Fresh Hair

Jeejee, nyt on taas tukka kunnossa! Edellisestä kampaajakäynnistä ehti vierähtää muutama kuukausi, joten latvat alkoivat hapsuttaa jo siihen malliin, että oli korkea aika istahtaa Suvin penkkiin Korttelin Q Hairiin. Hiuksiani raidoitettiin hieman kauttaaltaan, niin sävystä saatiin viileämpi ja yleisilme vaaleni kivasti näin kesää kohden. Jos se kesä siis joskus suvaitsee saapua – en tiedä olisiko pitänyt itkeä vai nauraa kuten Pekka Pouta katsellesani ulkona tupruttelevaa lunta Kampin ikkunoista. Näiden kaikkien koettelemusten jälkeen kesästä on parempi tulla aivan törkeän lämmin ja aurinkoinen :D

Hiuksiin palatakseni – ai että tykkään lopputuloksesta, Suvi on super! Etenkin tämä viileämpi vaalean sävy on mieleeni, toivottavasti saan sen ylläpidettyäkin yhtä nättinä. Vähän mielessä kutkutteli taas myös ajatus hiusten reippaammasta pätkäisystä, mutta jänistin kuten aina. Onneksi jo pelkkä kuivien latvojen siistiminen tekee hiuksista freesimmät, ehkä vielä joskus uskallan leikata enemmänkin.

Hiukset1 Hiukset2

Shirt – Ginatricot (sponsored)

Kampaajan jälkeen treffasin keskustassa poikaystäväni ja käytiin lounalla (Hokun Teriyakilohi, ahh!) sekä pikaisesti parissa kaupassa kääntymässä. Loppupäivä menee sitten rennosti kotosalla ja lepo tekeekin hyvää, sain nimittäin raahauduttua tällä viikolla pitkästä aikaa salille ja nyt parin kovan treenin jälkeen kroppa on aivan juntturassa. Ajateltiin laittaa illalla joku leffa pyörimään, saa antaa leffasuosituksia ;) Kivaa iltaa!

I had a hairdresser appointment today, how I’d been waiting for that already! It had been three months since my last appointment so I had to get away with the root growth – not to mention the dry ends. The result is just the way I like it – I was hoping for a bit colder shade of blonde and I simply love it. Hopefully I’m able to maintain the shade as well! Now my hair feels fresh again :)

 

10 thoughts on “Fresh Hair

 1. Ihanat hiukset! Voisitko tehdä postauksen siitä, miten laitat hiuksiasi arjessa? :)

  1. Kiitos Johanna! Näissä kuvissa hiusten muotoilu tosin on kampaajani Suvin käsialaa ;) Kiitos myös toiveestasi, voisin ehdottomasti tehdä postauksen. Olen yrittänyt hiljalleen taas asennoitua videoiden tekemiseen, olisi ehkä helpompikin demonstroida hiustenlaittoa videolla. Katsotaan, mitä saan aikaiseksi! :)

  1. Kiitos paljon Jenny! :) Suvi on niin taitava, ymmärtää heti minkälaista lopputulosta ajan takaa.

  1. Thanks sweetie! Just wish it would be warm enough to wear the top already – it’s still freeezing in Finland :D

 2. Upeat!❤️ Asiasta toiseen, törmäsin muutama vuosi sitten tekemääsi postaukseen, jossa kerrot kuinka käsittelet kuviasi. Sain sieltä paljon vinkkejä sillä olen pikkuhiljaa siirtymässä raakakuvien pariin. Ajattelinkin, että olisiko mahdollista ns päivitetty versio tästä kyseisestä aiheesta. Jos sinulla olisi vaikka uusia vinkkejä:D

 3. Ihana tukka! <3 Ja Hoku oli täydellinen :)

  p.s järkytyin kun huomasin että ravintola tori on poistunut, (muistan että sä oot käyny siellä joitain kertoja burgereilla) mitä ajatuksia? :/ :D

  1. Kiitos ihana! Hokun teriaykilohi on niiin hyvää, nam :)

   Joo harmittelin jo aikaisemmin, kun kuulin uutiset Torin sulkemisesta, ärh! Tuollaiset perinteikkäät ja rennot ravintolat kun ovat aika kiven alla. Onneksi ilmeisesti Alppitori on yhä säilynyt, siellä olen käynyt muutamia kertoja lounaalla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *