Wearing Culottes in Milan

Tässä ensimmäisiä asukuvia Milanosta käsin. Ihan iski valinnanvaikeus millä kuvilla aloittaa, kun muistikortille on tallentunut jo useampia kivoja asuja! Aloitetaan kuitenkin tällä toissailtaisella kokonaisuudella, joka oli ylläni kun kävimme asuntomme lähellä syömässä. Ostin nämä mustat culottesit viime kesänä löytämieni tummansinisten halkiollisten rinnalle ja halusin ehdottomasti pakata ne myös mukaan reissuun. Niin mukavat päällä ja sopivat sekä tennareiden että korkojen kanssa. Ainoa haaste on kyllä näiden kuvaaminen, vaikea saada tallennettua linssin läpi imartelevaa kuvaa leveiden lahkeiden kera :D

Nämä mokkaiset korot hankin itse asiassa juuri täältä Milanosta &Other Storiesilta. Jäin toviksi kuolaamaan kenkien kaunista vaaleaa mokkanahkaa, kunnes oli pakko napata nämä myös sovitukseen. Pyöreän tolppakoron ansiosta sandaalit ovat tosi hyvät jalassa, joten veikkaan että näistä tulee ensi kesän luottokorot. Mitä tykkäätte asusta – iskeekö culottesit vai ei? Lisää kesäisiä asuja tosiaankin luvassa!

Culottes2 Culottes4 Culottes1 Culottes3 Culottes5

Top / Zara
culottes / Zara
bag / Saint Laurent
sunglasses / Ray-Ban
shoes / &Other Stories

It’s been a pleasure shooting outfits here in Milan. You’re surrounded by beautiful streets and since the weather has been perfect you’re able to wear summer clothes – how I’ve missed bare legs and short sleeves after the long winter! Not that I could wear something like this back home just yet but I need to make the most of it here in Italy ;)

I have many outfits waiting in drafts but this is the first one – what I wore on one of the evenings when we went out for dinner close to our apartment. I bought these culottes before the trip and definitely wanted to bring them here with me. The shoes are also new and just bought them here – these are so comfy and I love the nude suede leather. There’s more to come so stay tuned – have a lovely day!
Photos: Essi / Edit by me

16 thoughts on “Wearing Culottes in Milan

  1. Ihana sinä, kiitos! <3 Toista se on täällä Suomen kamaralla, katselen ikkunasta yön aikana satanutta lunta ja tekisi mieli vähän tirauttaa.

  1. Kiitos ihana Jasmine! Kesäfiilis jäikin sitten sinne Milanoon, ei olisi voinut masentavampaa kotiinpaluuta olla kuin takatalvi :’D

 1. Asu iskee kyllä! Aivan ihanat nuo korot, pakko saada kesäksi itsellekin! Culottesit ei ihan vielä iske, en osaisi kuvitella itselleni, mutta lämpenen silti kovaa vauhtia miten kivalta ne näyttävät muiden päällä! :) ihana nähdä jo kesäisempiäkin asuja, toivottavasti tulossa paljon lisää! :D

  1. Super kuulla, kiitos ihana! Ja korot oli tosi hyvä löytö, pyörittelin niitä hetken käsissäni ja mietin onko tuo pyöreä korko hassu, mutta näyttivätkin todella hyvältä jalassa :) Mukavuudesta puhumattakaan. Ja voi kyllä, kesäasuja on monen monta tulossa – en tiedä onko niitä lohduttavaa vai masentavaa katsella täällä juuri sataneen lumen keskellä.. :D

 2. IHANIA kuvia! Saanko udella mitä kameraa ja linssiä käytät? Sulla on usein niin kivoja, luonnollisia ja ennen kaikkea iloisia kuvia! Ei ollenkaan sellaisia “tekemällä tehtyjä” :)

  1. Voi kiitos Heini, olipa kivasti sanottu! :) Kamerana Nikonin D750 ja objektiiveina laajakulma 20mm f 1.8, sekä asu- ja detskukuvissa usein käytetyt 50mm 1.8 ja 85mm 1.4. Nämä tosin on otettu tuolla laajiksella kuten pari muutakin edellistä asua, reissussa tuo objektiivi on ihan paras kun sillä saa kuvattua oikeastaan kaiken :)

 3. Culottesit on yksi niistä trendeistä joille mä sytyin vähän myöhään, ja vielä esimerkiksi viime keväänä ja kesänä olin vähän epäröivä niiden suhteen. Nyt kuitenkin iskee jo tännekin, ja culottesit on päätynyt myös mun kesäostoslistalle :)

  1. Sama homma, sytyin vasta myöhään viime kesänä! Onneksi nyt kaupat on taas culotteseja pullollaan, joten säkin voit etsiä omasi ;)

 4. Voi kuinka kaipaankin jo takaisin Milanon lämpöön ja nämä kuvat saa kyllä kaipaamaan jo tuota kevätpukeutumistakin! :) Viime viikon designviikko oli aivan mieletön ja jos design kiinnostaa niin suosittelen 10 Corso Comoa, kirjoittelinkin siitä oman blogin puolelle juuri. Mukavaa lomaa!

  1. Milanon lämpö oli kyllä jotain niin ihanaa, ahh! Toista se on taas täällä Suomessa, pikkuisen jo masentavaa tuo lumentulo.. :D Tuolla 10 Corso Comossa käytiinkin aikaisemmin ja kirjoitin siitä itsekin tänään blogiin, ihan huippupaikka!

  1. Haha voi ihana! Kiitos Kaisu :) Näitä ei ollut kyllä lainkaan helppoa kuvata, kun nimenomaan tuntui ettei culotteseja saa mitenkään näyttämään hyvältä kuvissa, kiva siis jos onnistui kuitenkin!

 5. ihanat noi korot! pitää alkaa itsekin metsästään kesäksi uusia ihanuuksia!

  1. Eikö, niin nätit ja mukavat jalassa! Onneksi kaupoissa alkaa jo olla kaikkia ihania kesäjuttuja :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *