Lunching @10 Corso Como

Kotona ollaan taas eilisen iltalennon jälkeen! Muutaman päivän reissu meni ihan älyttömän nopeasti, Milanossa olisi helposti voinut viettää vielä tovin jos toisenkin. Hiukan ahdisti eilen katsoa Suomen hyiseviä lämpötiloja kun oli jo autuaan tottunut Milanon kesäiseen säähän, mutta sieltä se tulee vielä ennemmin tai myöhemmin näillekin leveysasteille. Oli kyllä ihana ottaa pieni varaslähtö kesään tämän reissun myötä, nyt on nautittu auringosta ja lämmöstä täysin rinnoin.

Milanosta on tulossa monta postausta asuineen ruokavinkkineen kaikkineen, mutta halusin omistaa tämän oman postauksensa eräälle ravintolalle. Tai oikeastaan concept storelle10 Corso Como (Corso Como, 10) on nimittäin ravintolan, kahvilan, muodin sekä designin yhdistelmä. Tämäkin oli laitettu korvan taakse ennen reissua ja onneksi niin, koska paikka oli oikea helmi. Ja itse asiassa piilotettu sellainen, ulkoa päin keskellä vilkasta katua on vaikea uskoa, että sisäpihalta löytyy rauhallinen ja vehreä keidas. Ravintolan lisäksi ajan saa kulumaan kolmikerroksisessa concept storessa, josta löytyy esimerkiksi taidenäyttelyä, valokuvakirjoja ja muotia. 10 Corso Comoon voisi tulla ihan vaan lasilliselle tai kahvillekin, mutta lounaallekin vahva suositus – hintataso himpun verran tyyriimpi kuin muualla mutta täysin sen arvoista. Ihana sisäpuutarhaparatiisi!

Corsocomo6 Corsocomo3 Corsocomo5 Corsocomo2 Corsocomo4 Corsocomo1 Corsocomo7

5 thoughts on “Lunching @10 Corso Como

  1. Näyttää ihanalta ♥︎ 10 Corso Como onkin ollut mun must see -listalla jo pitkään ja nää kuvat kyllä vaan vahvisti sen paikkaa sillä listalla. Milano kyllä kiinnostaa ehdottomasti muutenkin, siellä on kyllä pakko päästä joskus käymään :)

    1. Tämä oli niin ihana paikka! Ehdottomasti korvan taakse, jos Milanoon tulee joskus lähdettyä :) Voisin kyllä reissata Milanoon toistekin ja yhdistää samaan syssyyn Comojärven! Kivat reissukohteet ei kyllä maailmasta lopu ja lista sen kuin kasvaa :D

    1. Oli kyllä ihana paikka! Aika loppui meiltäkin kesken kun jäi monta paikkaa vielä kokematta :) Kiva kun linkkasit ja kiitos vielä ravintolavinkeistäsi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *