Culottes & Stripes

Mustat culottesit ovat vilahtaneet täällä jo aikaisemminkin, ja tässä olisi toista asua housujen kanssa viime viikolta. Silloin vielä tarkeni ohuilla hieman vajaamittaisilla housuilla ja avokkailla, kun taas viime päivinä jalassa ovat olleet lähinnä farkut ja nilkkurit tai tennarit. Nauratti kun ystäväni fiilisteli säätiedotuksia ennen viikonloppua ja totesi, kuinka on luvattu jopa kymmenen astetta – oli siis ehdottomasti lähdettävä jonnekin merenrantaan kahvittelemaan. Johan sekin lukema kuulostaa lämpöiseltä tämän jääkauden jälkeen :D Onneksi pikkuhiljaa näyttäisi taas kelit paranevan!

Se kuitenkin siitä sääpäivittelystä (säästä puhuminen on paheeni, tiedän sen!) ja takaisin housuihin. Culottesit ovat niin kivaa vaihtelua, tällä kertaa yhdistin housut tähän jo paljon nähtyyn sinivalkoraitaiseen lempipuserooni ja loafereihin. Olen innostunut myös eräistä pliseeratuista culotteseista, jotka yritän saada tännekin kuvattua mahdollisimman pian. Nyt toivottelen ihanaa viikonloppua kaikille!

Culottes3 Culottes5 Culottes8 Culottes1 Culottes7 Culottes4 Culottes2

Shirt / Zara
culottes / Zara
bag / Saint Laurent
watch / Daniel Wellington (sponsored)
loafers / Billi Bi

Here’s another outfit with the culottes that you’ve probably already seen in my post here. Even though it took me a while to warm up for culottes I’m now extremely excited about them! This time I paired the trousers with this striped shirt (which seems to be one of my favorites in case you haven’t noticed yet, haha!) and suede loafers. Too bad that lately it’s been way too cold to wear something similar as this again – I really hope it would get warmer soon here in my home country! Hope you all have a great weekend :)
Photos: Essi / Edit by me

12 thoughts on “Culottes & Stripes

 1. Ihana tyyli <3 Hei, mitä tuotteita sä käytät hiusten vaalean sävyn ylläpitämiseen? Onko antaa joitain suosituksia? :)

  1. Kiitos paljon Jenni! :) Paras kokeilemani hopeashampoo on ehdottomasti Fudgen, sitä käytän ehkä kerran viikossa. Joskus taas suihkun pesun jälkeen hiuksiin Four Seasonsin Silver Mistiä, joka toimii mielestäni myös hyvin. Tuo kaksikko siis käytössä! :)

 2. Ai että miten ihana look! ♥︎ Zaralla tuntuu olevan culottesit ja raitapaidat hyvin hallussa, joten voi olla että ensi viikolla kuluu hetki jos toinenkin Madridin lippulaiva-Zarassa, joka ilmeisesti on myös maailman suurin ;) xx

  1. Kiitos ihana Pinja! Ai että, mitkä apajat sulla on sitten siellä edessä ;) Siellä voi tosiaan kulua ihan pieni tovi! Ihanaa reissua etukäteen :)

 3. Ihan tyrmäävän upee yhdistelmä <3 Tuo paita tekee muhun vaikutuksen. Vaikka itelle en voisi kuvitella ihan vielä leveä lahkeisia housuja niin sulle ne sopii hyvin :)

  1. Kiitos paljon Emilia! Olen käyttänyt tuota paitaa niiin paljon, oli siis hyvä alelöytö vuoden vaihteessa :)

 4. Ihana ja tyylikäs asu!!! Onko tuo kaunis Zaran raitapaita muuten tämän vuoden (nyt kaupoissa olevaa) mallistoa?

  1. Kiitos Ninni! :) Ostin paidan vuodenvaihteen aleista, mutta muistelen nähneeni hyvin vastaavaa puseroa myynnissä tässä keväänkin mallistossa. Toivottavasti vielä tärppää :)

 5. Ihanan tyylikäs kevätasu! Muistelin, että olit lähdössä pian Splitiin niin pakko tulla jakamaan muutamat vinkit, kun oltiin siellä poikaystävän kanssa juuri viikko. :) Ravintoloista voin ehdottomasti suositella Bepaa ja Villa Spitzaa, jotka löytyvät molemmat vanhasta kaupungista. Spitza on pieni paikka, mutta todella suosittu, joten sinne kannattaa mennä jo vähän aiemmin illalla, jos ei halua kauaa jonotella. Paikka on vaatimattoman näköinen, mutta ruoka todella hyvää! Bepassa ruoka oli myös hyvää ja menusta löytyi vaikka mitä ihanaa. Vanhasta kaupungista vähän kauempana löytyy Dvor niminen ravintola, jossa kannattaa myös käydä. Ruoka oli hyvää ja ravintola sijaitsee rannassa, josta on ihan mielettömät maisemat merelle! :) Shoppailun suhteen suosittelen käymään Mall of Splitissä, joka on isoin ostoskeskus Splitissä. Sieltä löytyy melkein kaikki mahdolliset kaupat :D Toivottavasti näistä vinkeistä on jotain hyötyä. Ihanaa matkaa teille, Split oli aivan upea! :)

  1. Moikka Mira! Voi oletpa ihana kun muistit ja tulit vielä kommentoimaan! Ravintolavinkit tulevat ehdottomasti tarpeeseen, joten laitoin molemmat ylös :) Iso kiitos näistä! <3

 6. Milloin ostit nuo culottesit ja minkälaista materiaalia ne ovat? Näyttävät tosi upeilta sun päällä! Itselle tuntuu etten vieläkään ole onnistunut löytämään hyvin sopivia :/

  1. Moikka! Ostin nämä tuossa juuri ennen Milanon reissuamme eli maaliskuun puolella. Olin varma että näitä vielä myytäisiin (oli myös valkoisena ja vaaleanpunaisena), mutta nettikaupasta en löytänyt, ehkä liikkeestä vielä onnistaisi. Matsku on ohuehkoa mutta kuitenkin jämäkkää.

   Zarassa uskoisi olevan useampaa mallia myynnissä, lisäksi esimerkiksi H&M:llä ja Ginalla on ihanat pliseeratut culottesit, joista myös olen itse innostunut :) Toivottavasti vielä öytyy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *