Polka Dot Dress

Paluu pieneltä pääsiäislomalta tännekin puolelle! Miten teidän pääsiäinen on sujunut? Me ollaan vietetty viiikonloppua Helsingissä, ihana kun on ollut yhteistä aikaa poikaystävän kanssa useampikin päivä pyhien myötä. Ollaan muun muassa käyty siskolla pääsiäisdinnerillä, tehty pitkiä kävelylenkkejä Telman kanssa, syöty Kindereitä, tehty kunnon suursiivous kotona ja koukututtu Supertähdet -ohjelmaan, jota katsottiin Ruudusta useampikin jakso kerralla (nyt viimeistään musta tuli ihan Matti-fani). Tänään on vielä veljen lasten synttärikekkerit, minkä jälkeen sitten huomenna paluu arkeen.

Luonnoksissa on jäljellä paljon matskua Milanosta ja tulossa on useampia kesäisiä asuja, joita katsellessa tekisi mieli tirauttaa kun ulkona asteet ovat hädintuskin plussan puolella. Tämä seuraava kokonaisuus oli ylläni reissumme ensimmäisenä päivänä – Zarasta peräisin oleva mustavalkoinen pallokuvioinen mekko oli loistava hankinta. Se sai myös aikaan kysymysvyöryn niin Instagramissa kuin täällä blogissakin sen jo vilahdettua aikaisemmassa postauksessa, eikä ihmekään, sillä mekko on ihana! Ja lisäksi täydellinen vaatekappale Milanon lämpötiloihin, tässä on pitkät kellohihat, joten pärjäsi ihan sellaisenaankin. Nahkatakkiin yhdistettynä tyttömäinen mekko saa kivasti särmää, vai mitä tykkäätte? :)

Polkadot5 Polkadot2 Polkadot4 Asu1 Polkadot1 Polkadot3 Polkadot6

Leather jacket / All Saints
dress / Zara
sunglasses / Ray-Ban
watch / Daniel Wellington (sponsored)

flats / Wonders (find here*)
bag / Givenchy

8 thoughts on “Polka Dot Dress

    1. Kiitos ihana Emmi! Milano oli kyllä superkiva, menisin mieluusti toistekin ja yhdistäisin samaan syssyyn reissua muuallekin päin Italiaa :)

    1. Kiitos paljon Hanna! Mustakin punaiset huulet oli jotenkin ehdoton yhdistelmä pallomekon kanssa, hih ;)

    1. Kiitos Nanna! Minustakin se on, mekko oli tänäänkin päällä lasten synttäreillä :)

  1. Ihastelin tätä asua jo hieman ohimennen snäpin puolella ja toivoinkin sun tekevän tästä postausta :) Ihailen aina tota sun tyyliä ja kuinka jaksat vähän aina panostaa ulkonäköön!.. ja miten sä saatkin aina nuo sun hiukset näyttämään niin upeilta (jota ne kyllä onkin) ja miten sulla näyttää tavallinen nutturakin hyvältä, sitten kun itse yrittää niin ei ole koskaan tyytyväinen :’D Ihanaa viikkoa sinne ♥

    1. Kiva kuulla, asuja kyllä pukkaa kun reissussa oli hyvin aikaa kuvata ja puitteet kunnossa :) Voi, ihanasti sanottu! Kampaus on väännetty toisen päivän kiharoilla ja vähän likaisella tukalla, joten lämmitti mieltä :D Punaisella huulipunalla taas saa aina ihmeitä aikaan, piristää kummasti lookia! Kiitos kauniista sanoistasi ja kuin myös ihanaa viikkoa <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *