötä.

      Ihanaa että teilläkin on reissu varattuna! Parasta kun on jotain mitä odottaa :) Mukavaa alkanutta viikkoa sinnekin!

    1. Se on H&M:ltä :) Kiitos ihana, olen kyllä itsekin supertyytyväinen tukkaan! Kivaa päivää sinne <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *