Mom Jeans With a Classic Shirt

Ja viimeisen mom jeans -asun vuoro! Yritin saada kaikista asuista keskenään tarpeeksi erilaisia, jotta farkkujen monipuolisuus tulisi parhaiten esille. Tässä kolmannessa asussa taasen olen yhdistänyt rennot farkut valkoisen kauluspaidan kanssa – näinkin klassisesta vaatekappaleesta huolimatta kokonaisuus ei mielestäni ole jäykkä vaan päinvastoin kivan rento! Mieluusti olisin parittanut farkut vielä esimerkiksi loafereiden kanssa, mutta ei toivoakaan että niillä pärjäisi vielä Suomen olosuhteissa. Nämä viime syksyiset mokkabootsit eivät kuitenkaan ole yhtään huono vaihtoehto!

Ensi viikolla tänne saadaankin sitten vähän varaslähtöä kesäasuihin, koska hyppäämme tänään koneeseen kohti Milanoa. Oihh, reissu tulee kyllä niin hyvään saumaan tauottamaan kouluhommia! En malta odottaa reilun parinkympin lämpötiloja, aurinkoa, aperoleja, gelatoa ja mitä vielä… Matkalaukkuun on pakattu niin mekkoja kuin niitä avokkaitakin, joten kivoja asuja luvassa. Niin ja hei – tästä asuhaasteesta kun tunnuitte niin kovasti tykkäävän, niin heittäkää ihmeessä kehiin ideoita tulevaa varten! Jos tulee mieleen jotain toiveita, mitä vaatekappaleita haluaisitte nähdä täällä eri tavoin yhdisteltynä, niin laittakaa kommenttia tulemaan :) Kivaa sunnuntaita!

Mom_jeans_shirt5 Mom_jeans_shirt1 Mom_jeans_shirt2 Mom_jeans_shirt3 Mom_jeans_shirt4 Mom_jeans_shirt6

Shirt / Lexington (sponsored)
jeans / Ginatricot (sponsored)
bag / Saint Laurent
boots / Vagabond
sunglasses / Ray-Ban
watch / Daniel Wellington (sponsored)

 

16 thoughts on “Mom Jeans With a Classic Shirt

  1. Hei kiva, niitä itse asiassa mietinkin kun ostin vastikään housut myös mustina. Minäpä laitan tämän korvan taakse, kiitos M! :)

  1. Malli on Leah Highwaist Jeans :) Olivat netistä ainakin aikaisemmin loppu tässä värissä, mutta kanattaa kokeilla onnea liikkeissä!

  1. Thank you Ikram! The bag is definitely one of my favourites, it’s a perfect summer bag :)

 1. Näistä asuhaaste-postauksista sai kyllä huipusti inspistä vaihteluksi niille perus-asuille joihin turvautuu monena kiireisenä aamuna! Kevättä varten kiva nähdä erilaisia yhdistelmiä sinisten farkkujen kanssa. Tuli myös mieleen bomber-takki seuraavaa asuhaastetta varten, se kun on niin ajankohtainen takkivalinta näillä keleillä :)

  1. Ihana kuulla, kiitos paljon Vilma! Hei bomberhan voisi olla kiva idea ja sen ympärille saisi ilmojen lämmetessä moniakin erilaisia yhdistelmiä, laitan tämän mieleen jos saisin toteutettua :)

 2. Onpa hyvännäköiset farkut! Löysin itse juuri yllättäen superkivat farkut Lindexilta, mutta onkoha minun nyt suunnattava myös Gina Tricotiin. Olen ennenkin ostanut sieltä toimivia ja pitkäkestoisia farkkuja.

  1. Kiitos, eikö vaan! Minäkin löysin vastikään kivat myös Lindexiltä (vilahtivat muutama asu takaperin), mutta suosittelu kyllä myös näille Ginan farkuille :)

 3. Mahtava asuhaaste ja sai minutkin innostumaan rikkinäisistä farkuista! Oma lempparini oli ehdottomasti se ilta-asu rennolla yhdistelyllään, vaikka nämä kaikki ovat oikein tyylikkäitä. :)

  1. Super kiva kuulla, kiitos Minna! Se taisi olla monien muiden suosikki, eniten kommentoitu asu piitkiin aikoihin :) Tykkäsin siitä kyllä kovasti itsekin!

 4. Kaikki kolme asua ovat olleet mieleeni ja menevät soveltaen testiin omankin vaatekaapin versioiden kanssa. :) toivoisin samanlaista sarjaa army takista.

  1. Ihana kuulla, kiitos paljon Laura! Laitetaanpas tuo armytakki korvan taakse, sekin voisi olla kiva idea ja helppo toteuttaa ainakin säiden vähän lämmetessä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *